vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 tabi ki. ben nilmar, cumaya ay pardon villareale kadar gittim döncem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 futbol bölümünde kız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 topici kitleyip yenisini açın futbol bölümünde kız uğursuzluk getirir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 nil ilk kez yazmıyor ki futbol bölümüne lol bayadır görüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 işte beşiktaşın kötü transferlerinin kaynağını buldum! uğursuzluk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 evet öyle bir uğursuzlukluk,cenabetlik ki biz beşiktaşlılar ona demirören demeye başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Maraton yine bir tarafından sallamadıysa FB Necati'yle ilgileniyomuş GS'nin. Heheh alsınlar, beleşe verelim, ispanya 2. liginde bile gol atamayan adama ücret ödesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 necati istanbulspora gitmemişmiydi yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 necati fener de patlar, gitmesin. Gitsin bi' irlanda liginde falan gol kralı olsun, yurtdışı gezsin biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=14&ArticleID=1121918&Date=27.07.2009&b=Kanaryadan%20surpriz%20atak..&ver=72 ASDASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 saçmalamayın abi fener şu anda kaliteli bi forvet alır semih guiza nın yanına güzel bi transfer yapmak istiyo. necati kim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 yok artk necati ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bence forvet transferi yapmayız güizayı satmazsak eğer tek forvet oynatıcak büyük ihtimalle daum, semih,güiza'nın yanında kazım ve deivid de forvet oynayabilcek isimler öncelikli olarak stoper alırız büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Deivid zaten forvetti FB'ye geldiğinde, adamı zorla kanada kaydırdınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 saçlarına gurban oldumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 adam forvette birşey yapamadı kanada aldık yine birşey yapamadı b ara forvet arkası oynadı,yine birşey yapamadı deivid genel olarak birşey yapamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 deivid anca yedek fw olur bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 tuncay noldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 abi iyide aziz yildirim arenadaki programda iki futbolcu daha alip bu sezon icin transferi kapaticaz dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 DoGMeaT said: adam forvette birşey yapamadı kanada aldık yine birşey yapamadı b ara forvet arkası oynadı,yine birşey yapamadı deivid genel olarak birşey yapamıyor haha zamanında kahraman ilan ediyodunuz adamı intere gol felan atarken ajsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ben hala çok severim adamı. formunda olduğu zaman siler atar yani hücumda ama savunma yönü çok zayıf. Alex ile aynı anda oynadıkları zaman orta sahamız çok düşüyor. Aurelio varken tek başına toparlardı, şimdi 2 ön libero ile toparlanmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 deivid geldiğinden beri saece 1 sezon formunda oldu bence onun dışında ben hiç bir zaman çokta bi olayını görmedim. hem iyi atmış golü helal olsun,güzelde goldü,ama bir golle kaç sezon yatabilir insan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 gol attı geçti demek ayrı şey işte kahraman ilan etmek ayrı şey bide o sezon deivid baya iyiydi hakkını yemeyin adamın. yani dediğiniz gibi en iyi sezonuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 dayı ben kahraman ilan etmedimki deivid'i,sen onu kahraman edenlere söyle ne diyim. bence deivid klasik " abi önemli maçta oynayayım,sora 2 maç yatayım" tipi futbolcu kıl olurum,ayrıca dedğim gibi,o sezon iyiydi evet. bu sezon sanırım türk statüsüne geçecek,o zaman kabul edebelirim varlığını,o güne kadar gözümde çokta gerekli değil. postumu şu fotoyla sonlandıracağım ahauhahuahuah baya şen bir soyunmu odamız varmış bu arada o resimde görüldüğü gibi deivid'in babafingoyu gööz ucuyla kesen edu isimli arkadaşıda hiç sevmem onuda belirteyim doğrusu fenerbahçedeki çok az oyuncuyu seviyorum böyle bir fenerliyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 eduyu kim seviyorki, kici gorunce ahanda kazim dedimde degilmis kazim. Kazimda degisik ama baya adam resmen eglenmek icin oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar