Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 raistftw said: Edu'ya lisans çıkartmasına gerek var mı ki fenerbahçe'nin. zaten lisanslı sözleşmeli futbolcu... Lisanslar her sene yenilenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Gürhan Gürsoy (FB) --> Antalyaspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 @Rewendor Öyleymiş bilmiyordum ben. Yaptığım sporlarda gerekmiyordu.:D Profesyonel futbol olunca tabi biraz değişiyormuş statüler. Hamit olayını şu sebeple yazdım Hamit'in oynadığı 2 mevki var birinde Gökhan Gönül var diğeri için Topuz transfer edildi. Önlibero olarak da denendi bi ara Bayern'de ama tutmadı. Hatta en büyük problemi Ribery oldu gibi haberler vardı bir ara... Bu kadar yabancı kontenjanını nasıl doldurur Fenerbahçe bende çok merak ediyorum... Son bir şey o yazılan kadroya tekrar baktım da :D solda R.C. tek başına kalmış kevgire döner o taraf. Orta saha zaten dirençsiz kalıyor bide 2 forvet 1 AMC 3 orta saha. 3'lü orta sahada öyle çift ciğerli tabir ettiğimiz dinamolardan da yok. Topu aldığında güzel oynar belki ama top kapmakta çok büyük zorluklar yaşar :D:D Son olarak Fenerbahçe isterse alır Hamit'i. Maliyet olarak Topuz'dan ucuza geleceği kesin nerdeyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 raistftw said: Son olarak Fenerbahçe isterse alır Hamit'i. Maliyet olarak Topuz'dan ucuza geleceği kesin nerdeyse... Sana notum 3 kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Hamit gelmez , Fenerbahçeye değil Türkiyeye gelmez , bir röportajında dinlemiştim , Halil'inde Hamin'inde hayali Bayern de oynamakmış , Almanyadaki futbol kültürüyle yetiştiği için Bayern dünyanın en büyük kulübü Hamit için bence.Hayallerine ulaşmışken bu kadar erken bırakıp gelmez Türkiyeye. Ama gelecek olsada Fenerbahçeden başka külüpte alamaz Türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Son cümle yalan da gerisine katılıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Hamit'in engelli kardeşi var Almanya'da onu bırakıp Türkiye'ye gelmez. Maneviyat bazı kişiler için paradan önce gelir. Ayrıca Hamit'in Almanya'nın en büyük kulübünde oynadığını unutmayalım. Bu arada Sinan, Bir kurtulun biz kimi istersek aliriz mantalitesinden zira yok oyle birşey. Yabancı olarak alacağınız topçu ya 33-35 yaşında pişmaniye olmuş eski büyük yıldızlar olur ya da 28-29 yaşında sorunları olan ama yetenekli futbolcular olur. Gözünüzü boyamış aziz ne diyim, rüyalarda görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Gayet de gelir. Büyütmeyin gözünüzde Bayern'de yedek Hamit,ayrıca öyle büyük bi para da kazanmıyor. 2 katını verebilir rahatlıkla Fenerbahçe bu şartlar altında da öyle Bayern falan dinlemez kimse. Ki zaten Halil'i de alırlar olur biter yani. Ama o kadar para dökmez şuan Fenerbahçe o yüzden de Almanya'yı bırakıp gelmez yani. Yakın bir para için Bayern futbolcusu olmaktan Fenerbahçe futbolcusu olmaya yanaşmaz kimse. DoubleUp'da maneviyatı unutturur yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Para her şey değil. Tüm kariyeri baş aşağı gidecek Türkiye'ye gelirse. Arda'ya GS'de kazandığının 2 değil 5 katını teklif etti Aziz, Arda gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 arda gitmesin diye 10 numara ve kaptanlık verilmediyse bilmiyom ben bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Galatasaray'da,10 numara olmak ve kaptanlığa getirilmek "Abi n'olur gitme" kozu değildir. Daha ötesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 BulletRide said: Galatasaray'da,10 numara olmak lincoln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Hacı kitledin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 gönül her zaman iyisine konmuyor tabiki :) lincoln hataymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 1)hamit bu yaştan sonra yurtdışında kariyermi yapıcak? 2)sizce a.yıldırım gerçekten ardayı almak istese öyle yemek üzeri kahveyle teklifmi yapar? ayrıca,bekiri geçen sezon izlemedi kimse yahu,sol bekte rahat oynuyabiliyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Arda'nın Fenerbahçeye gitmemesinin sebebi gs lı olmasıdır , bazı futbolcular var alınamaz , ardaya senelik 10m€ versen bile gelmez Fenerbahçeye aynı şey Tuncay içinde geçerli mesela. Ama Hamit farklı mesela gs lı olduğu söyleniyor ama Almanyada yetişip büyüdüğü için daha profesyonel bakar olaylara , gs a sempati duysada , gs senelik 2m€ veripte Fenerbahçe 4m € verirse kesinlikle Fenerbahçeyi tercih eder.Aziz Yıldırımda Hamit gibi adamı asla gs a kaptırmaz bence , gs ne verirse 2 katını verir alır , Mehmet Topuzu aldığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Bonjo said: Arda'nın Fenerbahçeye gitmemesinin sebebi gs lı olmasıdır , bazı futbolcular var alınamaz , ardaya senelik 10m€ versen bile gelmez Fenerbahçeye aynı şey Tuncay içinde geçerli mesela. Ama Hamit farklı mesela gs lı olduğu söyleniyor ama Almanyada yetişip büyüdüğü için daha profesyonel bakar olaylara , gs a sempati duysada , gs senelik 2m€ veripte Fenerbahçe 4m € verirse kesinlikle Fenerbahçeyi tercih eder.Aziz Yıldırımda Hamit gibi adamı asla gs a kaptırmaz bence , gs ne verirse 2 katını verir alır , Mehmet Topuzu aldığı gibi. Valla senelik o parayı ver bakim geliyor mu gelmiyor mu?Senin dediğine göre Tanju Gs li değildi yada Sergen Bjk lı.Bir sürü futbolcu var öyle sayılabilecek.Profesyonel futbolcu ekmeğini nerde kazanıyorsa orda oynar.Senin dediğin gibi olsa Tuncay klubüne 5 kuruş kazandırmadan gitmezdi.Evet gitmesine Aziz Yıldırım izin verdi ama hayır başkanım ben bu takım için ölürüm sen ne diyorsun para kazandırmadan gitmem mi dedi?Her futbolcu her takımda oynar.Taraftarlar fanatiklik penceresinden bakıyorda 1 milyon euro ile 2 milyon euro arasında dağlar kadar fark var.Davulun sesi uzaktan hoş geliyor sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 DoGMeaT said: sizce a.yıldırım gerçekten ardayı almak istese öyle yemek üzeri kahveyle teklifmi yapar? oh be, biri söyledi şunu sonunda. sanki gerçek bi teklif var da kulüp görüşme izni verdi de arda yok ben gs için ölürüm hayatta gelmem size dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Aziz Yıldırım'ın Arda'yı uluorta istemesi "güç gösterisi" idi bana göre. Bakın ben Galatasaray'ın en sağlam oyuncusuna bile teklif götürüyorum gibilerinden. Ama Adnan Polat'ın "Bizde transferi Haldun Üstünel yönetiyor. Ona sor." demesi bile yeterliydi. Güç gösterisi yapıcam derken, Fenerbahçe Başkanlık makamını Haldun Üstünel'e yani Futbol Komitesine denk göstermiştir. :) Hamit sakal bırakmış bu arada. Yakışmış. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 arda bugünkü şartlar altında galatasaraydan ayrılmaz,zaten iyi para alıyor,banko oynuyor,daha ne istesin? olduda garip bir zaman-uzay bükülmesi oldu ve galatasarayda gözden düştü/yaşlandı/parada anlaşamadı,ancak o zaman fenere gelir.(tabi avrupaya gidemesse.)fenere gelmeme nedenide bu,çocuğun avrupada oynama potansiyeli cidden var,daha genç,eşşek yüküyle para alıyor ve avrupaya giderse hiç finansal sorunu kalmayacak,şu an ihtiyacı yok fenerde oynamaya. bencede olay şovdu ama şu varki ister şube sorumlunla konuştur ister hiç kaale alma çaycınla konuştur fenerde ardayı alma potansiyeli var fenerde paranın çoook olduğunu biliyoruz ne kadar çok peki? en pahalı kombineyi alıyor fenerbahçe taraftarı üstelik kombineyi alabilmek için yıllığı en az 35 ytl olan taraftar kartı almak zorunda buna rağmen BJK,GS ve TS 'nin toplamından fazla satıyor işte o yüzden,türkiyede ardayı alabileceği hayal bile edilebilen,üstüne haber yapılınca ciddiye bile alınabilen,ne kadar gayri resmi bir tavır ve durumda bile söz edildiği düşünülmeden ciddiye alınabilen bir durum fenerin ardayı alması. çünkü herife isterse mantık dışı paralar harcayabilir fenerbahçe. ayrıca hepimizin keyif olarak baktığı bu oyuna,ister istemez bu adamlar ekmek kapısı olarak bakıyor,takım sevgisi,amatör ruh bir yere kadar ikramiyeler ve bonuslar olmadan 1 milyon euro alıyor arda maç-gol ve başarı primleriyle bu para 2-3 e katlanıyordur bence en iyi kazanan türklerden biri. şimdi bunları göz önünde bulundurunca "hayır,fener ardayı alamaz" diyebilen,bence gözü açık uyuyordur. ha alır mı? alsa mantıklı olur mu? bence 2side olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 kulüp yalanlasada aldı ronaldinho yu diyor gazeteler her sene niye aynı senaryo :D alışlarmıdır lan acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 DoGMeaT said: en pahalı kombineyi alıyor fenerbahçe taraftarı üstelik kombineyi alabilmek için yıllığı en az 35 ytl olan taraftar kartı almak zorunda buna rağmen BJK,GS ve TS 'nin toplamından fazla satıyor stad büyüklükleri yüzünden olan bi istatistik bu, gs nin kombinelerinin % 98 i satılmıştı 3 gün önce mi ne. aslantepeye geçince merak ediyorum nasıl olucak o istatistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 GS ne zaman %98 kombine sattı yahu yapmayın etmeyin. Gerçekse helal olsun da çok ütopik gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ali sami yenin damlarına bile kombine satıyor gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 sportif başarı konuşalım,hocayı,sistemi,herşeyi konuşalım ama bu konularda cidden argüman üretmeye çalışırken aceleci olmayın arkadaşlar madem sürümden kazanmıyorsun,daha pahalıya sat? niye fenerden daha ucuz o zaman galatasarayın kombineleri? hadi madem kombine ve maç günü gelirlerini fiziksel şartlar kısıtlıyor,o zaman pazarlama ve merchandasing'de koy ağırlığını? ama oda olmuyor hadi dersin gs store'laın kapsamı fenerium kadar olunca oda olacak. tamam derim o zamana kadar internetten sat o zaman ürünlerini,sonuçta fenerbahçeden ucuza satıyorsun çoğu ürününü,kargo ücretini ekarte eder,ama oda olmuyor çünkü 2007-2008 sezonunda forma satışındaki internet payı %3'de. ayrıca evet satılır bu yıl,bu akdar transfer,yeni hoca,%98'i rahat satalar,satışa çıkan kombine 15-17k arası sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar