kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Masquerade said: cılkı çıktı yerli piyasasının harbi. çıksın bence gidipte elin gavuruna milyon dolarlar verip sonra 1 sezon oynatıp göndermektense kontenjan dolduruyo diye, türk oyuncuyu elinde tutman şansın var hiç değilse. ha inşallah ismail için verilen paraya ve oyunculara değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 söyle söylim. x bir avrupa takımı bu paraları verir mi bu oyunculara? wanna be perez moduna girdi yöneticiler. sonu hayır olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 abi vermezlerde avrupada bi klüpte cidden guizaya o parayı vermezdi mesela o yöndende düşün yabancı oyunculara hayvan gibi para veriyorduk şimdi türklere vermeye başladık ha daha transfer sezonu yeni başladı gibi bunun son zamanları var asıl o zamanlar paralar akıcak daha yeni başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 tunch said: serdar kurtuluş gayet kötü bir sağbek , ortalama bir orta saha oyuncusu. iyi olmuş gittiği. Nasıl iyi ya,adamın mevkisi sağbek olmamasına rağmen uzun süre çok iyi işler çıkardı,Beşiktaş'ı kurtardı.Geçen seneki o sakatlığı olmasaydı eğer kendisini çok daha hızlı geliştirirdi ki çok genç bir oyuncu kendisi,asıl mevkisine çekilirse çok büyük işler yapardı.Gidip nasıl verirler bu adamı anlamıyorum. Yani tüpçüye sövmek serbest olsun şurada,bir güzel yardırayım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 asıl son dönemde ucuzlar yav. elinden çıkarmak istiyorsa kulüp akşam pazarı mantıgıyla satıcak. şimdi bir oyuncunun talibi çok olunca fiyat artıyor. arz/talep dengeleri sonuçta. şu mehmet topuz olayı çok gerdi piyasayı. tüm anadolu kulüpleri "mehmet topuz'un 9m olduğu ortamda" diyerek açıyor kapıyı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 tmm klubün elinden çıkarmak istediği oyuncular tabiki ucuza gidecekte diğerleri tam tersi. son günlere geldik alıyosan al kardeşim şu fiyata yoksa hadi güle güle hesabı olcak fiyatları yükselticekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 star haberde daha önce de söylenildiği gibi sercan'ın yurtiçinde hiç bir takıma verilmeyeceği söylendi. Seneye manchester united lafları geçti bir ara. Fenerbahçe'ye de Riise'nin yakın olduğu söylendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Fistan said: sercan > fb fail??? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 DarKRideR said: tunch said: serdar kurtuluş gayet kötü bir sağbek , ortalama bir orta saha oyuncusu. iyi olmuş gittiği. Nasıl iyi ya,adamın mevkisi sağbek olmamasına rağmen uzun süre çok iyi işler çıkardı,Beşiktaş'ı kurtardı.Geçen seneki o sakatlığı olmasaydı eğer kendisini çok daha hızlı geliştirirdi ki çok genç bir oyuncu kendisi,asıl mevkisine çekilirse çok büyük işler yapardı.Gidip nasıl verirler bu adamı anlamıyorum. Yani tüpçüye sövmek serbest olsun şurada,bir güzel yardırayım ... yanlış biliyorsun. serdar kurtuluşun gerçek mevkii sağ bek. tigana "bu adamdan sağ bek olmaz" diyerek ou en verimli olabileceği ön liberoya çekti. ernst gibi bir ön libero varken serdara iyi ön libero da diyemiyceğimize göre insanın aklına serdar kurtuluşun asıl yerinin sağ bek olduğu gelmiyor bile değil mi? :D işte bu yüzden kayıp değil gitmesi :) ek : ayrıca fiyatların yüksekliğinden bahsetmişsiniz. türkiyede yabancı oyuncu sınırlaması olduğu müddetçe fiyatlar bu şekilde devam edicek. geçen sene gökhan ünal da 6.5 milyona satıldı. bayadır adam akıllı oyuncu çıkmıyordu anadoludan , bu sene biraz yükselen oyuncular oldu, durum ortada. ha yabancı oyuncu sınırlaması varken adam akıllı topçu yetişiyor mu? tartışılır. 3 büyüklere geldikten sonra kendini deliştiren topçu çok az gördük , onlar da 8 milyona yyurt dışına gidiyor işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 3 büyüklere gelipte kendini geliştirememesinin tek nedenide başındaki teknik adamdır. benim kadrom şudur. sen yedeksin diyip kenarda oturtursan adamı olacağı odur. gökhan ünal'da trabzonda gayet ii iş çıkardı bana sorarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 tunch said: DarKRideR said: tunch said: serdar kurtuluş gayet kötü bir sağbek , ortalama bir orta saha oyuncusu. iyi olmuş gittiği. Nasıl iyi ya,adamın mevkisi sağbek olmamasına rağmen uzun süre çok iyi işler çıkardı,Beşiktaş'ı kurtardı.Geçen seneki o sakatlığı olmasaydı eğer kendisini çok daha hızlı geliştirirdi ki çok genç bir oyuncu kendisi,asıl mevkisine çekilirse çok büyük işler yapardı.Gidip nasıl verirler bu adamı anlamıyorum. Yani tüpçüye sövmek serbest olsun şurada,bir güzel yardırayım ... yanlış biliyorsun. serdar kurtuluşun gerçek mevkii sağ bek. tigana "bu adamdan sağ bek olmaz" diyerek ou en verimli olabileceği ön liberoya çekti. ernst gibi bir ön libero varken serdara iyi ön libero da diyemiyceğimize göre insanın aklına serdar kurtuluşun asıl yerinin sağ bek olduğu gelmiyor bile değil mi? :D işte bu yüzden kayıp değil gitmesi :) yok asıl mevkinin sağ bek olduğunu bilmiyordum ama ona rağmen çok iyi işler çıkardı demişim,ben pişman değildim yani orada olmasından :) Bence çok yararlıydı.Ha şurası şöyle ki süratli bir oyuncu değil ama gayet yerinde oynuyordu,Ben hala karşıyım gitmesine ve kalmasını isterdim ama işte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 sercan patlasa ya bi ellerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ahahah ne hırs yapmışlar. :D kalsın bursada yaw iyidir, alırım kombinemi izlerim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 hirsla alakasi yok abi, yani saolsunlar resmen cocuk oyuncagi yaptilar, adam bile belli olsun artik ona gore yonumu ciziyim diyor.Hala Turkiye icine olmaz ama yurt disindan iyi teklif gelirse yolliycaz filan diyor bursa baskani.Hele bide sanki amcasinin ogluymus gibi SERCANA COK BUYUK TELKIFLER VAR OYLE BI OYUNCU ISTE VAY ANASI filan gibi konusuyo bursa baskani, madem var aciklasin yani bizde inanalim sevinelim, turk oyuncuya bu kadar kiymet veriliyo diye.Sir kapisi gibi konusmanin luzumu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 E olayın nesi yanlış? Sercan transferini menajerleri ve yönetimine bıraktı. neresiyle anlaşırsanız giderim, olmazsa da seve seve bursa'da kalırım dedi. Bu süreçte en iyi teklifi Fenerbahçe verdi (6M+Burak). Ancak yönetim taraftardan çekindiği için yurtiçine satmak istemedi haklı olarak. Seneye kötü girilecek sezonda yönetime patlayacak kabak takımın en iyi oyuncusu satılır mı, hele bizim ilk 5 hedefimiz varken diyecekler. Doğal olarak yönetimin de işine gelmedi uzun vadede bu transfer. Yurtdışı teklifleri var ancak Fenerbahçenin önerdiği paranın yarısını falan veriyorlar. O yüzden orası da olmayacak galiba bu sene. Taraftar da, yönetim de 1 sene daha oynasın seneye Avrupa'ya satılsın diye düşünüyor. Özellikle taraftar İstanbul takımlarına hiçbir şekilde gitmesini istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 boyle diyin canimi yiyin..Olayin surasi yanlis, hangi takimlisin bilmiyorumda A takimlisin diyelim, Savas Ay diyede oyuncunuz var. B takimi cikiyo Savas'a 40milyon yuro vercez diyo. Sonra aslinda baska adamlarda var, diye aciklama yapiyo, sonra gene vercez bakin 40 milyonu gibi seyler donuyo ortada en sonundada ne vercem lan 40 milyon deniyor. Sen taraftar olarak heycanlanmaz misin yani ilk basta 40 milyon yuro sonucta.Yani sercan gelsin gelmesin cok umrumda degil oylede, kalp krizi gecirtcekler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Reksa said: senin bir yaran yoksa gocunma, varsada sen bilirsin. kentlilik bilinci şehrinin değerlerinide kapsar ve şehrinin takımıda şehrinin değerlerinden biridir. kabul edersin veya etmezsin ama bu gerçeği değiştiremezsin. yiyeyim binlerce bursalıya ekmek veren beşiktaşlıyı, ben gücüm yettiğince katkı sağlıyorum bursaya, elin beşiktaşlısı gibi bursaya bin istasnbula beşbin değil ok. kafası birazcık çalışan biri şehrine vereceği hizmetlerin yanında şehrin takımını tutmanın çoooook küçük kalacağını anlar kabul edersin veya etmezsin ama bu gerçeği değiştiremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Anadolu takımının fanatiği 3 büyüklerden de betermiş aman yalebbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 albiol ----> real madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Holy said: Anadolu takımının fanatiği 3 büyüklerden de betermiş aman yalebbi hhehe ne diyosun, bi ara adres ver ulan 200 kişi geliyoruz diyecek sandım, kelimeleri bile hırsla hızlı yazmaktan yanlış yazıyodu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 DarKRideR said: Allah belanı versin tüpçü,belanı versin... Serdar Kurtuluş'un ve Zapo'nun bonservisini vereceklermiş Gaziantep'e İsmail'in karşılığında,birde para var... Allah belanı versin tüpçü ... Serdar verilir mi lan ... benim bildiğim transfer şu şekilde: 3milyon euro + serdarın bonservisi + zapo kiralık serdar ve zapo gitmek istemezlerse 6milyon euro serdar ilk zamanlar gerçekten iyiydi ama şu an çoook kötü. serdar kurtuluş şu an antepte olsa 2-3 milyon euro verip almak ister miydin? bence serdarın gitmesi kesinlikle doğru. bu takımda forma bulma şansı yok. hiç yok yani bütün sezon en fazla 2-3 maç forma giyer ismail ve rıdvan geleceği olan oyuncular ki sağ ve sol bek türk futbolunda kolay kolay yetişmiyor. gordon seriç diatta gibi saçma sapan oyunculara para saçacağımıza gençlere saçalım. tabi ki değerinden fazlasını verdik ama türk piyasası bu şekilde ne yazık ki. yabancı sınırlaması oldukça da böyle olacak. para gidecekse böyle gençlere gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Tamam da Serdar dediğin adamda 21 yaşında,adam kaç yaşında Beşiktaş formasını giyip gayet harika oynamıştı,son dönemlerde kötü çünkü üst üste sakatlıklar yaşadı ve toparlanamadı evet bunun aksini kimse söyleyemez ama şans tanınmayacak bir adam değildi.Hala karşıyım bu olaya,kaybedilmeyecek bir oyuncuydu ne olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 imza töreni başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 çaktı imzayı denizli hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 allah kabul etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar