tunch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 eh üstüne de 2 yabancı yeri açılıyor. sylla zaten oynamıyordu , tum da bi garip adamdı. avrupada pandik yerdi sivas o yabancılarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hatta elazığ'ın istanbul'da beşiktaş ile oynadığı bir maç vardı,3-2 yenilmişlerdi ama efsane oynamışlardı.Orada iki kardeş döktürmüştü de iki golu de Erman atmıştı falan tey tey,o elazığ şimdi 3. ligde sfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Asriel saçmalamanın doruklarına varmış. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 servete geldiğinde hiç güvenmiyordum fakat bu sene servet sakatlanmasaydı gs şu an şampiyon olamasa bile şampiyon ligine giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Vidic ile Albiol'u vermiyor klüpleri,Los Galacticos'un stoperine Servet yakışır okutalım 30'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 İç piyasanın cılkı çıktı. Maraton said: Transferde bombaları bir bir patlatan Fenerbahçe, Bursaspor'un genç golcüsü Sercan için de girişimlerini hızlandırdı!.. Başkan Aziz Yıldırım, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'dan Sercan'ı istedi!.. Yazıcı'nın Yıldırım'a yanıtı ise oldukça ilginçti!.. Bugün yapılan Kulüpler Birliği toplantısında Aziz Yıldırım ve İbrahim Yazıcı bir araya geldi!.. İkilinin görüşmesi sırasında Yıldırım, Yazıcı'dan yeşil beyazlı takımın yetenekli oyuncusu Sercan'ı istedi!.. Yazıcı'nın Aziz Yıldırım'ın bu talebine karşılık olarak "Mehmet Topuz'un fiyatının 9 milyon Euro olduğu bir ortamda Sercan'ın bedeli 10 milyon Euro'dur" dediği öğrenildi. Bursaspor cephesinin yüksek bir bonservis bedeli istemesi ve Sercan'ı satmakta isteksiz görünmesi bu transferin çıkmaza girdiği şeklinde yorumlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Masquerade said: İç piyasanın cılkı çıktı. Maraton said: Transferde bombaları bir bir patlatan Fenerbahçe, Bursaspor'un genç golcüsü Sercan için de girişimlerini hızlandırdı!.. Başkan Aziz Yıldırım, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'dan Sercan'ı istedi!.. Yazıcı'nın Yıldırım'a yanıtı ise oldukça ilginçti!.. Bugün yapılan Kulüpler Birliği toplantısında Aziz Yıldırım ve İbrahim Yazıcı bir araya geldi!.. İkilinin görüşmesi sırasında Yıldırım, Yazıcı'dan yeşil beyazlı takımın yetenekli oyuncusu Sercan'ı istedi!.. Yazıcı'nın Aziz Yıldırım'ın bu talebine karşılık olarak "Mehmet Topuz'un fiyatının 9 milyon Euro olduğu bir ortamda Sercan'ın bedeli 10 milyon Euro'dur" dediği öğrenildi. Bursaspor cephesinin yüksek bir bonservis bedeli istemesi ve Sercan'ı satmakta isteksiz görünmesi bu transferin çıkmaza girdiği şeklinde yorumlandı ernst'in toplam maliyeti bize 9m olmuştu zaten. deco chelsea'ye 8m ye tranfer olmuştu tek mehmet topuz bu fiyata çok uçuk zaten. 11m filandı geçen sene bide. yani normal değil. sercan çok daha gelecek vadeden biri. yazıcı doğru demiş yani bu durumda. ama tabi yabancı sınırı olmasa şu adamlara 2m bile vermez kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 of of of bekir zaten iyi adam topuz ne derseniz diyin iyi oyuncu özer hurmacı zaten fantastico sercanıda alsınlar,kısa vadede parlayacak tüm türkleri almış olur fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ve köreltir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Sercan´in 10 milyon euro oldugu bir ortamda ben cok rahat 11 milyon euro ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 İlhan Parlak için de aynı sözler söylenmiyor muydu :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bekir irtegün sağbek deilmi gökhan göünülü kesicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Asriel said: DOğru doğru Servet çok teknik,çok hızlı,defanstan oyun kuran müthiş bir defans.Niye taraflı bakıyorsunuz olaya.Servetin gazla çalıştığını bilmek için Türk olmak yeterli.Adam sakat sakat euro 2008 de daha sonradan sakatlığının daha da büyüyeceğini bile bile oynamaya çalışmadı mı?Servetin şu anda değeri 10 milyon euro civarı mı böyle düşünüyorsan yok hocam senin kadar futbol bildiğimi sanmıyorum ben.senin bildiğin futbolu bilsem ne olur be adam, senin gibi kahve köşelerinde atıp tutanlardan değiliz şükür ki, futbolun içinde olan insanlarız bunca yıldır. sana tavsiyem bu engin bilgilerini çöpe at ve hepsini yeniden öğrenmeye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 doğru demiş bursa başkanı.topuza 9 milyon verip iç piyasanın içine etti aziz yıldırım hadi hayırlısı.türk futbolcu almak daha zorlaştı bu sene. gerçi GS nin problemi değil yabancı kontenjanı açık olduğundan. fenerde halletti sanırım türk futbolcu transferini. olan beşiktaşa olucak gibi en çok türk futbolcuya ihtiyacı olan takım. şu an bile elindeki yabancıların kontenjanı aşmış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Evet, BJK o bakımdan dertli bayağı. Daha kiradaki Higuain ve Gordon var, ikisi de ayrılmayız demişler. Hatta Gordon "BJK'da aldığım yıllık ücreti bi daha hayatım boyunca alamam, o yüzden o parayı direkt vermedikleri sürece gitmem" demiş, hehe kendini de biliyo adam. Oysa seneye CL falan için kadroya takviye şart. GS'nin zaten pek fazla işi olmuyor Türk oyuncularla. Kendisi daha parlamamış yeni parlayanları alıp yetiştiriyor (Mehmet Topal falan gibi işte) onlar da ucuz zaten. Fener alacağını aldı kadroyu coşturdu Türklerle çok işi kalmamıştır. Sercan da eksik kalsın bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Aiko said: bekir irtegün sağbek deilmi gökhan göünülü kesicekler. abi adamın yedeği yok iyi işte rotasyonlu oynasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bekir sol bek değil mi ? Solak diye biliyorum hatta onu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Rewendor said: Daha kiradaki Higuain ve Gordon var, ikisi de ayrılmayız demişler. Hatta Gordon "BJK'da aldığım yıllık ücreti bi daha hayatım boyunca alamam, o yüzden o parayı direkt vermedikleri sürece gitmem" demiş, hehe kendini de biliyo adam. Gordon Schildenfeld'i gönderebilmiş ama Beşiktaş. Burda da yazılmıştı galiba da kaynak da burası olsun madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bekir geçen sezon defans göbeğide oynadı sol bekte oynadı sağ bekte oynadı,hepsindede iyi oynadı,hatta ilk defa geçtiği sağ bek pozisyonunda doğru hatırlıyorsam b3-0 biten beşiktaş maçıydı,baya tehlikeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 DoruK said: Asriel said: DOğru doğru Servet çok teknik,çok hızlı,defanstan oyun kuran müthiş bir defans.Niye taraflı bakıyorsunuz olaya.Servetin gazla çalıştığını bilmek için Türk olmak yeterli.Adam sakat sakat euro 2008 de daha sonradan sakatlığının daha da büyüyeceğini bile bile oynamaya çalışmadı mı?Servetin şu anda değeri 10 milyon euro civarı mı böyle düşünüyorsan yok hocam senin kadar futbol bildiğimi sanmıyorum ben.senin bildiğin futbolu bilsem ne olur be adam, senin gibi kahve köşelerinde atıp tutanlardan değiliz şükür ki, futbolun içinde olan insanlarız bunca yıldır. sana tavsiyem bu engin bilgilerini çöpe at ve hepsini yeniden öğrenmeye çalış. Bahsettiğimiz adam Lucio,Cannavaro,Ferdinand fln sanırım.10 milyon euro eğer Servetin değeri diyorsan boşuna bunca yıldır futbolun içindesin.Hadi Juventus Lugano için 10 milyon euro verir parası vardır.Marsiya 30 na merdiven dayamış Servete 10 milyon euro veriyorsa ve sende buna inanıyorsan cidden tartışmaya gerek yok.Servet 2 senedir Galatasarayda oynamıyor ya.Servetin ya allah bismillah şekiinde iman gücüyle oynadığını hala anlayamamışsan zaten yine konuşmayalım.Servet Fenerbahçe de de oynadı.Fenerbahçede çok seviliyordu,övülüyordu da Galatasaraya geçtikten sonra beğenmemezlik durumu da olmadığına göre.Servetin lakabı zaten takoz.Bunu ben söyleyince mi gücüne gitti.Kötü defans oyuncusu demedim takoz olması görevini yapmadığı anlamına gelmiyor.Ben az bilmem Servetin Brezilyalı Lucio gibi defanstan çalım ata ata hücüma çıkmaya çalışıp az top kaptırmadığını.Futbol bilgimi yada futbolla olan ilişkimi senin sorgulama durumun da yok.Galatasaraylı olduğun için takımını savunuyorsun tabi.Ben ise tarafsız yorum yapmaya çalışıyorum çoğu zaman.Futboldan anlayan biri Servetin 10 milyon euro etmeyeceğini bilir.Marsilyada iyi bilmekle ne alakası var.Her çıkan haber doğru mu?5 milyon euro olsa sesimi zaten çıkarmazdım.30 na merdiven dayamış yerel ülke sınırları dışına bu yaşına kadar çıkamamış birine 10 milyon euroyla transfer edilebilecek olması ne kadar gerçekci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Servet denen yarma 10m ediyosa Mehmet Topuz'a verilen para hiçbişey değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Servet'i 7 yada 10milyon euro kim veriyorsa sat gitsin hiç düşünme. Yeri doldurulamaz birisi değil. Çok süper defans yalan değil. Çok kurtartdı bizi yalan değil. Ama 7-10milyonda Servetin elde patlamasından iyidir. Hem o mutlu olur hem takım yarı fiyatına başkalarını alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 DoGMeaT said: of of of bekir zaten iyi adam topuz ne derseniz diyin iyi oyuncu özer hurmacı zaten fantastico sercanıda alsınlar,kısa vadede parlayacak tüm türkleri almış olur fenerbahçe Fenerbahçe alıyorda kullanamıyor.O kadar genç adamı alıp oynatabilmek zaten 1-2 sezonu heba etmek oluyor.Zamanında da 21 yaş altı milli takımından bir ton adam almıştı Fener ama hepside gitti.Gelecek vadeden oyuncuların gelecek vadeden anadolu kluplerinde oynaması çok daha mantıklı.Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş da kredileri çok yüksek olamayabiliyor.Bu işi en iyi yapan takım Galatasaray olmasına rağmen son senelerde o da yapamaz oldu.Arada tek tük çıkıyor tabi Arda gibi,Tuncay gibi,Gökhan gönül gibi.En mantıklısı sanırım kanat oynayan genç oyuncuları monte etmekte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Barış ve Mehmet Topal'ı unutmayalım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 slayer__ said: Servet'i 7 yada 10milyon euro kim veriyorsa sat gitsin hiç düşünme. Yeri doldurulamaz birisi değil. Çok süper defans yalan değil. Çok kurtartdı bizi yalan değil. Ama 7-10milyonda Servetin elde patlamasından iyidir. Hem o mutlu olur hem takım yarı fiyatına başkalarını alır. Demek istediğim de buydu zaten.O para gerçekse ve satmayan yönetimin kafasına tükürüler.Ha o paralar zaten medya palavraları.Zaten en az para eden mevki defans oyuncuları.Hele yaşı kemale ermiş oyunculara o paraları çok da zengin olmayan klüplerin vermesi daha da abartı oluyor.Servetin Türkiye sınırları dışında iş yapabileceğini de düşünmüyorum zaten.Bunu söylemek futboldan anlamamaksa evet anlamıyorum.Zaten Türk oyuncuları Avrupada çok sükse yapıyorlar Servet de 30 undan sora MArsilyadan Reale geçer.Hele bu sezon bizim Türk oyuncularının takımlarının küme düştüğü göz önüne alınırsa bir sene şampiyon olanın gelecek sezon düşmemeye oynadığı Fransa liginde Marsiyanın da bundan nasip alma ihtimali de göz önünde bulundurulursa Servet gitmesin Galatasaraylı bazı arkadaşlarının efsanevi defans oyuncusu imajını zedelemesin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar