BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 cannavaro 1 yıllık anlaşma sağlamış juve ile. real madrid ---> Juventus melberg saçmalığı tutmadı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 E Juve'de de hiç gurur yokmuş yahu. Takımı ilk terkeden kaçıp giden adamı geri getirdiler. Üstelik de 36 yaşında. Taraftar isyan etti onu bile dinlemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bedava zaten bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Maraton Bursaspor Yıldıray'la ilgileniyo yazmış. Yalan heralde ama getirirse büyük bomba olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 NTVSpor'da altyazı geçiyodu,Leo Franco ve Mustafa Sarp ile GS resmen anlaştı diye,bakalım asadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 mustafa sarp'ı bende okudumda gerekli miydi bilemiyorum. barış iyice yedek olucak o zaman. ayhan var topal var. ayrıca bülentle devam etmiceklerse gene td gelmeden oyuncuları alıolar sonra td bu adamlarla yapamayınca kötü td diye kovuolar lol. türk yöneticilere hastaym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Sözleşmesi biten oyuncular için acele etmek zorundalar, t.direktörü bekleyemezler, yoksa direkt kaparlar onları başka takımlar. Mustafa Sarp ne kadar iyidir pek bilmiyorum, biraz sağdan soldan okudum, beğenilmiş genel olarak. Ama o bölgeye adam lazımdı. Ayhan o bölgede aksıyor zaman zaman, ayrıca Topal falan sakatlanınca oynayacak adam yok. Barış'ı zaten pek istemiyorum ben takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Barış oynasın yahu. Ne kadar kazma mazma da olsa çalışan adamı seviyorum ben. Mustafa Sarp ile ilgili pek bir bilgim yok ancak bence yedek oturur o. Uğur Uçar' a da güvenim tam, mis gibi dönücek o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 maraton said: Ve Barcelona, Arda Turan için Florya'ya "resmi teklif mektubu"nu gönderdi... Ancak Başkan Adnan Polat, iki önemli gerekçeyle İspanyollar’a karşı ‘oyalama taktiği’ içine girdi. -NE ARDA’DAN NE PARADAN- Htspor'un haberine göre, Geçtiğimiz günlerde Florya’ya öyle bir mektup geldi ki; açarken insanın içini titreten cinstendi... Neler yoktu ki mektupta!.. Sevinç, şaşkınlık, şüphe, tedirginlik ve hesap kitap gerektirecek bir çuval dolusu duygu... Mektubun yazarı İspanyollar’dı. Dünya devi Barcelona, Adnan Polat’tan Arda Turan’ı resmen istiyordu. Başkan, garip duygularla geçirdi o anı... Arda, G.Saray’ın paraya çok ihtiyacı olduğu bir sırada satılırsa ilaç olurdu. Ama kalırsa da ‘gelecek yılın takımını onun etrafında kurmak’ vardı. İşte bu karmaşık düşünceler içindeki Polat, Katalan ekibine hemen cevap vermek yerine onları oyalama yolunu tercih etti. İşte Polat’ın iki sebebi 1- Takım kötü giderken Arda da elden giderse muhalefet ve taraftarlar büyük tepki gösterir. 2- Genç oyuncunun, yeni hoca belli olmadan satılması sıkıntı yaratabilir. -BARCELONA YA VAZGEÇERSE- Oyalama taktiğinin perde arkasında çok önemli iki sebep yatıyor. Öncelikli olarak Polat, muhalefetten ve taraftarların olumsuz tepkisinden çekiniyor. Zaten takımın aldığı kötü sonuçlar yüzünden istim üstünde olan tribünler, böyle bir satış sonrası daha da büyük tepki göstermesinden korkuluyor. Ayrıca Polat’ı alaşağı etmek adına harekete geçen ‘imzacı muhalifler’in eline de koz verilmek istenmiyor. Ayrıca gelecek yıl takımın başına getirilmesi planlanan yeni hocanın da fikrine başvurulması hedefleniyor. Ve bütün bunlar hesaplanırken ‘Ya Barcelona kesin kararımızı vermeden bu işten vazgeçerse’ endişesi de yaşanıyor. Gerçek mi bilmiyorum ama hadi bakalım.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Real Madrid'de Perez artık başkan gibi bişey olduğundan casillas'a sormuşlar, hangi yıldızı takımda görmek istersin diye. Casillas da kim gelir bilmem ama o paralar altyapıya yatırılsa çok daha iyi olur, bizimde xavimiz, iniestamız olur ve barcelonaya ancak öyle kafa tutabiliriz demiş. bizimde kaptan delgado. top kontrol edemio daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 gerçekse ve satılmazsa ben bir galatasaraylı olarak tepkiyle karşılarım asıl. hoş barcelona fikri çok da hoşuma gitmedi çünkü o kadroda oynayacağı günü bekleyene kadar çürüyüp gidebilir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 eğer arda çıkıpta benim için büyük fırsat ben gitmek istiyorum yerine kanım sarı kırmız akar varsa yoksa gs, gs den başka yerde asla oynamam filan derse o zaman mustahak ona. arda gitmek istedikten sonra kimse tutamaz abi. köle mi çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Köle deil ama sözleşmeli oyuncu. Şu anda sözleşmesini yerine getirmek zorunda sonuçta. Ha ama şu var, şimdi satmazsın 1-2 seneye sözleşmesi biter beleşe gider olan hem sana hem ona olur o ayrı :) Barcelona fikrini ben de beğenmedim. Hani bir ara Bayern Münih falan diyolardı oralarda zorlar kadroyu falan da, Barcelona'da Messi'yi mi kesecek Henry'i mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 arda nın yedeği henry mi olacak messi mi :).aahha rew aynısını yazmıs okumamıstım real madride gitse oynar arda.sağda robben solda arda ama barçada zor gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Red said: real madride gitse oynar arda.sağda robben solda arda ahahah iyi espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Adama Barcelona teklifte bulunmuş, hala espiri mespiri avutuyosunuz kendinizi. euro2008'de de "Ardayla Kazım eşit oyuncular, Arda Kazımdan iyi değil" diyen fenerliler yine coştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 anahtar nokta şurası, haberi maraton yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 abi arda gerçekten iyi lan, neden anlamıyosunuz ki? tamam her seferinde mükemmel performans gösteremiyo ama realde oynar yani o adam, barcelonada da 70ten sonra girer oyuna, ilk11 çıktığı bile olur yani nadir de olsa. kötü diil ki o adam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 fizban said: anahtar nokta şurası, haberi maraton yapmış. Maraton'un istihbaratının sağlam olduğunu düşünüyorum şahsen,Şansal Büyüka vs olsun bu adamlar ciddi ciddi istihbarat yapabiliyorlar,her yerde bir tanıdıkları var,hani en azından diğerleri gibi atıp tutmuyorlardır.. Hani desen haberi Fotomaç,Fanatik vs yapmış anlayacağım da,Maraton da mı asparagas yapıyor,ben mi bilmiyorum,öbürlerinden daha sağlam kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 büyük türk takımlarından birisi şu Garay ı alsa yav hiç mi defans sıkıntını yok ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Off bari yazmayın Arda hakkında. Çok komik şeyler çıkıyor Fenerlilerin klavyelerinden çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 İnter Milito yu almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 hangisini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Genoadaki Arjantinli Diego Milito bide Mottayı almışlar galiba. ibrahimoviçin durumu kesinleşmedi diye ileriye nolur nolmaz hesabı almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Red said: real madride gitse oynar arda.sağda robben solda arda Arda çok teknik ve yerinde paslar atıyor, ama fazlaca Hız ve Stamina problemi var, Sergen gibi şişmeye çok müsait vücut yapısı. İtalya liginde futbol daha yavaş mesela, Milanın 35 yaşındaki kadrosunda fıstık gibi oynar. veya Juventus aklı varsa alır Ardayı. İngiltere-İspanya futbolu Ardaya hızlı gelir diye düşünüyorum. Bu arada Hürriyet'te yazdığına göre Lucescu'ya teklif götürmüş Cimbom. Abdürrahim Albayrak Lucescuyu tebrik için tepinerek güvenliği yarıp sahaya atladığında kulağına fısıldamış. Eğer gelirse Sabri'den bir Srna yaratabilir mi acaba:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar