Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

bu arada deco bence iyi bir futbolcu değil. asla sevememişimdir, o barcelona'ya da yük olduğunu düşünmüşümdür hep. oyunu yavaşlatan bir adam daima, yani şu anki barcelona'ya baktığınızda xavi-iniesta ikilisi mesela oyunu daima hızlandırmayı düşünüyor, al gülüm ver gülümcülük oynamıyorlar asla. deco bunu yapardı.

bu sezon izlemedim gerçi kendisini, nasıldır bilemiyorum.

ama nistelrooy iyileşmişse gelmez, sakatsa gelmesin bence.

p.s. asıl huntelaar sallar türkiyeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Başkan Florentino Perez, Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery için iki Hollandalı yıldızını gözden çıkardı.
Real Madrid'de ikinci Los Galacticos dönemini Kaka transferiyle başlatan başkan Florentino Perez, Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery için iki Hollandalı yıldızını gözden çıkardı. Ajax'tan 25 milyon Euro'ya alınan Sneijder ve Hamburg'dan 14 milyon Euro'ya transfer edilen Van der Vaart'ı Ribery için Alman kulübüne vermeye hazır olduğunu açıklayan Real Madrid başkanının, 10 milyon Euro da nakit ödemeyi teklif edeceği belirtildi. Bayern Münih'in Hollandalı teknik direktörü Louis Van Gaal'ın da iki vatandaşının transferine yeşil ışık yaktığı ve kariyerine İspanya'da devam etmek istediğini belirten Ribery'nin satışına onay verdiği gelen haberler arasında.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

abi şimdi kaka'ya bakıyordum wiki'den gördüm de çok güldüm ya,wikipedia'yı en sağlam kaynak gören arkadaşlara gelsin

Profesyonel Kariyeri
Yıl Kulüp Maç (gol)
1997-2003 Sao Paulo FC
2003-2009 AC Milan
2009 Fenerbahçe

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kak%C3%A1

AHAHEHEHEAHAEHEAHAHEHAEHAHEAAE.
Sosyal ağlarda paylaş

Son 3 sayfaya ufak ufak notlar iliştireyim:

- Türkiye liginde şu anda yabancı oyuncu sınırı 7 değil 8. (6+2)

- Deco evet Barcelona'yı kaldıramadı ama silmek de hata yani. Ondan önce Porto'da üst üste 2 sene dünyanın en iyi oyuncusu falandı. Türkiye'de her türlü iş yapar, Avrupa'da da çok şey katar GS'ye.

- Robben falan gelmez Türkiye'ye. Nistelrooy gelirse ancak 1 senedir sakat olduğu için gelir. Ama 32sine gelmiş adam da sakatlıktan çabuk toparlanamaz. Belli değil durumu. Risk olacak yani ki GS'nin bu kadar büyük bir parayı riske atacak mali durumu yok şu anda.

- Saviola falan gelmesin zaten. Bu saatten sonra Avrupa'da tutunamaz kolay kolay. Ülkesine döner heralde. Malum şu aralar salgın hastalık gibi avrupada tutunamayıp ülkesine dönmek güney amerikalı oyuncularda. Ortega, Riquelme, Nilmar, Adriano, Ronaldo vs vs...

- Açıkçası GS'den 1 adet sağlam transfer bekliyorum ben isimli, maddi olarak zorluklara rağmen bi sağlam isim gelecek gibi. Ümidim bunun düzgün mevkiye olması. Bu saatten sonra forvete falan gerek yok. Defans blokunda sağ bekte ön liberoda problem varken.

- Kale hala boşta, bi kaleci gelsin artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Aha en büyük transfer Gs'de.

Galatasaray'ımızda belkide en gerekli transfer sonunda gerçekleşti.
Devre arasında sağlık kurulumuza yardım etmeye başlayan ve ara ara adını duyduğumuz bir isim olan Bülent Bayraktar artık resmen sağlık kurulumuzda..

İki sezondur ligte ve Avrupa'da en çok sakat oyuncusu bulunan takım dalında rekor kıran takımımıza daha doğrusu sağlık ekibimize sonunda adam gibi bir doktor geldi.

A Milli Takımlar takım doktoru olan ve aynı zamanda eski kulüp doktorumuz olarak görev alan Prof. Dr. Bülent Bayraktar, resmen Galatasaray'da..

Forvetten, bekten, kanattan daha yararlı bir transfer olacağı kesin..
Sosyal ağlarda paylaş

sabriyi kullanır rijkaard.

çünkü önümüzdeki sene fortis/lig/avrupa ligi var. ve avrupa liginde yeni format nedeniyle grup stage maçları arttı. dünya kupası da olduğundan ligler biraz daha erken bitecek.

neredeyse boş hafta içi yok yani kupalardan elenene kadar. o yüzden rotasyon çok çok önemli.

Neill'ı alabilirsek çok kral olur işte. sağ bek de oynayabiliyor kendisi. sabri sağ açığa kayabilir gerektiğinde, uğur uçar dönüyor ayrıca. falan filan. sabri kalsın yani. rijkaard adam eder belki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...