Zegna Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bence buffonu direk ingiltereden bi takım alır. intere attıkları ilk golde yalan bi goldu zaten, ceasar yumurtladı ya hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 juve ibrahimoviç'den sonra 2. cok büyk yildizini kaybeder..Zaten nereye gitse olay olur ama..ManU dan alti kesmez Buffon'u ingilterede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Buffon takım 2. lige düştüğünde bile gitmedi, şimdi nasıl becerip küstürmüşler ki böyle adamı ilginç. Bence Barca'nın kaleye gitsin, oraya yakışır valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 cesar olsa yemezdi abi :D toldo vardi kalede :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 applev0dka said: juve ibrahimoviç'den sonra 2. cok büyk yildizini kaybeder..Zaten nereye gitse olay olur ama..ManU dan alti kesmez Buffon'u ingilterede.. Adam bıktı aga. Ben bile Juventus taraftarı biri olarak bıktım yani. Eskiden heyecanla denk getirir izlerdim maçları. ARtık bakıyorum yine mağlubiyet, koymuyo bile yani. Hissizleştirdi insanları Ferrara. FM'de Juve çalıştıtırken yardımcı antrenördü o adam ya. Tecrübesi olmayan isim yapmamış adamlara emanet edersen takımı böyle olur tabi. Başkanda suç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 "Tatar Ramazan" said: Buffon takım 2. lige düştüğünde bile gitmedi, şimdi nasıl becerip küstürmüşler ki böyle adamı ilginç. Bence Barca'nın kaleye gitsin, oraya yakışır valla. valdesi göndermezler ama buffon gerçekten yakışırdı oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 haldun cepten aramis buffonu, haberler iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Valdez'in Barça'nın kalesinde olmasının tek sebebi Madrid'le olan kapışmaları zaten ki Barça'nın Valdez'den vazgeçmesi söz konusu olmaz gibime geliyor. Zaten şu sıralar Valdez'e top gitmiyor, ortada kesiyorlar sadfsdf boşu boşuna para veriyorlar. Gerçi Buffon gibi adam söz konusu olduğunda ilkelerdi, ideolojilerdi, mücadeleydi hepsinden vazgeçer alırdım o çapulcu Valdez yerine Umarım gider cidden, lan olsun lan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ferrara juventusun eski topçusu olduğu için takımın başına getirilmişti teknik direktörlük kariyeriyle alakası yoktu yani. bülent korkmaz guardilo gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Öyle olduğunu biliyorum da yüksek hedefleri olan takımların almaması gereken bir risk diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 aquila said: haldun cepten aramis buffonu, haberler iyi. ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 buffon juve'yi bırakırsa bende bırakırım :( bi del piero kalır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 aydın yılmaz->eskişehire kiralık. satış opsiyonlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 aydın gs deki gencler arasında en ıyısıydı(ardayı saymıyorum) ama harcandı gitti.şöhreti kaldıramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 kendi kendini harcadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 aydın gitti sabri gitmiş kadar rahatladım adam çok kötüydü.sturm graza karşı kaçırdıgı golu atsa gitmezdi salak.ancak o gol ertelerdi gitmesini.herif gencilk ama kıçını kaldıramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 sezon basindan beri kendi gelistirmesi gereken aydinken, sabri daha cok gelisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 herif gençlik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 2 senedir bekledik çocuk oynasın diye. arda'dan yetenekli falan dediler de kendi kendini bitirdi. yazık. herif zaten bir garipti. yürüyüşü bile sahada "pft gelmisim 35 yaşında daha niye didineyim koşmaya oynamaya lan" modundaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bi insana celtic forması bu kadar yakışabilir heralde. asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben pistlere geri döndüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bir balon daha patlamış... güle güle aydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Manisaspor'un yeni teknik direktörü Reha Kapsal olmuş. Gözümde sempatik bi takımdı Manisa, Bülent başgan dedikodusu çıkınca soğuyacaktım ki güzel bir haber oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Karşıyaka salak gibi sabredemedi Reha hocaya, genç futbolcularla çalışmak konusunda Abdullah Avcı ve Reha Kapsal'ı tek geçerim, ligi biraz öğrenmleri lazım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Masquerade said: arda'dan yetenekli falan dediler de kendi kendini bitirdi. yazık. valla ben yetenekli olduğunu düşünmüyordum. Ardan'da yetenekli diye arda'nin kendi demişti zaten :) Ama tipine bakınca insan geleceğin yıldızı gibi duruyordu mehmet güven gibi değildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar