Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

juve ibrahimoviç'den sonra 2. cok büyk yildizini kaybeder..Zaten nereye gitse olay olur ama..ManU dan alti kesmez Buffon'u ingilterede..

Adam bıktı aga. Ben bile Juventus taraftarı biri olarak bıktım yani. Eskiden heyecanla denk getirir izlerdim maçları. ARtık bakıyorum yine mağlubiyet, koymuyo bile yani. Hissizleştirdi insanları Ferrara. FM'de Juve çalıştıtırken yardımcı antrenördü o adam ya. Tecrübesi olmayan isim yapmamış adamlara emanet edersen takımı böyle olur tabi. Başkanda suç..
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Buffon takım 2. lige düştüğünde bile gitmedi, şimdi nasıl becerip küstürmüşler ki böyle adamı ilginç.
Bence Barca'nın kaleye gitsin, oraya yakışır valla.

valdesi göndermezler ama buffon gerçekten yakışırdı oraya.
Mesaj tarihi:
Valdez'in Barça'nın kalesinde olmasının tek sebebi Madrid'le olan kapışmaları zaten ki Barça'nın Valdez'den vazgeçmesi söz konusu olmaz gibime geliyor.

Zaten şu sıralar Valdez'e top gitmiyor, ortada kesiyorlar sadfsdf boşu boşuna para veriyorlar.

Gerçi Buffon gibi adam söz konusu olduğunda ilkelerdi, ideolojilerdi, mücadeleydi hepsinden vazgeçer alırdım o çapulcu Valdez yerine

Umarım gider cidden, lan olsun lan olsun
Mesaj tarihi:
ferrara juventusun eski topçusu olduğu için takımın başına getirilmişti teknik direktörlük kariyeriyle alakası yoktu yani. bülent korkmaz guardilo gibin
Mesaj tarihi:
aydın gitti sabri gitmiş kadar rahatladım

adam çok kötüydü.sturm graza karşı kaçırdıgı golu atsa gitmezdi salak.ancak o gol ertelerdi gitmesini.herif gencilk ama kıçını kaldıramıyor
Mesaj tarihi:
2 senedir bekledik çocuk oynasın diye. arda'dan yetenekli falan dediler de kendi kendini bitirdi. yazık.

herif zaten bir garipti. yürüyüşü bile sahada "pft gelmisim 35 yaşında daha niye didineyim koşmaya oynamaya lan" modundaydı.
Mesaj tarihi:
Manisaspor'un yeni teknik direktörü Reha Kapsal olmuş. Gözümde sempatik bi takımdı Manisa, Bülent başgan dedikodusu çıkınca soğuyacaktım ki güzel bir haber oldu bu.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
arda'dan yetenekli falan dediler de kendi kendini bitirdi. yazık.

valla ben yetenekli olduğunu düşünmüyordum. Ardan'da yetenekli diye arda'nin kendi demişti zaten :) Ama tipine bakınca insan geleceğin yıldızı gibi duruyordu mehmet güven gibi değildi :D
  • Yeni Oluştur...