Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Yok, dehşet kadro kurdular, ama o eski kadroyla boy ölçüşemezler.

Zidane >>>> Kaka
Ronaldo >>> Benzama
Beckham < c.ronaldo (çok fark yok aralarında o ank haliyle)
Makalele >> Xabi Alonso

Zidane, Ronaldo, Beckham, Makalele, Figo var yani o kadroda, Zidane'la Ronaldo'yla zaten hiçbiri kapışamaz bugünkülerin (gerçek ronaldodan bahsediyorum brezilyalı olan, şu çakma veletten değil)
Sosyal ağlarda paylaş

Çakma velet dediğin dünyanın en iyisi ya. Artist olmasa efendi olsa siz de öyle derdiniz zaten de karaktere takılıyorsunuz yeteneği unutuyorsunuz. Zidane gibi gidip kafa atmıyor en azından sahada :D

Ayrıca Beckham'ın en iyi hali o çakma veletin sol ayağı olamaz. Beckham ne adam gibi koşar, ne düzgün adam geçer ne düzgün gol atar bir adamdı, hala da öyle. Muz orta açıyo, duran topları efsane. Adamın bütün olayı bu.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Çakma velet dediğin dünyanın en iyisi ya. Artist olmasa efendi olsa siz de öyle derdiniz zaten de karaktere takılıyorsunuz yeteneği unutuyorsunuz. Zidane gibi gidip kafa atmıyor en azından sahada :D

Ayrıca Beckham'ın en iyi hali o çakma veletin sol ayağı olamaz. Beckham ne adam gibi koşar, ne düzgün adam geçer ne düzgün gol atar bir adamdı, hala da öyle. Muz orta açıyo, duran topları efsane. Adamın bütün olayı bu.

Yok artık. Beckham hakkında yıllar önce burada yazmıştım en büyük sorunu tipiydi diye. Adamın tipi düzgün yakışıklı diye ünü futbolunun önüne geçti o yüzden herkes futbolunu kötüleyip durdu. Takır takır adam geçer, gollerini de atar uzaktan yakından. cronaldo gibi forvete yakın oynamıyordu daha bir kanat adamıydı o yüzden o kadar çok golü yok. Ki zaten dönem futbolu 4-4-2 olduğu için böyle fantastik forvetvari adamlar yoktu açıklarda.

Ayrıca Euro08 performansı yeter cr yi itin poposuna sokup çıkarmaya zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

Zidane'ı ayrı tutun diğerleri ne oynadı Realde?Figo tek adamken çok iyiydi ama Zidane geldikten sonra o da cıvıttı.Beckham zaten oynamadı kaldı ki Beckham ile C.Ronaldo arasında uçurum kadar fark var yapmayın etmeyin.Duran top ve orta ustası adam,kendini o yönde geliştirmiş ama öyle sağ açık olmaz.O adam tipiyle bir yerlere geldi,tipi futboluna engel oldu demek biraz abes kaçmış.Ronaldo desen zaten potansiyelini hiç yansıtamadı,sakatlıklar adamı yedi bitirdi.Kalesinde artık 20 lik Casillas yok.Bariz kalesi de çok çok iyi seviyede.Sergio Ramos gibi dünyanın en iyi defans oyuncularından biri var.Forvet hattı hayli zayıf eskisine göre ama.Genele baktığımızda daha göze hoş gelen ve daha iyi takım savunması yapabilecek Real var şu anda.Üstelik o zaman Barcelona bu seviyede değildi ve rakipsiz bir kadroları olmasına rağmen hakkını veremediler...
Sosyal ağlarda paylaş

Beckham gayet iyi adamdır, ama işte tipi yüzünden futbolu geri planda kaldı.

Diğerleri gayet iyilerdi yine. Ronaldonun sakat dönemi R.Madrid'deki son bikaç günüydü sadece, geri kalanında canavar oynadı. Ayrıca genç Raul vardı o zamanlar şimdiki gibi değildi.

Ha bir de, Sergio Ramos demişsin de, o zaman da yaşı geçmemiş yine genç Roberto Carlos vardı, üzgünüm ama R.Carlos >>> S.Ramos yani :)

Makaleleye hiçkimse laf atmasın. Adam dönemin en iyi ön liberosuydu resmen. Zaman zaman 6 forvetle oynayan R.Madridde (ayrıca sürekli ileri giden bekleri de düşünürsek iki yanda carlos ve salgado olarak) tek başına tüm orta sahayı idare eden ve tutan adamdı, öyle tek başına tüm orta sahayı tutacak adam daha gelmez kolay kolay.
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

Zidane'ı ayrı tutun diğerleri ne oynadı Realde?Figo tek adamken çok iyiydi ama Zidane geldikten sonra o da cıvıttı.Beckham zaten oynamadı kaldı ki Beckham ile C.Ronaldo arasında uçurum kadar fark var yapmayın etmeyin.Duran top ve orta ustası adam,kendini o yönde geliştirmiş ama öyle sağ açık olmaz.O adam tipiyle bir yerlere geldi,tipi futboluna engel oldu demek biraz abes kaçmış.Ronaldo desen zaten potansiyelini hiç yansıtamadı,sakatlıklar adamı yedi bitirdi.Kalesinde artık 20 lik Casillas yok.Bariz kalesi de çok çok iyi seviyede.Sergio Ramos gibi dünyanın en iyi defans oyuncularından biri var.Forvet hattı hayli zayıf eskisine göre ama.Genele baktığımızda daha göze hoş gelen ve daha iyi takım savunması yapabilecek Real var şu anda.Üstelik o zaman Barcelona bu seviyede değildi ve rakipsiz bir kadroları olmasına rağmen hakkını veremediler...

Klasik 4-4-2'de zamanının en iyi sağ kanat oyuncuydu Beckham.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

beckham beni birebirde geçemez

Beckhamın adam geçme özelliği varmı ki? 1 maçta kaç kere adam geçebilmiş Beckham?Bir kanat oyuncusuna göre hızlı değildi bir kere,deli gibi bir tekniği fln da yok.Ortaları ve duran topları çok iyiydi.Beckham diyince herkesin aklına frikikleri geliyordu saha içinde de saha dışında da :)
Sosyal ağlarda paylaş

Beckham'ın gayette vardı adam geçme özelliği. Çalım atmak için öyle vahşi hıza gerek yok (en yakın örnek Yusuf). Gençliği efsaneydi. Tabi o zamanın futbolunda sağ kanat sağ kanattı. Şimdiki gibi yarı forvetler fazla yoktu. Bu yüzden beklenmezdi gol kralı falan olması zaten. Mesafe tanımayan şutları bombaydı (orta sahadan falan golü vardı kaleciyi ilerde görüp).

C.Ronaldo bence Beckham'ı da Zidane'ı da geçecek ama. Kişiliği boktan falan (Zidane'ın efendiliğini kimse geçemez) ama oyun olarak harika. Ve daha genç sayılır. Tabi yarın bi gün Ronaldinho gibi patlama durumu da var.

Real Madrid kağıt üstünde harika kadro kurdu ama sırf Barçayla inatlaşmak için. Barça alt yapıdan çıkardığı her oyuncuyu yıldız yaptı ilk 11'deki. Hepsi birbirini çok iyi tanıyor çocukluklarından beri. Real Madrid bu saatten sonra sezonu 348734896 kupayla kapatsa bile gerçek kazanan hep barça olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ferguson'un kendi sözü vardı C.R.9 Beckham'dan daha iyi diye ama gerek de yok zaten.
Beckham'ı dünya kadar paraya satıp CR9'u aldı ManU. Çok daha iyi de performans gösterdi zaten. Dünyanın en iyi futbolcusu olduğunu ispanya liginde göstericektir diye umuyorum.
CR9 komple bi futbolcu. Fiziğiyle tekniğiyle eksiksiz. Tek eksiği karakter zaten bu yüzden bu kadar çok sevilmemesi ve eleştirilmesi...

edit: Beckham'da Beckham'dır kimse saçmalamasın... =)
Sosyal ağlarda paylaş

bende kıl oluyordum ronaldoya,sonra aklıma tak etti

george best yapınca piçliği,sorun olmuyor

ronaldo yapınca tü kaka oluyor

genç adam,iyi futbolcu,benimde o kadar param olsa,bende o kadar oynasam,bende öyle konuşur,gider paris hiltonla takılırım,oda takılsın,yakışır kankama.

sorsalar,ronaldoyla mı ortamlara akarsın yoksa messiyle mi? bir saniye düşünmem.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hala Beckham'ın cr kadar etkili olduğunu söylüyorum. Farklı taktiğe ait adamlar. Beckham mevkisi yüzünden cr kadar golcü hücumcu değil, ama o da Beckham yani. Şu anki halini demiyorum tabii ManU dönemini, R.Madrid dönemini (ki onun da ilk kısımlarını) diyorum. Sonlara doğru galaxiyle anlaştı diye kadro dışı bırakılıp sakatlıklar yüzünden zorunluluktan oynayınca tek başına R.Madrid'i sırtlamış "aman abi kaptırmayalım" diye hamle yaptırmış (başarısız oldu gerçi perezin hamlesi) bi adam bu.

Liverpool o kadar çok kan kaybetti ki Aquilani dolduramaz o boşluğu. Yanına ya Aceto'nun dediği gibi De Rossi, ya da Pirlo lazım. Başka türlü o ortasaha çöker.
Sosyal ağlarda paylaş

Yusuftaki adam eksiltme özelliği Beckhamda yok zaten.Herhalde 18 yaşında adam öyle futbol oynayınca efsane olacak gözüyle bakarsın.Sonrasında dünyanın en iyi sağ kanadı mı oldu adam.Beckham dünyanın en iyisi değil onu diyorum ben.Şu an C.R. dediğimiz adam dünyanın en iyi 3-5 futbolcusundan biri.Yıllarca en iyi 11 kuralım dediğimiz zamanlarda en az 10 kişinin yarısı Beckhamı kadrolarına almazdı.Bizzat biz yaşadık bunu.İlla ki sizde yaşamıssınızdır.Asıl yeri sağ kanat olan Figo,Beckhamdan önde gelirdi her zaman.Kaldı ki Galaktiko da yaklaşık 1 sezon yedek kalan da Beckhamdı.Yani Beckham piyasaya çıkışındaki fırtınayı ilerleyen yaşlarında yansıtamadı.Orta yapmak ve duran top kullanmanın da dünyanın en iyi olmasıyla alakası yok...
Sosyal ağlarda paylaş

Beckham da zamanında sağ kanadın en iyisi/en iyileri arasındaydı.

Kanatta olduğu gibi göbekte ve 10 numara mevkiinde de oynamışlığı var, en basidinden youtube videolarında görebilirsin.

R.Madrid'de 1 değil yarım sezon kadro dışı kaldı, bunun da formla alakası yok, Galaxies'le anlaştı diye kadro dışı bırakıldı. Onda bile tek başına maç çevirme özelliği yüzünden adamlar kadro dışı kararını iptal etmek zorunda kaldı. O derece kaliteli adam.

Adam geçme özelliği yok lafına sadece gülüyorum, hiçbir cevap veremem artık buna ciddiye alıp :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...