Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kakayla ronaldoya kim defansif yönü zayıf dedi onu kaçırmışım ben. hiç maçlarını izlemediniz mi adamların yatarak kayarak çok top çalıyor bu iki oyuncuda.rıdvan haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ibrahimovic 3 hafta oynıyamıycakmış , elinden sakatlanmış. kendi kendime sevindim , o kadar para da olsa elimizden sakatlanmamız normal demek ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 alcisi altindandir onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kermit said: yannız C.Ronaldo çok fena şerefsizlik yaptı R. Madride. formasının arkasına C. yazdırmadı direk Ronaldo yazdırdı eski Ronaldo formasını kapan giyicek pek farkta yok o zamanki formayla. aynı forma numarası bide. adam direk zarar ya haha bencede,direk zarar ama buna yönetim karar vermiştir bence hatta eski taraftarlara yeni forma aldırmamak için yapılmış bir jest bile olabilir. ayrıca şu var "there is only one ronaldo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 türk mü olm o adamlar, eski formayla gelsinler? alıyolar çatır çatır yeni formaları. eskileri atmışlardır bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bende hala 9 yaşında aldığım fason del piero forması durur mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bendede del pierro forması var pepsi vemriş ama mavi böyle pepsi forması fi tarihinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mustafa Denizli,Deco ile ilgilendiğimiz doğru,kendisiyle yaptığımız görüşmelerde gelmeye sıcak baktığını söyledi fakat Chelsea ve Angelotti bırakmaya sıcak bakmıyor demiş.Ayrıca Delgado'nun sözleşmesinin dondurulmasında hiçbir aşama kaydedilmediğini de söylemiş. Şuan kulüpte sadece Mustafa Denizli'nin dediğine güvenirim ve ne bilim,Deco'yu kişisel olarak hiç sevmesem de gelmesi olay olur.Tabii maliyetinden tut,Chelsea'yı ikna etmeye kadar bunu karşılamak her babayiğidin harcı değil,yaşı falan da yerinde faydası tartışılmaz gelir.Aslında istemem de gelmesini asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 olm gelmesin sevmiyom ben portekizlileri. bi rui costayı severdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Bu beşiktaş ne pis takım yahu, kime el atsak sulanıyolar :P Buonanotte'yi zorladık, anında ona el attılar, Dos Santos denedik, hemen 2 gün sonra atladılar, Deco'yu almaya çalıştık ertesi gün hemen koşa koşa kendileri de teklif yaptılar. FM'de wanted ikonlu futbolculara teker teker teklif yapan noob menajerler gibi, ayıp yahu insanın kendi shortlisti olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 takımımıza pis diyemezsiniz bide modsun şiakyet ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 E tamam da pislik değil mi şimdi bu sen söyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hürriyette Elano GS ye yakın diolağ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 temiz la bizim takım her gün antremandan sonra banyosunu gusül abdestini alan adamlar aısyhgdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Haha, boşta kimi bulurlarsa yolluyolar zaten bizim takımlara. Man City o kadar forvet aldı, onları sağa sola dizince Elano boşa çıkıyo evet, de gelmez heralde bize. FM08'de de Elano dehşetti, teknik özellikleri 18-19-20ydi komple. Sonra nerflediler gerçi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 her gün başka biri çıkıyo ya. yarın başkası yakın olur. (ilerde zengin olup ortamlara akınca halduncumla kanka olmayı planlıyorum o zaman haber ederim size :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Ona bakarsan ilk Fener'le adı anıldı Deco'nun :) GS'de Fener'den aldı diyebiliriz.Tabii basının kolpalaması,o wanted yazan oyuncuyu getirme geyiğini aslında basın yaptı.Basında yazılan transferler haberlerinin %90'in bir anda akla gelip editörlerce düzenlenen şeyler olduğunu düşündüğümüzde yanlış yaptığını söyleyebiliriz Rew asdfasd Ama şu var GS Deco ile cidden ilgilenmişti yanlış hatırlamıyorsam,hatta Rijkaard istemişti falan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Hah işte ama 1 değil 2 değil gs için yazılan her adama 2 gün sora bjk talip oluyor, o garip geldi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ya ona bakarsan fener'e yazılan adamların çoğunu da Bjk ve GS nedense peşine düşüyor. Yani basın belirli adamalrı belirliyor,bir kulüpte ilgi azalınca diğerine kaydırıyor.Şimdi mesela Spor Servisi'nin tekrarını izliyorum,yine gazetelerden birince "Mourinho bedelsiz gelmezse Deco'yu almam dedi,ibre GS'ye döndü" diyor. Ha şuan da Fanatik'ten haber geçiyor. Kartal'dan Elano bombası, GS oyuncuyla,BJK kulübüyle anlaştı diye Aynı adamlar Yıldırım Demirören'le röportaj yapıyor ama Elano ismi geçmiyor bile, Gelip geçici haberler bunlar.FB şimdilik 2 iyi sayılabilecek transfer yaptı ve basının elinden 1 haftalığına kurtuldu hemen hemen,şimdi yük GS ve FB üzerinde,Edu'dan kurtulursa FB eğer bu yarışa FB tekrar girecek. Delgado'nun da sözleşmesinin donması artık kesin olarak yatarsa,BJK'de mesela çekilir bu olaydan ama transfer sezonu bitene kadar bitirmez medya dondurma olayını da, yani bitmez kısacası sdfas ben ilgilenmiyorum artık bir kulüp başkanı veya teknik direktör ciddi anlamda açıklama yapmazsa,"keşke olsaydı,olursa süper olur" dışında konuşmak saçma geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Elano Blumber -> Galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 e hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Basin taraftari birbirine dusurme cabasinda. Tek derleri olay ciksin haber yapalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Rewendor said: Haha, boşta kimi bulurlarsa yolluyolar zaten bizim takımlara. Man City o kadar forvet aldı, onları sağa sola dizince Elano boşa çıkıyo evet, de gelmez heralde bize. FM08'de de Elano dehşetti, teknik özellikleri 18-19-20ydi komple. Sonra nerflediler gerçi galiba. haldun > * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Sabah sabah uyanınca Haldun'un böyle bombalarını görmek priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar