Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

yannız C.Ronaldo çok fena şerefsizlik yaptı R. Madride.
formasının arkasına C. yazdırmadı direk Ronaldo yazdırdı
eski Ronaldo formasını kapan giyicek
pek farkta yok o zamanki formayla.
aynı forma numarası bide.
adam direk zarar ya haha

bencede,direk zarar ama
buna yönetim karar vermiştir bence
hatta eski taraftarlara yeni forma aldırmamak için yapılmış bir jest bile olabilir.
ayrıca şu var
"there is only one ronaldo"
Sosyal ağlarda paylaş

Mustafa Denizli,Deco ile ilgilendiğimiz doğru,kendisiyle yaptığımız görüşmelerde gelmeye sıcak baktığını söyledi fakat Chelsea ve Angelotti bırakmaya sıcak bakmıyor demiş.Ayrıca Delgado'nun sözleşmesinin dondurulmasında hiçbir aşama kaydedilmediğini de söylemiş.

Şuan kulüpte sadece Mustafa Denizli'nin dediğine güvenirim ve ne bilim,Deco'yu kişisel olarak hiç sevmesem de gelmesi olay olur.Tabii maliyetinden tut,Chelsea'yı ikna etmeye kadar bunu karşılamak her babayiğidin harcı değil,yaşı falan da yerinde faydası tartışılmaz gelir.Aslında istemem de gelmesini asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Bu beşiktaş ne pis takım yahu, kime el atsak sulanıyolar :P

Buonanotte'yi zorladık, anında ona el attılar, Dos Santos denedik, hemen 2 gün sonra atladılar, Deco'yu almaya çalıştık ertesi gün hemen koşa koşa kendileri de teklif yaptılar.

FM'de wanted ikonlu futbolculara teker teker teklif yapan noob menajerler gibi, ayıp yahu insanın kendi shortlisti olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ona bakarsan ilk Fener'le adı anıldı Deco'nun :) GS'de Fener'den aldı diyebiliriz.Tabii basının kolpalaması,o wanted yazan oyuncuyu getirme geyiğini aslında basın yaptı.Basında yazılan transferler haberlerinin %90'in bir anda akla gelip editörlerce düzenlenen şeyler olduğunu düşündüğümüzde yanlış yaptığını söyleyebiliriz Rew asdfasd

Ama şu var GS Deco ile cidden ilgilenmişti yanlış hatırlamıyorsam,hatta Rijkaard istemişti falan sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

ya ona bakarsan fener'e yazılan adamların çoğunu da Bjk ve GS nedense peşine düşüyor.

Yani basın belirli adamalrı belirliyor,bir kulüpte ilgi azalınca diğerine kaydırıyor.Şimdi mesela Spor Servisi'nin tekrarını izliyorum,yine gazetelerden birince "Mourinho bedelsiz gelmezse Deco'yu almam dedi,ibre GS'ye döndü" diyor.

Ha şuan da Fanatik'ten haber geçiyor.

Kartal'dan Elano bombası,
GS oyuncuyla,BJK kulübüyle anlaştı diye

Aynı adamlar Yıldırım Demirören'le röportaj yapıyor ama Elano ismi geçmiyor bile,

Gelip geçici haberler bunlar.FB şimdilik 2 iyi sayılabilecek transfer yaptı ve basının elinden 1 haftalığına kurtuldu hemen hemen,şimdi yük GS ve FB üzerinde,Edu'dan kurtulursa FB eğer bu yarışa FB tekrar girecek.

Delgado'nun da sözleşmesinin donması artık kesin olarak yatarsa,BJK'de mesela çekilir bu olaydan ama transfer sezonu bitene kadar bitirmez medya dondurma olayını da,

yani bitmez kısacası sdfas ben ilgilenmiyorum artık bir kulüp başkanı veya teknik direktör ciddi anlamda açıklama yapmazsa,"keşke olsaydı,olursa süper olur" dışında konuşmak saçma geliyor bana
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...