Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Gelenler Kanfory Sylla (Sivasspor) Herve Tum (Sivasspor) Taner Gülleri (Kocaelispor) Can Arat (Fenerbahçe) Oğuzhan Bahadır (Konyaspor) Emmanuel Nsumbu (Kocaelispor) takdir ettim istanbul belediyeyi oldukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 İBB baya iyi tek korkum bahçeşehire stad yapacaz geyiğinin gerçekleşmesi 10 km ötede olimpiyat stadı var ayı gibi , boş yatıyor bahçeşehire stad yapmasınblar pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Stad yok mu zaten Bahçeşehirde? İstanbulspor falan kullanıyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Orası stadyum gibi değil ya daha çok antreman sahası gibi. Onun üsütne adam gibi tribün yaparlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 İmzalar atılmış. http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/Assets/PhotoGallery/Pictures/Medium/0000023593.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 hiç yakışmaz ha barca forması intere alıştıydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Harbi yakışmamış ya. http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/Assets/PhotoGallery/Pictures/Medium/0000023594.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 La Liga'da 340.291.500£ gidere karşılık 117.600.150£ gelire sahipmiş,Real Madrid sağolsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 peste interi alıyordum ibra için, artık barça mı alıcam yani pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 madrid gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 madrid bu kadar çok yıldız alırken barçanın yıldız almadan transfer dönemini kapatması zaten imkansız olurdu bence iyi ettiler,hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 madrid elindeki kadroyu degerlendiremedi gecen sene, o yüzden de o kadar yildiz almak zorunda kaldi bu sene sanirsam. taraftar icin bi moral ariyolardi. barca da tek yildizla yetinir diye düsünüyorum, o da ibrahimovic oldu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 xavi ve iniesta'dan öte yıldız mı var ya, alayını öttürürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 önemli olan elinde ne olduğu değil pek barça-rmadrid arasındaki ilişkiden dolayı biri yıldız futbolcu alırken diğeri transfer sezonunu yıldız almadan kolay kolay bitiremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 barcanin elindeki kadro zaten fazlasiyla yeter, evet. madridle aralarinda da bi sidik yarisi mevcut. eto gitmek istedi, etoyu da güzel bi sekilde degerlendirdiler ibrahimovic takasi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ama bence kötü bi seçenek oldu. ibrahimoviç bence italya ligindeki gibi başarılı olamıyacak. ve benim bildiğim barca genç yıldızlarıyla ses getiren bi takım. sidik yarışı öyle olmaz bana göre. sidik yarışı "bak sen milyon dolarlar veriyosun oyuncun tırt çıkıyo benim alt yapıdan çıkardığım oyuncu senin 5 oyuncuna bedel" diye yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 barça genç yıldızlarıyla mı ses getiriyo. ehehehe larsonu ben mi aldım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 abicim sen istersen madridin aldığı para döktüğü oyuncularla barcanın kileri kıyasla bi. hangisi daha çok para saçmış sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 madrid tabii ki. hangisi kariyeri iyiyken oyuncuları alıp parlatmış peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 xavi ? yeter bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 yetmediyse daha yazayım koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ben ne sordum sen ne cevap verdin? barça gider rivaldoyu, stoickovu, figoyu daha yeni parlarken alır adam eder. madrid de gider beckamı, zidaneı, ronaldoyu kariyerinin sonunda toplar, patlatır. ben onu dedim. heralde ikisinin de altyapısı güçlü ama barcelona dışardan yıldız adayı bulmakta daha iyi. madridin altyapısı bi adım daha önde bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ADAM OL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 fede said: barça genç yıldızlarıyla mı ses getiriyo. ehehehe larsonu ben mi aldım lan lan burda ne demek istemişsin barcelona bildiğin para saçıyo demek istemişsin iniesta diyim xavi yetmediyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Siz aynı evde değil misiniz yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar