Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KRAL ÇIPLAK


necatiforever

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle Ultima online, wow, eve online gibi oyunların yanısıra saymaya gerek görmediğim bir çok online oyunu da oynamış 30 yaş üstü biri olarak yazdıklarımı ciddiye almanızı öneriyorum.

Blizzard gibi güçlü bir firma bile para verip oyuncu tutuyor ve bu oyunculara yeni çıkan tüm dancınları yaptırıp daha sonra wow forumlarında amigoluk yaptırıyorken DF yi pazarlamaya çalışan ciddiyetsiz insanların bu ve bunun gibi forumlarda amigo lar tuttukları gerçeğini herkesin bilmesi gerekir. Darkwish adlı kişi de bence amigoluk işini güzel bir şekilde yapıyor. Hatta bu işin parayla yapıldığından haberi yoksa ya da halen oynadığı oyuna aylık üyelik parası ödüyorsa buna çok gülerim :D

Sadece ciddiyetsiz değil aynı zamanda da terbiyesizler çünkü para vermeden deneme şansınız yok. Bakın bakalım arkasında ciddi firmalar olan oyunlara. Mutlaka ücretsiz bir account yaratıp oyunda gezinmenize izin verirler.

Server yeterli değilmiş o yüzden sınırlı sayıda satıyorlarmış. Külahıma anlatsınlar. Bu da insanlara daha fazla oyun satmak için uydurdukları bir pazarlama taktiğinden başka birşey değil. Hiç satmayacağına haftada 40-50 satsın en azından diye güzel bi düşünce. İnanabiliyormusunuz madem çok bomba bir oyun kapış kapış gidecek ve potansiyel olarak 1 milyon alıcısı var diyelim. Hiç mi bu herifleri finanse edecek bir sponsor yok? Bankadan kredidemi alamıyorlar? Bırakın yaa güldürmeyin beni oyun en başından beri patlak işte.

Darkwish sen de daha fazla bu oyun hakkında yalan yanlış hikayeler anlatıp durma. Anlattıklarının hiç birisinin gerçek olmadığını ben dahil bir çok insan biliyor. Yeter artık daha fazlası Türk Ceza Kanununun ilgili maddeleri gereği cezai hüküm gerektirecek derecede. Bu bir şaka olarak kalmalı. Son söz,

KRAL ÇIPLAK.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...