axedice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 said: We've signed the Splash Damage deal, and its first title with us is going to be shown at E3. We're not announcing the name yet, but it's a first-person shooter. That's a product that we believe is a genre-breaker, it's a real killer app. http://www.gamesindustry.biz/articles/bethesdas-sean-brennan-part-one Ayrıca avrupa pazarına iyice kök salıp bi kaç yerel yapımcıyı bünyelerine katmayı ve dağıtımla pr işini yine yerel düzeyde yürütmeyi hedefliyorlarmış. Adamlarda tabi para bok olduğundan konumlarını sağlamlaştırma peşindeler. Belki ilerde sadece avrupaya özel bişey de çıkarırız demiş ama avrupada yayınlanıp amerikada yayınlanmayan oyun fikri bana çok saçma geldi. Bi kere neden? Bu defa biz rpg yapıyoruz gibi numaralara yatmak yerine delikanlı gibi çıkıp FPS demişler helal olsun. Sezarın hakkını teslim ediyorum. edit : Bu arada yeni sloganları da belli olmuş [large]GENRE-BREAKER[/large] G-G-G-G-G-Genre breaker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 oo splash damage iyidir ya enemy territory gibi takım bazlı mp oyun gelmedi daha, quake wars biraz vasattı bence ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bethesdayı severim bethesdayı sayarım. buglarına rağmen başına kitleyen oyunlar yapmayı başarıyorlar helal olsun. bethesda'dan babam çıksa oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 avrupaya özel bişiler yaparizdan kasti belki avrupada geçen oyunlardır. çünkü avrupada piyasaya çıkıpta amerikaya çıkmamak nasil bir pazarlama anlayışının ürünü olur, şimdiden merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Badhestadan pr dışında bi bok olmaz da splash ten ümitliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 axedice said: Bu defa biz rpg yapıyoruz gibi numaralara yatmak yerine delikanlı gibi çıkıp FPS demişler helal olsun. Sezarın hakkını teslim ediyorum. daha once de FPS yapmisti bunlar. Umarim guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 axedice said: Bu defa biz rpg yapıyoruz gibi numaralara yatmak yerine delikanlı gibi çıkıp FPS demişler helal olsun. Sezarın hakkını teslim ediyorum. bunu demeye gelmistim bende ya oh be arkadasim cikarmayin artik rpg diye bokan boktan oyunnar sonr amillet cidden rpg saniyo oblivionu felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Bone said: axedice said: Bu defa biz rpg yapıyoruz gibi numaralara yatmak yerine delikanlı gibi çıkıp FPS demişler helal olsun. Sezarın hakkını teslim ediyorum. daha once de FPS yapmisti bunlar. Umarim guzel olur. fallout 3 war iste yaptiklari fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 http://www.gamespot.com/pc/action/terminatorfutureshock/ http://www.gamespot.com/games.html?platform=&category=First-Person+Shooters&type=company&mode=2218&sort=title&sortdir=asc http://en.wikipedia.org/wiki/Bethesda_Softworks#Games_developed_and_published_by_Bethesda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Abi bethesda'dan çıkan en orjinal ve özgür oyun bence hala morrowind değil de pirates of the caribbean'dır derim ben. Baya iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Başlığı görünce RPG yapıyorlar sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 başlığı görünce yine rpg katledicekler sanmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 uyuyan biriyle diyalog kurduğumuzda zınk diye yataktan kalkmayacaksa o oyuna ben oyun demem bethesda! FPS BİLE OLSA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 hayatimda bu kadar kararli bi sekilde gittikce sican dahada baska bi firma gormedim morrowind nereee oblivion fallout 3 nere adamlar istikrarli olarak giderek daha kotu oyun yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Dev said: Abi bethesda'dan çıkan en orjinal ve özgür oyun bence hala morrowind değil de pirates of the caribbean'dır derim ben. Baya iyiydi ya. hakkaten o ne güzel oyundu öyle ya... oyunu bitirmiştim tadı damağımda kalmıştı, bi add-on bulmuştum bitmesine rağmen oyuna devam edebildiğin, öyle 1-2 ay oynadım ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Satış rakamları da aynı istikrarla artıyor ama. Sırf fallout3ten nerdeyse 500 milyon dolar ciro yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Abi Sims de dünyanın en çok kazandıran oyunlarından biri yıllardır. Abidik gubudik ek paketlerle milyonlar kazanıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 e sims de en az badhesta fps leri kadar kötü bir oyun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 abi fallout bu ayni oyunu baska bi isimle cikarsalardi fallout deilde baska bisi olsaydi ne kadar ciro yaparlardi sence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 gene aynı ciroyu yaparlardı merak etme. son zamanlarda kendileri hakkında yanlış bir önyargı oluşturulmuş olabilir, ama gittikçe kötüye gittiklerine katılmıyorum. oblivion umduğum gibi bir oyun çıkmadı, ama JRPG ve MMORPG'den ibaret bir RPG piyasasında, kötü bir oyundu demek büyük hata olur. Elini attığın yerden yeni bir Planescape Torment çıkmıyor ki. fallout 3 de güzeldi. alternativlik eksikti belki ama onun dışında çok büyük bir eksik olduğunu söyleyemeyiz. ayrıca Bethesda iyi bir firmadır. Belki son zamanlardaki oyuncu kitlesi sadece Fallout 3 ve Oblivion'dan ibaret görüyor olabilir, ama Future Shock ve Skynet eskiden oynadığın en zevkli FPS'lerden idi. Bu yüzden Bethesda'nın yeni oyununa Fallout 3 önyargısıyla yaklaşmak hatalı olacaktır. Bethesda zaten hiç dialog bazlı adventure rpg yapan bir firma olmamıştı. Ancak First Person hikayelerde oldukça keyifli oyunlar sunuyor. Umarım yeni FPS de öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Yok be Fallout ismine bakmadı F3 satışları. İnanılmaz bi PR başarısıydı o Badhesta tarafından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bence büyük ihtimalle adi başka olsaydı daha çok satabilirdi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 fallout 3 hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biri. fallout 1'deki 2'deki tadı aldım mı? hayır. ama bu fallout 3'ün güzelliğini etkilemedi. sadece üzdü. böyle izometrik ama yeni nesile grafiklerle adapte edilmiş, o ilkokulda oynamaya çalışıp çözemediğim fallout 2'nin tadını vericek bir oyun olmasını kim istemezdi fallout 3'ün. yani demek istediğim bethesdanın boktan oyun yaptığını kabul etmiyorum sadece efsanevi bi seriyi devam ettir(e)mediler. onun dışında oyunları beni hep kendini oynatmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar