Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Evet yüce gönüllü, ev işi sever pati erkekleri. Diğer malum anketten ilham alarak soruyorum evi kim geçindirmelidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Nosfe said: Her ikinizin de hemen hemen eşit yoğunlukta bir iş hayatınız yok. Evi kim geçindirmelidir? İş hayatı daha yoğun olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 2 sininde çalışması lazım. Ama o şık olmadığına göre, 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 hayattan bezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 işin içinde ev geçindirme varsa olayın yükü erkeğin olmalı kadın sadece arada sırada yükü hafifletmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Her ikinizin de hemen hemen eşit yoğunlukta bir iş hayatınız yok =) bu nasıl bir anlatım bozukluğu keşke daha derli toplu bir anket yapsaydın. her ikisi de elinden geldiğince yapmalıdır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Red said: işin içinde ev geçindirme varsa olayın yükü erkeğin olmalı kadın sadece arada sırada yükü hafifletmeli Budur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kadının evde oturmasına karşıyım. kadında çalışmalı. ama bence geçim para akışı gelirler giderler filan herşey erkeği ilgilendirmeli ( ev ahalisinin ve eşinin saygısı acısından.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 eğlenmek için açıyosanız tamam bişiy demiyorum da, bu anketler kimi temsil ediyo, neyi anlatıcak, neye uyucak, kime göre ayırdınız, ne işe yarıyo bi anlasam. ilkokulda yabıyoduk kızlar mı iyi erkekler mi kavgası onun hallicesi. hayatınız üstteki templateler ile kısıtlıysa pek yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Hayda arkadaş şizofren falan mısın? Sen "şşşkımla erirmisiğüğüğüğü" diye konuyu neden açdıysan ben de o yüzden açtım. Heyecan yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sakin. bak ilk cümle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Peki eğlenmek için açtığımı anlamamış gibi yapmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 seçeneğe tıkladım 1 oy beklerken 3 oy daha veermişler benden başkaları korkmuştum ii oldu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ikisi de çalışsın ama bu durumda eğer kadın fazla kazanırsa moda girmesinin ya da erkeğin triplere girip kendini küçük hissetmesi gibi şeylere çözüm bulunmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Bence iki taraf ta hem çalışmalı hem ev işlerini bölüşmeli. Ama geleneksel aile yapısı, ataerkil toplum vs. vs. sebepler devreye girer dersek erkek tarafının gelirin %51 veya daha fazlasını getirmesi, aynı şekilde kadınların da ev işlerinde biraz daha fazla sorumluluk alması hoşgörülebilir bir durum. İlle de bir taraf çalışıcak, diğeri ev işi yapıcaksa 1. şık derim, kadın kısmı kırsın dizini otursun çocuk filan baksın eheh:p ama tersi de dünyanın sonu değil tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ikimiz de evden yapabileceğimiz iş bulabilsek en güzeli olur. onun dışında evde oturur çocuklarla lan game çeviririm en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 anket anlamsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Overseer said: eğlenmek için açıyosanız tamam bişiy demiyorum da, bu anketler kimi temsil ediyo, neyi anlatıcak, neye uyucak, kime göre ayırdınız, ne işe yarıyo bi anlasam. ilkokulda yabıyoduk kızlar mı iyi erkekler mi kavgası onun hallicesi. hayatınız üstteki templateler ile kısıtlıysa pek yazık. katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 http://meow.catsplz.com/cats/pictures/234/I-see-what-you-did-there.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Sam said: ikimiz de evden yapabileceğimiz iş bulabilsek en güzeli olur. onun dışında evde oturur çocuklarla lan game çeviririm en güzeli. En güzel cevap buymuş aklıma gelse koyardım ankete. Aile geniş olursa salonda maç bile yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 evi erkek geçindirir dedim ama gönlüm evde oturup çocuklara bakmakta (ama bebeklik dönemi geçicek yani iğrenç olmayacaklar :D 4-5 yaş iyidir :)) hem eğlenceli olur, hem de yan gel yat osman ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 e niye ikisi birden çalışsın yok şıklarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 hayat o kadar da müşterek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar