Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Küçükten nasıl yetişirseniz ileride öyle davranıyorsunuz. Kızlarım daha 1.5 yasında iken ellerinde vilada evi turluyorlardı temizlik diye diye ama yeğenim erkek olan aynı anda agzı bi karış açık elinde oyuncak araba TV izliyordu yani ilk günden bazı rutin işler erkek yapmaz kız yapmaz gibi ayrıldığından ebeveynler ve sosyal yapı tarafından ileride ben beceremiyorum veya kızın eline yakışıyor gibi manasız savunmalar oluyor. Ev işlerinde fiziksel olarak bir bayanın yapabildiği herşeyi bir erkek yapabilir o yüzden çok fazla burda maço heyyt huyyt havalarına girmesin kimse Allah öyle bir eş verirki keşke büyük konuşmasaymışım dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 gaza gelmedim.gaza gelsem ve sana saygı duymasam bu aşağılanmalık fikirleri aşağılardım. ama yazdıklarımın hiç birinde saldırı falan yok seviye bozmadan tartışıoruz. bana garip geldi sadece tişörtlere basılan "wife" geyiğini falan savunman o kdr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 b1vRiP said: neyse aslında ben yanılmışım başından beri ya.siz kendiniz kaşınıomuşsunuz. ankete verdiğim oyu değiştirmek istiorum.ve hemen gidip çişimi yapıorum tuvalete üstelik de kapağı kaldırmıycam! :D ahaha sakin ol sen bildiğine devam et bence Böjeek said: ben fikrimi söyledim bence bi erkeğin eline temizlik yapmak yakışmıyo. bana kız gibi geliyo itici buluyorum bu kadar. bu fikrin çok çok büyük ihtimalle değişir aman itici mitici bi kere de o yapsın belim çıktı halim yok falan filan diyeceğin günler gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ne cahil insanlar var ya beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Temizlikçi tutun abi kıyamam hiç birinize :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 eagle_dnz said: bu fikrin çok çok büyük ihtimalle değişir aman itici mitici bi kere de o yapsın belim çıktı halim yok falan filan diyeceğin günler gelir bütün postları okuduysan ben sadece herşeyi bayan yapmalı veya öyle olmalı demiyorum. sonuçta hayat müşterektir. yeri gelir işten geç gelir hastalanır bişey olur elbet o zaman erkekte yapar. genellemeden bahsettim ben sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Eşim çok güzel özetlemişti buna benzer bir olayı. Bir gün önce evimde prensestim ne yemek ne bulaçık ne çamaşır bilmezdim. Ertesi gün evlendim ve hepsi benden beklenir oldu bi anda ama bende bir erkekten fazla bilmiyorum ki bunları demişti. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 b1vRiP said: Böjeek said: ayrıca bütün işleri kadına yıkmanın ve bunu doğuştan görevmiş gibi dayatmanın, üstüne üstlük de orda burda modernizm,hümanizm,eşitlik,özgürlük,demokrasi gibi hatta üstüne aşk,sevgi,çiçek,böcek demek komik oluo. nese ama ülkemizde kadınlar zaten otomatikman 3 çocuk doğurmaya programlandıkları için sorun değil.zaten ortalık "ben kendimi gocama adıycam.evimin kadını olcam." diye dolaşan 2üniv. bitirmiş genç kızlarla dolu ve "bekar hayatı baydı evleniyim de ev işini yapçak biri çıksın hem de seks de yaparım." diye dolaşan adamlarla dolu. herkesin mutlu olduğu "çiftlik" farklı zaten.o yüzden herkesler mutlu. +1 b1vRiP =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Böjeek said: eagle_dnz said: bu fikrin çok çok büyük ihtimalle değişir aman itici mitici bi kere de o yapsın belim çıktı halim yok falan filan diyeceğin günler gelir bütün postları okuduysan ben sadece herşeyi bayan yapmalı veya öyle olmalı demiyorum. sonuçta hayat müşterektir. yeri gelir işten geç gelir hastalanır bişey olur elbet o zaman erkekte yapar. genellemeden bahsettim ben sadece. tamam zaten ben de diyorum ki hastalanmaya ya da gerekli olma mecbur kalma durumu olmadan da paylaşım olmalı kadın sadece hasta ya da geç geldiği zamanlarda erkeğe devretmemeli bu tarz işleri çok garip geldi bi anda bir erkeğin karşı cinsine böyle bir fikir beyan etmesi genelde kadınlar der hep biz kölemiyiz falan filan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ortada cok tembel kız varda ondan bu tür muhabbetler cok dönüyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 mesela çok güzel perde asar erkekler ;p. misal, boyum çok da uzun değil (1.80) ama ben bile 2-3 odanın perdeyi astığımda aralıksız şekilden şekile girebiliyorum. yazık değil mi kıza o perdeyi asmak için çırpınması, zaten 1.70 falansa da asamaz. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kız tembel erkek tembel temizlikçi tutacak para yok o zaman bok götürsün evi, erkek niye yapmıyosun lana girsin aile içi şiddet kız tembel erkek değil ama erkek ben yapmam kadın işi bunlar diye inata bindirsin evi yine bok götürsün hatta bi yerden sonra kavga gürültü aile içi şiddet oluşsun kız çalışkan erkek tembel kız yapar eder erkek yayar kaseyi maçını izler modunda gider evi bir süre sonra kızın bıkkınlığından bok götürmeye başlar kız sen de yap be adam der aile içi şiddet yine vuku bulur kız çalışkan erkek çalışkan ikisi de bir yerinden tutar paylaşımı adam gibi yapar gerektiğinde birbirlerinin eksikliklerini kapatırlar hastalıkta yorgunlukta, evi bok götürmez aile içi şiddet en azından bu konuda oluşmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ahaha umut sarıkaya ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 eagle_dnz said: kız çalışkan erkek çalışkan ikisi de bir yerinden tutar bu ikiliyi bir arada bulmak genelde çok zor. ve seçeneklerdede nedense bi tek bu ikili mutlu. ama zamanla herkes kendi sorumlulukları doğrultusunda işi ortaklaşa götürür. zaten anlaşamazlarsa götüremezler. hep ben hep ben yapayımda olmaz. ve genelde bekar hayatı yaşamayan hep aileleri ile yaşayan erkekler bu sorumluluklardan bi haberler. ama herşeyin dozunu ayarlamak önemli olan. o birlikteliği götürmek için. neyse konu cok uzadı. benim fikrim böyle. he buradaki seçeneklere görede hayatımızı sınırlamak saçma tabi. daha başka örneklerde var. coğu zaman göreceli ve değişkenler. umarım herkesin karşısına ileride mutlu olabilceği bunları sorun etmeden çift olmanın tadına varabilceği birileri çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Gittiğim bakkalda 30'lu yaşlarda bir erkeğin bakkalla konuşmasına tanık olmuştum bir keresinde. ''Abi bıktım artık bu bekarlıktan, yemeğimi kendim yapıyorum, çamaşırımı kendim yıkıyorum, temizliği kendim yapıyorum, öf lan öf'' diyordu. Evet, bir hizmetçi gözüyle bakacağı kesindi evleneceği kadına. İşin ilginç yanı, pek çok kadının evlilikte, kendilerine biçilen bu statüden rahatsızlık duymamaları bir yana, bir de üstelik hevesle kabvullenici olmaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 evde kalma korkusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 aquatik said: Gittiğim bakkalda 30'lu yaşlarda bir erkeğin bakkalla konuşmasına tanık olmuştum bir keresinde. ''Abi bıktım artık bu bekarlıktan, yemeğimi kendim yapıyorum, çamaşırımı kendim yıkıyorum, temizliği kendim yapıyorum, öf lan öf'' diyordu. Evet, bir hizmetçi gözüyle bakacağı kesindi evleneceği kadına. İşin ilginç yanı, pek çok kadının evlilikte, kendilerine biçilen bu statüden rahatsızlık duymamaları bir yana, bir de üstelik hevesle kabvullenici olmaları... Eee sorun ne o zaman? Alan memnun satan memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Böjeek said: eagle_dnz said: kız çalışkan erkek çalışkan ikisi de bir yerinden tutar bu ikiliyi bir arada bulmak genelde çok zor. ve seçeneklerdede nedense bi tek bu ikili mutlu. zor tabi ama evlenmek o yüzden bizim toplumuzda yerleşen o saçma usullerden çok daha fazla emek gerektiren bir durum, hatta toplumun geri kafalılığı yüzünden karşı çıkılan o evlenmeden önce beraber yaşama muhabbeti burada önem kazanıyor zaten Böjeek said: umarım herkesin karşısına ileride mutlu olabilceği bunları sorun etmeden çift olmanın tadına varabilceği birileri çıkar. umarım herkes için en güzel temenni bu tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sh3lal3s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 iyi de adam gittiği işte nasıl çalışıyorsa kadında bir iş sahibi değilse ev işlerinde aynı şekilde çalışcak bundan daha doğal bişey var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Böjeek said: kadın işi bunlar. erkekler karışmasın. sonra cok itici oluyosunuz olmaz cilasını akıtıyorsunuz bütün banyonun sonra kırdırıp baştan yapılsın diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Asteroth said: aquatik said: Gittiğim bakkalda 30'lu yaşlarda bir erkeğin bakkalla konuşmasına tanık olmuştum bir keresinde. ''Abi bıktım artık bu bekarlıktan, yemeğimi kendim yapıyorum, çamaşırımı kendim yıkıyorum, temizliği kendim yapıyorum, öf lan öf'' diyordu. Evet, bir hizmetçi gözüyle bakacağı kesindi evleneceği kadına. İşin ilginç yanı, pek çok kadının evlilikte, kendilerine biçilen bu statüden rahatsızlık duymamaları bir yana, bir de üstelik hevesle kabvullenici olmaları... Eee sorun ne o zaman? Alan memnun satan memnun. Her iki taraf ta olaya bu gözle baktığında hiçbir sorun yok tabii ki =) (ama ne zamana kadar?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sh3lal3s said: iyi de adam gittiği işte nasıl çalışıyorsa kadında bir iş sahibi değilse ev işlerinde aynı şekilde çalışcak bundan daha doğal bişey var mı Anket başlığını iyi okumamışsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kadın iş sahibi değilse -bu geçici bi durumsa sorun değil- zaten otomatikman yapmaya başlar ev işini.ya da delirir boşluktan. bana zaten komik gelio bu iş sıfırdan o yüzden öle bi eşim olmıcak hiç bi zaman.sonradan dönüşürse de boşarım.napiim ben bütün gün evde oturan kadınla ne konuşçam ne sohbeti etçem.seda sayan mı annatçak bana? teşekkürler şükran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 6.sayfa (Toplam 7 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Böjeek said: eagle_dnz said: bu fikrin çok çok büyük ihtimalle değişir aman itici mitici bi kere de o yapsın belim çıktı halim yok falan filan diyeceğin günler gelir bütün postları okuduysan ben sadece herşeyi bayan yapmalı veya öyle olmalı demiyorum. sonuçta hayat müşterektir. yeri gelir işten geç gelir hastalanır bişey olur elbet o zaman erkekte yapar. genellemeden bahsettim ben sadece. tamam zaten ben de diyorum ki hastalanmaya ya da gerekli olma mecbur kalma durumu olmadan da paylaşım olmalı kadın sadece hasta ya da geç geldiği zamanlarda erkeğe devretmemeli bu tarz işleri çok garip geldi bi anda bir erkeğin karşı cinsine böyle bir fikir beyan etmesi genelde kadınlar der hep biz kölemiyiz falan filan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ortada cok tembel kız varda ondan bu tür muhabbetler cok dönüyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 mesela çok güzel perde asar erkekler ;p. misal, boyum çok da uzun değil (1.80) ama ben bile 2-3 odanın perdeyi astığımda aralıksız şekilden şekile girebiliyorum. yazık değil mi kıza o perdeyi asmak için çırpınması, zaten 1.70 falansa da asamaz. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kız tembel erkek tembel temizlikçi tutacak para yok o zaman bok götürsün evi, erkek niye yapmıyosun lana girsin aile içi şiddet kız tembel erkek değil ama erkek ben yapmam kadın işi bunlar diye inata bindirsin evi yine bok götürsün hatta bi yerden sonra kavga gürültü aile içi şiddet oluşsun kız çalışkan erkek tembel kız yapar eder erkek yayar kaseyi maçını izler modunda gider evi bir süre sonra kızın bıkkınlığından bok götürmeye başlar kız sen de yap be adam der aile içi şiddet yine vuku bulur kız çalışkan erkek çalışkan ikisi de bir yerinden tutar paylaşımı adam gibi yapar gerektiğinde birbirlerinin eksikliklerini kapatırlar hastalıkta yorgunlukta, evi bok götürmez aile içi şiddet en azından bu konuda oluşmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ahaha umut sarıkaya ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 eagle_dnz said: kız çalışkan erkek çalışkan ikisi de bir yerinden tutar bu ikiliyi bir arada bulmak genelde çok zor. ve seçeneklerdede nedense bi tek bu ikili mutlu. ama zamanla herkes kendi sorumlulukları doğrultusunda işi ortaklaşa götürür. zaten anlaşamazlarsa götüremezler. hep ben hep ben yapayımda olmaz. ve genelde bekar hayatı yaşamayan hep aileleri ile yaşayan erkekler bu sorumluluklardan bi haberler. ama herşeyin dozunu ayarlamak önemli olan. o birlikteliği götürmek için. neyse konu cok uzadı. benim fikrim böyle. he buradaki seçeneklere görede hayatımızı sınırlamak saçma tabi. daha başka örneklerde var. coğu zaman göreceli ve değişkenler. umarım herkesin karşısına ileride mutlu olabilceği bunları sorun etmeden çift olmanın tadına varabilceği birileri çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Gittiğim bakkalda 30'lu yaşlarda bir erkeğin bakkalla konuşmasına tanık olmuştum bir keresinde. ''Abi bıktım artık bu bekarlıktan, yemeğimi kendim yapıyorum, çamaşırımı kendim yıkıyorum, temizliği kendim yapıyorum, öf lan öf'' diyordu. Evet, bir hizmetçi gözüyle bakacağı kesindi evleneceği kadına. İşin ilginç yanı, pek çok kadının evlilikte, kendilerine biçilen bu statüden rahatsızlık duymamaları bir yana, bir de üstelik hevesle kabvullenici olmaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 evde kalma korkusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 aquatik said: Gittiğim bakkalda 30'lu yaşlarda bir erkeğin bakkalla konuşmasına tanık olmuştum bir keresinde. ''Abi bıktım artık bu bekarlıktan, yemeğimi kendim yapıyorum, çamaşırımı kendim yıkıyorum, temizliği kendim yapıyorum, öf lan öf'' diyordu. Evet, bir hizmetçi gözüyle bakacağı kesindi evleneceği kadına. İşin ilginç yanı, pek çok kadının evlilikte, kendilerine biçilen bu statüden rahatsızlık duymamaları bir yana, bir de üstelik hevesle kabvullenici olmaları... Eee sorun ne o zaman? Alan memnun satan memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Böjeek said: eagle_dnz said: kız çalışkan erkek çalışkan ikisi de bir yerinden tutar bu ikiliyi bir arada bulmak genelde çok zor. ve seçeneklerdede nedense bi tek bu ikili mutlu. zor tabi ama evlenmek o yüzden bizim toplumuzda yerleşen o saçma usullerden çok daha fazla emek gerektiren bir durum, hatta toplumun geri kafalılığı yüzünden karşı çıkılan o evlenmeden önce beraber yaşama muhabbeti burada önem kazanıyor zaten Böjeek said: umarım herkesin karşısına ileride mutlu olabilceği bunları sorun etmeden çift olmanın tadına varabilceği birileri çıkar. umarım herkes için en güzel temenni bu tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 iyi de adam gittiği işte nasıl çalışıyorsa kadında bir iş sahibi değilse ev işlerinde aynı şekilde çalışcak bundan daha doğal bişey var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Böjeek said: kadın işi bunlar. erkekler karışmasın. sonra cok itici oluyosunuz olmaz cilasını akıtıyorsunuz bütün banyonun sonra kırdırıp baştan yapılsın diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Asteroth said: aquatik said: Gittiğim bakkalda 30'lu yaşlarda bir erkeğin bakkalla konuşmasına tanık olmuştum bir keresinde. ''Abi bıktım artık bu bekarlıktan, yemeğimi kendim yapıyorum, çamaşırımı kendim yıkıyorum, temizliği kendim yapıyorum, öf lan öf'' diyordu. Evet, bir hizmetçi gözüyle bakacağı kesindi evleneceği kadına. İşin ilginç yanı, pek çok kadının evlilikte, kendilerine biçilen bu statüden rahatsızlık duymamaları bir yana, bir de üstelik hevesle kabvullenici olmaları... Eee sorun ne o zaman? Alan memnun satan memnun. Her iki taraf ta olaya bu gözle baktığında hiçbir sorun yok tabii ki =) (ama ne zamana kadar?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sh3lal3s said: iyi de adam gittiği işte nasıl çalışıyorsa kadında bir iş sahibi değilse ev işlerinde aynı şekilde çalışcak bundan daha doğal bişey var mı Anket başlığını iyi okumamışsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kadın iş sahibi değilse -bu geçici bi durumsa sorun değil- zaten otomatikman yapmaya başlar ev işini.ya da delirir boşluktan. bana zaten komik gelio bu iş sıfırdan o yüzden öle bi eşim olmıcak hiç bi zaman.sonradan dönüşürse de boşarım.napiim ben bütün gün evde oturan kadınla ne konuşçam ne sohbeti etçem.seda sayan mı annatçak bana? teşekkürler şükran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar