BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bildiğin leş kıyafet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 TRT'de ilk söyledigi kıyafet ile cıksın yeter berbat bu kıyafet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kıyafette,şarkıda hadise seçimi de çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kabız problemi mi var hadisede anlamadım ki! harbici kilo almış, bıngıl bıngıl olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ahaha bi yorum var koptum elbiseyi 1-2 beden kücük dikmişler. etleri pörtlemiş sanki. pörtlemek nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Fatih Ürek ve Kuşum Aydın düet yapıp katılsınlar kesin kazanırız. Milli davamızda ancak ağır toplarla muzaffer olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ya bu insanlar kendilerini 1. sinif musaremesinde gibi hissediyorlar mi acaba durmadan? Ben olsam hissederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Bunu bizim evde giysin hadise! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 göbek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 et iyidir. ET İYİDİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Dogmeat :P Ben sevemedim modern birşey beklerdim. yada başı örtülü çıksaydı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ajdar katılsa belki ironik bi şekilde kazanabiliriz. sırf tepki olsun diye oy verirlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 iğrenç lan göbeği. insan accık dikkat eder be buruşmuş artık milyonlar izlicek milyonlar yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 DoGMeaT said: et iyidir. ET İYİDİR. et ete değecek aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 arap kızlarını hatırlattı bana daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Lipo yaptirsaydi bari ya. Cok sisman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 selülitli göbek hadise apaçi işte yakışmış kıyafet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Elin boşta kalmıcak ya vurcan şaplağı ses çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 son mesajla oldukça erotik yerlere doğru yelken açmaktayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Hadiseden cacık olmaz. Kostüm de kötü şarkıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Eurovision sesten çok görüntü yarışması oldu. Kıçını bacağını açan kazanıyo genelde (Lordi gibi enteresan olaylara girmedikçe tabii, gerçi Lordi'nin kazanmasında da görüntü sesten çok daha etkiliydi) O bakımdan düşünüldüğünde biraz daha bacak gösteren daha açık bir kıyafet iyi olabilirdi alt taraf için. Kültürü vurgulayan oryantalimsi kıyafet düşünce olarak güzel, ama uygulama iyi olmamış, kötü yapmışlar evet. Bir de o göbekle bi zahmet göbeği açık bırakan kıyafet giymesin yahu. Ya da tez elden en az 6-7 kilo zayıflaması lazım. İnsanın gözü takılıyo göz zevki bozuluyo, ne göbek o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 tamam kız ince değil de göbek ne abi http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=22756&p=4&rid=2369 bu mu göbek dediğin insaf sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Dikkat edersen zaten resimlerde de genelde hep o göbekte bi el var, saklamak için ya dansçılardan ya kendi eli :) http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=22756&p=10&rid=2369 mesela. Kıyafetin yanlarından kızın löpür löpür yağları fışkırmış, önde de göbek var belli şekilde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 katil etcek lan bu url beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar