soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 im soo gothic demiyorum, bi sorum var. ölünce topraktaki karıncalar bizi yicekmiş ya hani, şeyi diyorum; normalde toprağı kazıyoruz ama içinde bi tane bile böcek yok. biz mezara konulunca nerden pörtlüyo bunlar birden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 karınca ne alaka yaw. 1 kilo kıyma al balkona koy . 1 hafta sonra bak sorunun toprakla alakalı olmadıgını göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Anladım ben seni ;) bakteriler falan da var herşey var yicek olan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ciddi miydi ki bu soru şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bilmem yoldaş soulberry genelde ciddi şeyler soruyordu . Bende ciddiye aldim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 seni annenin rahmine düürüp can veren, kudretinden sual olunmayan kurban olduğum Allah (c.c.), elbette seni istediği böcekler aracılığıyla istediği an yok edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 her fırsatta allaha peygambere laf çakma: +10 pati cool-0-meter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 yok soru ciddi. tarzıma bakmayın. bugün mezarlıktaydım da ordan esti. baktım mezarlara böcek yok solucan yok bi şey yok. ne alaka dedim kendi kendime. meraktan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 mezarın ustunde ne işi var solucanın toprak altında onlar.öyle dedi bana solucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 solucana sorcan onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Patlayan hücrelerindeki sindirim enzimlerinin vücudu sindirmesi olay. Ha zaten içinde envai çeşit bakteri yaşıyor onlarda boş durmuo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 aga solucanlar fena yarlere gitiyomuş öyle duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 arkadaşım kefen var hiç bir canlı o kefeni açıp seni yiyemez rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 kefen ne ya kumaş ya o heryere gire r o dlsounca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 kumaş ne ya kefen o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 kumaş tamamen organik bir maddeden yapıldıysa doğada bakteriler tarafından parçalanabilir. dolayısıyla kendinizi bir naylon poşetle kaplatmadığınız sürece gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 kurtçuklar çıkıveriyo kısa bi sürede ette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 götünüzde solucanı hissefetsiniz diycem de ölüsünüz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 +18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 O koltuğun üstündeki ne ya ceset mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 kurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 hayır çukulatalı pasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 elesso said: kurtçuklar çıkıveriyo kısa bi sürede ette asıl da soru o kurtçukların nereden nasıl ne izinle çıktığı sanırsam niye şimdi gelip yemiyorlar mesela ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Fly said: elesso said: kurtçuklar çıkıveriyo kısa bi sürede ette asıl da soru o kurtçukların nereden nasıl ne izinle çıktığı sanırsam niye şimdi gelip yemiyorlar mesela ha. bağışıklık sistemin filan var, o kurtçuklar gelip yerleşse bile gelişemeden ölürler. ki yerleşemezler de. kolay mı yaşayan vücutta larva olmak? gerçi eşek arıları vardı böyle yaşayan böceğe yumurta sokuyolardı sonra yumurtadan larvalar çıkıp canlı canlı yiyolardı filan da, insana yapmak biraz sıkar heralde. ki niye yerleşsinler? canlı vücudu sindirmesi kolay bişey değildir ki. çürümüş et kendiliğinden parçalandığından çok daha kolay bi şekilde yaşayabilirler orda. canlı dokuyu kolay kolay parçalayamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 beyler o değil de, yılan falan yanlış yerlere giriyormuş, onu napcaz? hoş öldükten sonra ne olacak da, kabir azabıdır hissetmektir falan olursa, yedik lan yılanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar