sinad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ben bu mantığı anlamıyorum. Madem güçlü 6 takım var diğerleri katılmasın lige 6 takım arasında dönsün lig. İBB takım değil mi ? Kocaeli takım değil mi? Evet. Beşiktaş ilk 6 sıradaki takımın hiçbirini yenemedi Fener yendi de ne oldu? İlk 6 sıradaki takımların zaten adam akıllı birbirlerine üstünlüğü yok.Puan kayıpları burada yaşandı FB Gs gibi lige konsantre olamayan takımlarda bu 6 takım dışında diğer takımlarada puan kaybedince bu duruma geldiler. Beşiktaş ve Sivas bunu iyi değerlendirdi. Lig 34 hafta üzerinden oynanmıyor mu? Yoksa ilk 6 sıradaki takımları yenen mi şampiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 beşiktaşın bi suçu yok.ilk 6 yı yenemedi ama çok fazla gereksiz puan kaybetmedi.yani normalde gs ile fener in beşiktaşla arasında en faz 6 puan olması lzmdı.beşiktaş uefa kovalaması lzmdı.ama işte şans :) sen hacettepeye kocaeliye yenilirsen fenere beşiktaşa trabzona 5 atsan nnolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 şans? şans mı şimdi bu? neyse daha lig bitmedi bakarsın bursa şampiyon olur :p matematiksel olarak şansları hala var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Llama said: BEŞİKTAŞ ULAN!! hahahahah bu ne yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 azgın sapıklar tecavüz etmeye çalışmışlar oyuncumuza. böylelerini futboldan men ediceksin aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 fabian ernst te insan değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Holy said: azgın sapıklar tecavüz etmeye çalışmışlar oyuncumuza. böylelerini futboldan men ediceksin aslında. kamasutra ile gelen sen değil miydin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Resmi ben koymuştum ilk, repleri başkası topluyo olmaz ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bu arada 17 hafta sonunda ankaraspor bjk'nin 2 puan önünde imiş. şu anda 22 puan fark atmışız. güzel şeyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bunda bjk'nın başarısından çok, ankaraspor'un çuvallayışı etkili oldu. feneri yenene kadar 11 hafta maç kazanamamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 amma velakin 2. yarının en başarılı takımı bursaspor puan bakımından. sonra bjk sonra sivas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Kartalın kanaryaya tecavüz anı gibi olmuş kanatları açıp :P roket adam said: Llama said: BEŞİKTAŞ ULAN!! hahahahah bu ne yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ernst türkiyeye geldiğinden beri hatun bulamamış olacak selçuğa sarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Ahahah adam da vermiş ağırlığı çekilmeye niyet yok hiç :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Rewendor said: Resmi ben koymuştum ilk, repleri başkası topluyo olmaz ki :( şş mızıkçılık yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar