KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 olay hakkında ayrıntılı bilgi lazım.. çok saçma ya bildiri dağıttı diye böyle bişeyin olması.. bi kere bildiri hakkında bi bilgi yok.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Sam said: pekaziz said: Silivri cezaevinde bir hücrede kalan 3 kişiye bir tabak çorba verilince de bir tür fiziksel saldırı yapılmış oluyor. sırf argümanla denklemin öbür tarafını doldurmak için, laf olsun diye söylenmiş bir şeye de kulp uydurdun ya, cidden bravo. "bir tür fiziksel saldırı" imiş lol. lol evet. Diyebileceğin tek mantıklı şey "lol". ABD, AB devşirmelerine yönelik tek bir eleştiriye dayanamayan senin gibilerin zihniyeti, 3 kişiye tek tabak çorba verilmesine lol demeye layık. Daha fazlasını beklemek saçma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Lol bildiri maximum DTP bildirisi olabilir, yani dtp bildirisi dağıtan herkesin parmağını mı kesmeliyiz killjoy. Bu arada o 3 kişi kimmiş merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 kitleyin bu saçmalığı ya yazanıda yörünge dışına yollayın niye bildiri dağıtan öğrencinin değilde bildiri dağıtan KÜRT öğrencinin diye olay lanse ediliyor yeter ya bıkkınlık geldi bu abudik gubudik hadiselerden forumlardan bu bölücüleri temizlemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mantıksız adam, çocuk Kürt olduğu için parmakları kesiliyor çünkü ondan KÜRT öğrenci diye açılıyor başlık. Şimdi diyeceksin Kürt olduğu için değildir bölücü olduğu için Kürtler bizim kardeşimiz onlar da Türk diyeceksin hatta. Of be, oof vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 +1 birde istanbul üniversitesinin kantininde apo posteri var diye başlık açan niye yok? tamam şiddete karşıyızda. olayı yanlış lanse ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 cogitoz said: İşte Kürtlere karşı başlatılan karalama kampanyasının galeyana getirdiği insanlar bunlardır. Şiddet meraklısı bu insanların demokratik hak arayışı ve insan haklarından anladıkları bu kadardır. Sadece bildiri dağıtan bir çocuğun parmaklarını kesip bıçaklamak terör karşı mücadele midir, terörün kendisi midir? Kürtlere karşı başlatılan karalama kampanyası? Pek gerek kalmıyo ona, kendileri yeterince kara zaten. "Demokratik hak arayışları ve insan hakları" nı PKK çatısı altında yaptıkları sürece insanların kürtlere sempati duymasını beklemeyin. Yani "mağduruz biz ühüh" moduna girmek çok saçma. O kadar şehit verilirken insanların şiddet damarının kabarmasını yadırgamıyorum ben. ki yapanlar da belli zaten, pkk dan daha az faşist değiller ve karşılık vermek için bahane arıyolar genelde. Ancak olay kime yapılırsa yapılsın, korkunç birşey. Ne yaptığı şey de pek farketmiyo aslında, "yapmıştır birşeyler" demek te saçma. PKK propagandası bile yapıyo olsa bu şekilde değil, idari yaptırımla cezalandırılmalı. ...da benim gözlerime inanamadığım nokta o değil, bu. NASIL YA? cogitoz said: Bugün sabah 9 sularında bildiri dağıtan bir Kürt öğrenciye, güvenlik güçlerini de etkisiz hale getirerek içeri giren takım elbiseli; kendini "milliyetçi" olarak gören 6 tane sapık ruhlu satır ve bıçaklarla saldırmıştır. Çocuğun parmakları kesilmiş, göğsü bıçaklanmıştır. Olay hakkında ayrıntılı bilgisi olanların yazmasını rica ediyorum. Tırtlar Vadisi gençliğinin bi tarafları bayağı kalkmıştı da, bu kadarına pes doğrusu. Gerçi üniversite güvenlikleri genellikle başka bir topikte de konuşulmuş olan "mahmut abi" tipi güvenlik oluyo, bir saldırıda karşılık vermeleri zor, ama sembolik te olsa bir güvenliği etkisiz hale getirmek düpedüz eşkıyalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Tepki çok uç fakat tepkinin çok uç olması hiç tepki verilmemesi gerektiğini kanıtlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 of. agalar; yapılan barbarlık. hayvanlık. ben de diyorum ki ilk posttaki gibi değildir olay. eksik yazmışsın diyorum. adamı tamamen sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermiş tepkim ona. şey gibi yazmış; maçın 60. dakikasında izlemeye başlayıp, maçı 30 dakikaya yorumlamak gibi bişi. "vah yazık çocuğa" diyelim ama biliyor muyuz olayın eveliyatını? ha ne yapmışsa daha önce yine linç girişimi hayvanlık, kabul. ama eksik bilgi var bu topic'de. e- bu soru çözülemez, bilgi eksikliği. yani. hadi bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 İyice saçmalamaya başladın. Kimsenin Kürtlere nefret beslediği vs. yok. Bu tutumunuzla sadece MHP'ye ve faşist üç beş adama malzeme sağlıyorsunuz. 1 ay kadar öncesine kadar Kürtçü (Kürt değil) gruplar, örgütler Atatürkçü Gençlere taş sopayla saldırırken ve bunun sebebi "faşistler okulumuza giremeyecek" gibi 3 yaşındaki çocuğun sebebi olabilecek birşey iken sesi soluğu çıkmıyordu kimselerin. Aynaya bakıp efendice düşünecek herkes. Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi ben başkasına yapıyorsam böyle aptal olaylar da başıma gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mighty_THoR said: kitleyin bu saçmalığı ya yazanıda yörünge dışına yollayın niye bildiri dağıtan öğrencinin değilde bildiri dağıtan KÜRT öğrencinin diye olay lanse ediliyor yeter ya bıkkınlık geldi bu abudik gubudik hadiselerden forumlardan bu bölücüleri temizlemek lazım Her şey açıklanmış işte. Konuyu açan arkadaşda burada bir kişi hariç, diğer herkesin bu saldırıyı kınadığını görmüş. Demekki neymiş, bu saldırıyı yapan Türk insanı değil, 2-3 tane maceracıymış. Ama işi mağduriyet olayına sokarsan, ciddi anlamda bölücülüğe girer. Çünki PKK 12 yaşındaki çocukları mağduriyet adı altında kandırıyor, sokaklara salıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 O diil de neden böyle bi haberi hala hiç bir yerde göremedim onu merak ediyorum. En ufak bir saldırıda ekşi sözlükte mesela direkt olarak başlıklar açılırdı hemen. Merak eden faşist saldırı diye aratsın. Sözlüke hala hareket yok. Haber sitelerinde zaten bişi göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 cogitoz said: Mantıksız adam, çocuk Kürt olduğu için parmakları kesiliyor çünkü ondan KÜRT öğrenci diye açılıyor başlık. Şimdi diyeceksin Kürt olduğu için değildir bölücü olduğu için Kürtler bizim kardeşimiz onlar da Türk diyeceksin hatta. Of be, oof vazgeçtim. çocuk kürt olduğu için parmakları kesiliyorsa ozaman istanbul üniversitesindeki bütün kürt öğrencilerin parmakları kesik demek mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Pekaziz bi yerden haber bulup gösterebilir misin? Bir de o üç kişinin adlarını halen merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 cenx said: +1 birde istanbul üniversitesinin kantininde apo posteri var diye başlık açan niye yok? tamam şiddete karşıyızda. olayı yanlış lanse ediyosun. hangi kantinde o ben görmedim öyle birşey de... ya bildiri dağıtıyordur tamam, üniter yapıya aykırı, sözde vatansever ülkücülere tamamen aykırı tamam, ben de onaylamıyorum o kesimin bu tarz terör yanlısı davranışlarını ama ne olursa olsun dağdaki teröristler yüzünden burada beyni yıkanarak onlara yardım eden hatta belki yardım ettiğinin farkında bile olmayan kişilere böyle saldırmak parmak kesmek bilmem ne çok yanlıs bilerek yardım ediyorsa bile yaralamanın bahanesi olamaz ama beni üzen çoğu da beyni yıkanmıs sırf etnik kökeni yüzünden o tarafa itilmiş, çekilmiş kişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 pekaziz said: lol evet. Diyebileceğin tek mantıklı şey "lol". ABD, AB devşirmelerine yönelik tek bir eleştiriye dayanamayan senin gibilerin zihniyeti, 3 kişiye tek tabak çorba verilmesine lol demeye layık. Daha fazlasını beklemek saçma zaten. elbette ki lol en iyi tepki, çünkü bu ülkedeki keyfi en rahat kesim ulusalcı beyaz türkler. yegane meşru silahlı güç ve kanunlar desteklediği sürece de öyle olmaya devam edecek. kendi renginde ve fikrinde olmayan diğer her gruba zulmetmeye alışkın bir kesimin hayali sebeple kendini acındırmaya çalışmasına başka bir tepki beklemen cidden saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 bi rahat durun abi, üç sayfa atar olmuş, daha bir link yok. hele bir durun olay olmuş mu olmamış mı ne olmuş bir öğrenelim. haberturk bi avuç tuzla koşardı normalde ama orada bile yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 O yüzdenmi pkk'nın 250'ye yakın Avrupa'da holdingi var. Bu ülkede pkk'ya yardım eden her hafta show programları yapan sanatçıları var ? Hangi biri çıkıp kürt halkının kalkınmasına para döktü, silahlara harcamaktansa. Ama bak ergenekondan gözaltına alınan o saf beyaz Türk dediğin kişilerden biri olan Tijen mergen bir kampanya başlattı ve eğitim yuvaları açtı orada. Teori kitaplarını okuyunda bu kadarda kaptırmayın kendinizi. Bugün Lenin'in bile artık bazı teorileri eskimişken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Sylian said: Pekaziz bi yerden haber bulup gösterebilir misin? Bir de o üç kişinin adlarını halen merak ediyorum. Vedat Yenerer ve yanında kalan 2 kişi bahsettiklerim. Adlarını bulabilirim ama şu an net çok kötü, siteleri yavaş açıyor. Sam said: pekaziz said: lol evet. Diyebileceğin tek mantıklı şey "lol". ABD, AB devşirmelerine yönelik tek bir eleştiriye dayanamayan senin gibilerin zihniyeti, 3 kişiye tek tabak çorba verilmesine lol demeye layık. Daha fazlasını beklemek saçma zaten. elbette ki lol en iyi tepki, çünkü bu ülkedeki keyfi en rahat kesim ulusalcı beyaz türkler. yegane meşru silahlı güç ve kanunlar desteklediği sürece de öyle olmaya devam edecek. kendi renginde ve fikrinde olmayan diğer her gruba zulmetmeye alışkın bir kesimin hayali sebeple kendini acındırmaya çalışmasına başka bir tepki beklemen cidden saçma olmuş. Kendimi acındırmak en son aklıma gelecek şey kör adam. Aç Emniyet'in son raporunu oku, ulusalcılığın pkk teröründen daha tehlikeli bir unsur olduğuna ilişkin maddeye göz at. Bizzat fethullahçı emniyet ve onun kurumlardaki unsurları sindirme harekatı yürütüyorlar "beyaz türkler"e karşı. Senin gibi işkembeden sallamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 lenin ne alaka? avrupa ne alaka? türkiye'de devlet tarafından ezilmeyen tek kesim ulusalcı beyaz türkler diyorum sadece, bunu da durduk yerde değil, sen "ulusalcılara saldırılınca neden kimse söylenmiyor" dediğin için belirtme gereği hissettim. bir denklem kurmuşsun ama bir yanı boş. ha ulusalcı beyaz türklere bok yedirilir, "tark turk diye yürürken çıkan ses o" filan denirse devlet otoritesi tarafından o zaman bir anlamı olur serzenişinizin. ayrıca edebimizi koruyalım, mod isek görevimizin sorumluluğunu diğer bölümlerde de taşıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 işçi partisi niye işçinin yanında değil lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Sam hayal dunyana hayranim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 başlıkla ilgili fikirlerini paylaştığın için sağol praw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 En iyi Kurt olu Kurt falan diyeyim simdi. Ortalik biraz daha kizissin? Ulusalcilara cezasini ailemizin superman'i Zekeriya Oz veriyor. Sen rahat uyu Sam! Islamcilar da hep ezildi bugune kadar. Hala magdurlar. :( Ortaya laf atilmis. Ne bir link var ne birsey. Ordan yola cikarak klasik birbirinize giriyorsunuz, ne diyeyim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 yalnız bütün haber sitelerini kontrol ettim, göremedim böyle bir haber. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar