BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 aktiftablet said: kupayı gördüm ABİİİ AHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 haha ulan aragones hala istifa etmedi. Ben olsam su gece birakirdim gorevi. ah be. Antu da hemen on sayfayi uygun bir hale getirmis, 2 sene once GITMEAAAAAA diye forumcana agladiklari aziz baskanin da resmini koymuslar ahah. Ulan biz de fenerliyiz de, bari tutarli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Rewendor said: 27. sayfa şerefine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ha ha süpermiş resim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 işte boyle gunlerde iyiki BEŞİKTAŞ lıyım lan diyorum saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Benim bugüne kadar en çok güldüğüm şu Fred'li olan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 27. sayfada yer kaldımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Baggio said: Benim bugüne kadar en çok güldüğüm şu Fred'li olan :p Nerde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Dennis said: http://img341.imageshack.us/img341/485/soylefenersoylesoyleneork0.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mâzinde bir kupa yatar, ara fenerbahçe... ben buldum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yuz ifadesi cok iyi lan fredin asdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 fred çok iyiymiş yaa. bu da alıntı madem. ** # "futbol şiddettir, futbol holiganlıktır" felsefesine karşı durarak, herşeyden önce bunun bir oynanın bir oyun ve izlemeninde bir eğlenceden ibaret olduğunu da vurgulamak isterim. evet arkadaş, 3 mayıs 2009 beşiktaş fenerbahçe maçında hüsrana uğradım, çok üzüldüm, çok dalga geçildim. şampiyonluk o kadar yakınken, bir anda kupanın ellerimizden uçup gidiyor olması içime oturdu, ama sinsi sinsi 10 gün sonra yapılacak olan derbinin vereceği heyecanla yatıştırdım kendimi. işte bu heyecanı sonunda ortaya çıkartan maçtır bu maç! neyse, eğlenmenin bana vermiş olduğu yetkiye ve fenerli arkadaşların hoşgörüsüne dayanarak bir kaç şey demek istiyorum. evet arkadaş 26 sene oldu, 26 senedir hasretsiniz ve bu benim yüzümü güldürüyor, yaşama sevinci katıyor, belki eziğim, ne bileyim aile şefkati görmemiş olabilirim, bilmem kaç senedir kız arkadaşım olmuyor olabilir ama yarın gururla övüneceğim ve doyasıya eğleneceğim bir gün olacak! ufaktan başlayalım şu 26 seneye! 26 sene. 1984: ilk apple macintosh satışa sunuldu, sovyetler birliği 1984 yaz olimpiyatları'nı boykot etti, tbmm, biranin alkollü içki olduğu kararina vardi, bira satışı ruhsata bağlandı, özel bir sirket boğaziçi köprüsünü satın aldı, fenerbahçe türkiye kupası'nı alamadı. 1985: kdv yürürlüğe girdi, mehmet ali ağca, isa peygamber olduğunu ilan etti, titanik'in enkazı bulundu, cemal reşit rey vefat etti, fenerbahçe türkiye kupası'nı alamadı. 1986: olof palme öldürüldü, trt2 yayın hayatına başladı, pentagram grubu kuruldu, çernobil nükleer santrali patladi, atom enerjisi komisyon başkani "radyasyonda endişe edilecek bir şey yok" dedi. fenerbahçe kupayı alamadı. 1987: türkiye, avrupa birliği'ne (aet) tam üyelik başvurusu yaptı, adile naşit öldü, istanbul, 2000 olimpiyatlarina nasiplendi, vatandaşliktan çıkarılan cem karaca, türkiye'ye döndü, naim suleymanoğlu, koparmada 150 kg kaldirdi, fenerbahçe türkiye kupasi'ni kaldiramadi. 1988: uçakta sigara içmek yasakland, turgut özal'a suikast düzenlendi, ikinci köprü hizmete açıldı, bülent ersoy'a sahne yasağı kaldırıldı, fener yine o kupayı kaldıramadı. 1989: döviz alım-satımı serbest bırakıldı, humeyni öldü, berlin duvarı yıkıldı, fenerbahçe o kör talihini yıkamadı. 1990: saddam kuveyt'e girdi, sscb'de mcdonalds açıldı, iki almanya bile birleşti, fenerbahçe şu kupayı yine alamadı! 1991: körfez savaşı başladı, yugoslavya karıştı, sscb dağıldı, nirvana ortalığı kasıp kavurdu, melih gökçek ankara'ya belediye başkanı oldu. kürtçe konuşma yasağı kaldırıldı fener türkiye kupasını kaldıramadı. 1992: yugoslavya dağıldı, temel içgüdü filmi türkiye'de yasaklandı, somali'ye asker gönderdik, fener'i kupa galipleri kupası'na gönderemedik. 1993: çekoslovakya dağıldı, eşref bitlis'in uçağı düştü, uğur mumcu öldürüldü, türkiye'den ilk kez internete bağlanıldı, demirel cumhurbaşkanı oldu, metallica türkiye'ye geldi, fenerbahçe kupayı alamadı. 1994: kurt cobain öldü, ilk türk uydusu uzaya yollandı, tayyip istanbul'a, melih gökçek ankara'ya belediye başkanı oldu fenerbahçe türkiye kupası'nda yarı finalist bile olamadı. 1995: windows 95 satışa sunuldu, aziz nesin öldü, avrupa birliği ile gümrük birliği antlaşması imzalandı. çiller en geç 1998 yılında türkiye'nin avrupa birliği'ne tam üye olacağını söyledi. fener kupaya yine sahip olamadı. 1996: çeçenler avrasya feribotu'nu kaçırdı. kardak krizi patlak verdi, zeki müren öldü, fener kupayı alamadı. 1997: ilk kez bir koyun kopyalandı ankara'da metro hizmete açıldı, eurovision'da üçüncü olduk kadınların kızlık soyadlarını kullanmasına dair kanun meclis'e götürüldü, fenerbahçe türkiye kupasını müzesine götüremedi. 1998: tc'nin 75, kktc'nin 15. yılı coşkuyla kutlandı, kumarhaneler kapatıldı, frank sinatra öldü, dünya kupasını brezilya kaldırdı fenerbahçe türkiye kupasını kaldıramadı. 1999: deprem oldu, kosova'da olaylar çıktı, apo yakalandı, ankaralı gökçek'i yine belediye başkanı seçti, öss sorularını çaldılar, kışlalı'yı öldürdüler, fenerbahçe türkiye kupasında pendikspor'a elendi. 2000: milenyum'a girdik, bizim evden taksim'e metro yaptılar, bush abd başkanı oldu, galatasaray uefa kupasi'ni aldi, fenerbahçe türkiye kupasini alamadi. 2001: ekonomik kriz oldu, yavuz çetin intihar etti, iki uçak dünya ticaret merkezine girdi, fenerbahçe türkiye kupasını alamadı, 2002: dünya kupası'nda 3. olduk, tofaş, serçe, kartal, doğan, şahin otomobillerinin üretimini durdurdu, akp iktidar oldu, azra akın dünya güzeli oldu, fener o kupanın sahibi olamadı. 2003: sertap eurovision'da birinci oldu, istanbul'un göbeğinde bomba patlattılar, azerbeycan respublikası prezidenti heyder aliyev öldü, amerika irak'a demokrasi(!) götürdü, fenerbahçe kupayı müzesine götüremedi. 2004: ab'ye üyelik müzakereli başladı, gökçek yine başkan seçildi, cem karaca ile sakıp sabancı öldü, güney kıbrıs'ı bile ab'ye aldılar, fenerbahçe şu kupayı bir türlü alamadı. 2005: kalecisiz 10 kişi fener'i 3-4 yendik. ytl geldi, youtube kuruldu, mehmet ali talat cumhurbaşkanı oldu. fenerbahçe o kupanın sahibi olamadı. 2006: kuş gribi ortaya çıktı. sırbistan - karadağ dağıldı bülent ecevit öldü fener kupayı alamadı. 2007: hrant dink'i öldürdüler, abdullah gül cumhurbaşkanı oldu, liverpool'dan 8 yedik. barış aksu hayata, fenerbahçe kupaya veda etti. 2008: kosova bağımsızlığını ilan etti, gürcistan'da savaş çıktı abd'de ekonomik kriz patlak verdi, yunanistan'da halk isyan etti, bush'a ayakkabı fırlattılar, 1983'te doğanlar, 25 yaşına girdi. fenerbahçe türkiye kupasız 25. yılını doldurdu, 2009: obama geldi, gazze'de savaş çıktı, tayyip, davos'ta "one minute" dedi melih gökçek yine belediye baskani oldu fenerbahçe yine türkiye kupası'nı alamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Baggio said: Dennis said: http://img341.imageshack.us/img341/485/soylefenersoylesoyleneork0.gif Lol ben bunu görmemiştim :D ha ha süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Her ne kadar son senelerde tribünler bir bütün olamasa da uA'da, koreografi de hala yönetiyoruz.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Ya bizim başkan yine çıkıp futbolculardan önce kupaya yapıştı, kimse demiyormu bu adama sen tribünde otur ne halta kupaya atlıyorsun. Bir ara gökhan zan ve nobre'ye fake atıp kupayı kapkaçlayacak sandım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 o halde görsele devam gülmeye selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 çok iyi yapmışlar ama azizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 gif tir açın izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Nessarien said: Baggio said: Dennis said: http://img341.imageshack.us/img341/485/soylefenersoylesoyleneork0.gif Lol ben bunu görmemiştim :D ha ha süpermiş bu baya eski ve unlu ya hatta cakmaktaslarin yapimcisi dava acti galatasaray yoksa bunun tshirtunu felan yapiyodu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 boys of hell adlı karizma gruba selam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Bence bu maçta alex oynamasaydı fenerbahçe orta sahası bukadar kötü olmazdı, evet cok büyük futbolcu ama arkasını kollayan cok saglam birileri (appiah , aurelio ) olmadıkça takıma daha çok yük bindiriyor. Bu tarz oynayan her oyuncu icin gecerli bizde de delgado mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 roket adam said: fred çok iyiymiş yaa. bu da alıntı madem. ** # "futbol şiddettir, futbol holiganlıktır" felsefesine karşı durarak, herşeyden önce bunun bir oynanın bir oyun ve izlemeninde bir eğlenceden ibaret olduğunu da vurgulamak isterim. evet arkadaş, 3 mayıs 2009 beşiktaş fenerbahçe maçında hüsrana uğradım, çok üzüldüm, çok dalga geçildim. şampiyonluk o kadar yakınken, bir anda kupanın ellerimizden uçup gidiyor olması içime oturdu, ama sinsi sinsi 10 gün sonra yapılacak olan derbinin vereceği heyecanla yatıştırdım kendimi. işte bu heyecanı sonunda ortaya çıkartan maçtır bu maç! neyse, eğlenmenin bana vermiş olduğu yetkiye ve fenerli arkadaşların hoşgörüsüne dayanarak bir kaç şey demek istiyorum. evet arkadaş 26 sene oldu, 26 senedir hasretsiniz ve bu benim yüzümü güldürüyor, yaşama sevinci katıyor, belki eziğim, ne bileyim aile şefkati görmemiş olabilirim, bilmem kaç senedir kız arkadaşım olmuyor olabilir ama yarın gururla övüneceğim ve doyasıya eğleneceğim bir gün olacak! ufaktan başlayalım şu 26 seneye! 26 sene. 1984: ilk apple macintosh satışa sunuldu, sovyetler birliği 1984 yaz olimpiyatları'nı boykot etti, tbmm, biranin alkollü içki olduğu kararina vardi, bira satışı ruhsata bağlandı, özel bir sirket boğaziçi köprüsünü satın aldı, fenerbahçe türkiye kupası'nı alamadı. 1985: kdv yürürlüğe girdi, mehmet ali ağca, isa peygamber olduğunu ilan etti, titanik'in enkazı bulundu, cemal reşit rey vefat etti, fenerbahçe türkiye kupası'nı alamadı. 1986: olof palme öldürüldü, trt2 yayın hayatına başladı, pentagram grubu kuruldu, çernobil nükleer santrali patladi, atom enerjisi komisyon başkani "radyasyonda endişe edilecek bir şey yok" dedi. fenerbahçe kupayı alamadı. 1987: türkiye, avrupa birliği'ne (aet) tam üyelik başvurusu yaptı, adile naşit öldü, istanbul, 2000 olimpiyatlarina nasiplendi, vatandaşliktan çıkarılan cem karaca, türkiye'ye döndü, naim suleymanoğlu, koparmada 150 kg kaldirdi, fenerbahçe türkiye kupasi'ni kaldiramadi. 1988: uçakta sigara içmek yasakland, turgut özal'a suikast düzenlendi, ikinci köprü hizmete açıldı, bülent ersoy'a sahne yasağı kaldırıldı, fener yine o kupayı kaldıramadı. 1989: döviz alım-satımı serbest bırakıldı, humeyni öldü, berlin duvarı yıkıldı, fenerbahçe o kör talihini yıkamadı. 1990: saddam kuveyt'e girdi, sscb'de mcdonalds açıldı, iki almanya bile birleşti, fenerbahçe şu kupayı yine alamadı! 1991: körfez savaşı başladı, yugoslavya karıştı, sscb dağıldı, nirvana ortalığı kasıp kavurdu, melih gökçek ankara'ya belediye başkanı oldu. kürtçe konuşma yasağı kaldırıldı fener türkiye kupasını kaldıramadı. 1992: yugoslavya dağıldı, temel içgüdü filmi türkiye'de yasaklandı, somali'ye asker gönderdik, fener'i kupa galipleri kupası'na gönderemedik. 1993: çekoslovakya dağıldı, eşref bitlis'in uçağı düştü, uğur mumcu öldürüldü, türkiye'den ilk kez internete bağlanıldı, demirel cumhurbaşkanı oldu, metallica türkiye'ye geldi, fenerbahçe kupayı alamadı. 1994: kurt cobain öldü, ilk türk uydusu uzaya yollandı, tayyip istanbul'a, melih gökçek ankara'ya belediye başkanı oldu fenerbahçe türkiye kupası'nda yarı finalist bile olamadı. 1995: windows 95 satışa sunuldu, aziz nesin öldü, avrupa birliği ile gümrük birliği antlaşması imzalandı. çiller en geç 1998 yılında türkiye'nin avrupa birliği'ne tam üye olacağını söyledi. fener kupaya yine sahip olamadı. 1996: çeçenler avrasya feribotu'nu kaçırdı. kardak krizi patlak verdi, zeki müren öldü, fener kupayı alamadı. 1997: ilk kez bir koyun kopyalandı ankara'da metro hizmete açıldı, eurovision'da üçüncü olduk kadınların kızlık soyadlarını kullanmasına dair kanun meclis'e götürüldü, fenerbahçe türkiye kupasını müzesine götüremedi. 1998: tc'nin 75, kktc'nin 15. yılı coşkuyla kutlandı, kumarhaneler kapatıldı, frank sinatra öldü, dünya kupasını brezilya kaldırdı fenerbahçe türkiye kupasını kaldıramadı. 1999: deprem oldu, kosova'da olaylar çıktı, apo yakalandı, ankaralı gökçek'i yine belediye başkanı seçti, öss sorularını çaldılar, kışlalı'yı öldürdüler, fenerbahçe türkiye kupasında pendikspor'a elendi. 2000: milenyum'a girdik, bizim evden taksim'e metro yaptılar, bush abd başkanı oldu, galatasaray uefa kupasi'ni aldi, fenerbahçe türkiye kupasini alamadi. 2001: ekonomik kriz oldu, yavuz çetin intihar etti, iki uçak dünya ticaret merkezine girdi, fenerbahçe türkiye kupasını alamadı, 2002: dünya kupası'nda 3. olduk, tofaş, serçe, kartal, doğan, şahin otomobillerinin üretimini durdurdu, akp iktidar oldu, azra akın dünya güzeli oldu, fener o kupanın sahibi olamadı. 2003: sertap eurovision'da birinci oldu, istanbul'un göbeğinde bomba patlattılar, azerbeycan respublikası prezidenti heyder aliyev öldü, amerika irak'a demokrasi(!) götürdü, fenerbahçe kupayı müzesine götüremedi. 2004: ab'ye üyelik müzakereli başladı, gökçek yine başkan seçildi, cem karaca ile sakıp sabancı öldü, güney kıbrıs'ı bile ab'ye aldılar, fenerbahçe şu kupayı bir türlü alamadı. 2005: kalecisiz 10 kişi fener'i 3-4 yendik. ytl geldi, youtube kuruldu, mehmet ali talat cumhurbaşkanı oldu. fenerbahçe o kupanın sahibi olamadı. 2006: kuş gribi ortaya çıktı. sırbistan - karadağ dağıldı bülent ecevit öldü fener kupayı alamadı. 2007: hrant dink'i öldürdüler, abdullah gül cumhurbaşkanı oldu, liverpool'dan 8 yedik. barış aksu hayata, fenerbahçe kupaya veda etti. 2008: kosova bağımsızlığını ilan etti, gürcistan'da savaş çıktı abd'de ekonomik kriz patlak verdi, yunanistan'da halk isyan etti, bush'a ayakkabı fırlattılar, 1983'te doğanlar, 25 yaşına girdi. fenerbahçe türkiye kupasız 25. yılını doldurdu, 2009: obama geldi, gazze'de savaş çıktı, tayyip, davos'ta "one minute" dedi melih gökçek yine belediye baskani oldu fenerbahçe yine türkiye kupası'nı alamadi. melih gökçek ve fb kısır döngüye girmiş fsdgsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Llama said: ŞU MÜTHİŞ YAA OFFFFFFFF 2-1 diyip duruyorlardı adamı ikiye katlarız böyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 o değilde bence fenerbahçe türkiye kupasını kazanmalı.. neden derseniz.. fener 1983 den beri kupa göremiyor.. turgut özal 6 kasım 1983 de iktidar oldu.. o günden beri zaten tirkiyenin ekonomik oalrak yüzü gülemedi için içine bir de pkk sorunu girdi tarikat sorunu girdi vs bence memleketin kurtuluşu fenerin bu kupayı almasına bağlı.. tesadüfse ne biçim tesadüf lan bu olamsın böyle tesadüf.. fener alsın seneye kupayı türkiye aydınlığa çıksın diyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Roberto carlosun cepheden sert şutu az farkla taça gidince dedim tamam 3 olur 5 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar