Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 http://www.otobustegordum.com/ Yapmayin ya olamaz :D Her hatta bir sevgili gercek mi oluyor? Yoksa yillardir gorupte konusamadigin o kizi artik tanima sansin mi olacak ? "Otobuste gordum, metrobuste evlendim." Tükiye'ye hosgeldiniz. asfjklhaskdha bu nedir ya!
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 vay bee otobüsler de çöpçatılmaya başlanmış artık helal olsun :D
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Cidden güzel fikir. Lan benim aklıma niye gelmiyo böyle şeyler :(
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Böjeek said: O.G. adamlar eger para yaparsa cidden reklam kapasitesi cok yuksek hehe sekilde oldugu gibi xD
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Bu "tüm hakları saklıdır" lafını her sitenin altına koyuyolar da, acaba telif haklarını gerçekten aldılar mı da koyuyolar onu, ben de onu anlamıyorum. Yok eğer almadılarsa, onu oraya yazınca bi hak mı elde ettiklerini sanıyolar ki :P
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 islami evlilik sitelerinden sonra. buda tutar bence. ee işsizlik oranıda tavan yaptı.
eFez Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 burda millet kime dayadığını arıyor herhalde
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 minübüste gördüklerimi bulmam lazım otobüse binmiyorum. vapurdagördüklerimde olabilir.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Eskişehir için tramvay da gördüm olanından açsınlar.
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 artik otobuste fortlayanin bahanesi... Yagiz oglan, zavalli kizi gozune kestirir ve yaklasir.. - NAPIYORSUN BE HAYVAN HERIF!! - abla yanlis anladin ya bak ama.. - NE ABLASI BE NE DIYORSUN SAPIK HERIF - ya otobustegordum.com'danim ben.. - IMDAAT SOFOR BEY, YOK MU POLIS CAGIRAN, IYK SAPIK - ya sitede uye degil miydiniz cok benziosunuz orda tanismistik konusmustuk - *COTENK*
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Eheh fikir güzelmiş de abazan sitesinden öteye gidemez ne yazık ki :) .
xaty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Eralp said: Eheh fikir güzelmiş de abazan sitesinden öteye gidemez ne yazık ki :) . konsepti öyle zaten.
elm Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Fortçu demişken, gerçek olmuş =) gülmekten öldüm. fortçu
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 otobusdefortladım.com daha çok tutabilicek bi konsept bnce
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 otobüste zortladım itiraf sitesi açacam ben de
Öne çıkan mesajlar