Arién Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 dediğine katılıyorum FatihTheOasis, mkeceli ile de bir yanlış anlaşılma olmuş, ona kasten yazılmış bir cevap değildi genelleme yapmıştım. benim oyun içinde sinirlendiğim konu bir grubun bana yüklenmesiydi.. o kadar kişi karşısında tek kalmak insanın canını sıkabiliyo haliyle. zaten bir daha böyle birşey olursa GM lerle muhattab olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Arién said: dediğine katılıyorum FatihTheOasis, mkeceli ile de bir yanlış anlaşılma olmuş, ona kasten yazılmış bir cevap değildi genelleme yapmıştım. benim oyun içinde sinirlendiğim konu bir grubun bana yüklenmesiydi.. o kadar kişi karşısında tek kalmak insanın canını sıkabiliyo haliyle. zaten bir daha böyle birşey olursa GM lerle muhattab olurum. Aynen öyle yesin banları otursunlar 3-5 zibidi için canını sıkmaya deymez bırak onlar düşünsün ;) ama az sinirlendirki daha uzun süre ban yesinler haha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Arién said: Sanırım gerçekten haklılar. Şurasına katılabildim sadece, ben bile kazara Türk guildine falan denk gelmiyim diye yabancı isimler falan seçiyorsam adamlar da Türk görmek istemez doğal olarak. CoC'da falan açık açık yasak olan şeye kızdılar, "5'e 1 daldılar" diye GM çağırmak da süper fikirmiş :p İngilizce "Turkish guild hedere" diye yazsan, sonra gelip aynı şeyleri yapsalar, ırkçılık ve harrassment olur evet. Gidip public yerde Türkçe yazı yazarsan üstüne gelip de adamlara laf etme ama yani. editler; typolar silsilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mkeceli Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Baggio said: Şurasına katılabildim sadece, ben bile kazara Türk guildine falan denk gelmiyim diye yabancı isimler falan seçiyorsam adamlar da Türk görmek istemez doğal olarak. neden Turk guildine denk gelmek ıstemıyorsun? sunu acıklıga kavusturalım kım ne derse desın yabancılar Turklerden hıc mı hıc hoslanmıyorlar.Turk oldugunuzu ogrendıklerınde icten ice dıslıyorlar ıslerı dusmedıkce hıc bır aktıvıteye cagırmıyorlar. ben bızım ınsanımızın bu yana yakıla yabancı hayranlıgına anlam veremıyorum. bir cok oyunda bulundum ve sunu gordum: Turk oyuncular yabancı guildlere gırdıklerınde yaranmak ıcın 50 takla atarken Turk oyuncular ıle beraberken ellerınden gelen kaprısı yapıyorlar. Turk guildi kuruldugunu gorduklerınde destek olmak yerıne forumlarda yada oyunda onlara kostek olmak ıcın sımarık bır hava takınıyorlar. daha bız bırbırımıze destek olmaktan acızken haklısın yabancıların bıze boyle bır tavır takınmaları dogal. sucu yabancılarda deıl bu alıntı yaptıgım mesajı yazan turde adamlarda aramak lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Neden gireyim? Ortalık yerde "ahauhe" diye public chatten konuşan, itirazlardan utanmak yerine -bu örnekte olduğu gibi- haksız bulan, hatta daha ileri seviyelerde itiraz edene Türkçe küfür edip daha çok gülen, çoğunluğu hala internet kafeci CS/UO/KO çocuğu beyninde olan Türk insanıyla guilde girerek ne elde edeceğim? Malesef %80'i böyle Türk MMO oyuncularının, bir avuç düzgünlerine denk gelmek için de bu kadar büyük bir rahatsızlığın içine giremem. Var birkaç tane kemikleşmiş Türk arkadaşım, her oyuna birlikte göç ediyoruz, gerçek hayatta da tanışıyoruz, yetiyor onlar bana. Bahsettiğin yabancı hayranlığını yapan ise zaten önceden daha aşağıya konumlandırmıştır kendisini, kaçan kovalanır gibi bir durum bu. Bugüne kadar Türk olduğumu sadece Türk'lerden sakladım açıkçası oyunlarda, hiç de öyle problem çıkaran, ırkçılık yapan yabancı falan olmadı. Ben de takla atsam atsam officer olmak için attım ara sıra, o da yalakalık yaparak değil, guildde iyi çalışarak. Siz zekaya değil de milliyete bakarak iş yaptığınız sürece "benim gibi adamları" anlayamazsınız zaten hayatta. En fazla birkaç mesaj sonra vatan haini ilan edersiniz, o da çok tın yani :p At gözlüğü takmak vatan sevgisi değil benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 mkeceli said: sunu acıklıga kavusturalım kım ne derse desın yabancılar Turklerden hıc mı hıc hoslanmıyorlar.Turk oldugunuzu ogrendıklerınde icten ice dıslıyorlar ıslerı dusmedıkce hıc bır aktıvıteye cagırmıyorlar. Bunun sebebini hiç düşündünmü acaba ? merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mkeceli Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Baggio said: Siz zekaya değil de milliyete bakarak iş yaptığınız sürece "benim gibi adamları" anlayamazsınız zaten hayatta. En fazla birkaç mesaj sonra vatan haini ilan edersiniz, o da çok tın yani :p At gözlüğü takmak vatan sevgisi değil benim gözümde. yo ben senın gıbı adamları cok iyi anlıyorum dogrusu ve vatan sevgımıde bır oyun ıle olcecek deılım. bır oyun ugrunada senı vatan haini ilan etmem ama kendı mılletınden duydugun utanc yuzunden senın adına uzulurum. bır cok yerde TURK olarak boy gosterdım hic bir oyunda da TURK oldugumu gızlemedım. Adı ustunde bu bır oyun ancak senın gıbı adamlar (ki o adamların ne tur adamlar oldugunu pekte anlayabılmıs deılım) nedense TURK lerınden utanarak kendılerını daha alcak hıssederek bızden bır sey olmaz turk guildi kursak bır cacık olmaz bızden dıyerek hem kendılerını hemde aynı dılı konustukları ınsanlardan kose bucak kacıyorlar. dogrusu bu benımde ısıme gelıyor. nede olsa bu adamların bugune kadar SATMAKTAN baska bırsey yaptıklarını gormedım. ufak tefek cıkarlar ugruna Guildlerini dolandıran oradan oraya ruzgar gıbı suruklenen tam olarak anlasamadıkları bır dıl ıle karsılarındakıne sırınlık yaparken gercek kımlıklerını saklayabıldıklerını kesfettım. aynı zamanda bu adamların guildimizdeki bayan oyunculara hemen sarktıklarına da sahıt oldum. hayırdır ne ayakasın sen dendıgınde de klavye arkasından once kırıldıklarını sonrada dıklenıp kufur ettıklerını gordum bu adamların unuttukları tek bır sey var. TURK guildlerı ve TURK oyuncular bu afacanların sandıklarının aksıne dunya sıralamalarında ilk 10a gırdıklerı. bır cok oyunda HARD CORE PLAYER olarak tanındıklarını ve yıne PvP tabanlı oyunlarda Turkler iyi pvp yapar dıye dusunuldugunden haberlerı yok :) aynı zamanda gene bu afacanlar Turk karsıtlıgının bızım yuzumuzden deıl oyundakı dıer mıllıyetlerden kaynaklandıgınıda bılmıyorlar. sana gelmıs gecmıs tecrubelerımden yola cıkarak bır cok ornek verebılırım. misal Kurtulus savasımızın haksız bır savas oldugunu bu ugurda soz de katlıamlar yaptıgımızı osmanlı adı altında gıttıgımız her yerde tecavuzler cocuk kacırmalar gerceklestırdımızı vs vs gibi bilgilerle donatılmıs arkalarında carpık ve yalan bır tarıh alıntısı olan bu adamların bızlere duydugu nefretı sana bır anlatabılsem o kucuk dılını yutarsın. burada sana anlatmakla ugrasmayacaım daha cok sey var ne de olsa bız Turklerden bır cacık olmaz senın ıcın. iyisimi sen bu tartısmalara bulasma gıt pasa pasa oyununu oyna s.a yazana hi hey wassup m8 dıe cevap ver :) nasıl olsa bır gun sen de o ırkcılık duvarına carpacaksın iste asıl zaman dusun o kadar hor gordugun Turk oyunculara nasıl bakacaksın? onlar senın ıcınden gecenlerı bılmeyecek ama kendıne yalan soyleyebılecekmısın? bu arada yarıldım gulmekten demek bır oyun ıcın senı vatan haini ilan edecem oylemı :) canım benım ya sen ne sırın seysın ole yok yok ben boyle bır hayal gucunu ancak /ignore ederım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 madem onlar turk dusmani, boyle dusunenlerde insan dusmani o zaman. Sen ne kadar onlari sevmiyorsan onlarin icindede seni sevmeyen var iste. Ha simdi sorabilirsin once kim kimi sevmedi de boyle oldu diye fakat bunu sesli ifade ettigin zaman (boyle tarihe filan vurmadan, sadece soru sorarak) cok komik bisey oldugunu anlarsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 İyi güzel de ben kimliğimi saklıyorum demedim, tam tersine açık açık söylüyorum, yeri geliyor kebab mebab diyorlar, Türkçe küfür falan merak edip soruyorlar turist gibi. Daha da ne kendime, ne arkadaşlarıma karşı ırkçı bir muameleyle falan karşılaşmadım. Türk oyuncular yeteneksiz de demedim. İstedikleri kadar süper oynasınlar, çoğunluğu belli bir yaş ortalaması ve eğitim-kültür düzeyinin üzerine çıkamadıktan sonra iyi olan azınlığı keşfetmek için böyle bir çöplüğe giremem dedim. Kendin de demişsin işte, oyunda bile gelip kızlara asılıyorlarmış bilmemne. Yetenek-bilgi ile eğitim-kültür işlerini ayırt edememişsin. Neden doğru düzgün anlaşamadığım sonucuna vardın onu da anlamadım yabancılarla, sen Türkçe'yi bile doğru düzgün kullanamıyorsun diye ben İngilizce bilmemek zorunda mıyım? Zamanında sık oynarken Vent'ten raidler de yönetiyordum yeri geldiğinde. Yine nasıl geldiğini anlamasam da satıcılıktan falan bahsetmişsin. "Satmak" dediğin olay sırf Türk'lerle iş yapmamayı tercih etmek sanıyorum. Ben kişilik olarak kimseyle akraba, hemşeri, Türk, bayan, filanca diye zorla iş yapmam, haketmeyene de iyilik yapmam. "Zekadan önce milliyete bakıyorsunuz" derken kastettiğim buydu. Banane Türk'se, insan olsun esas. İnsan olduktan sonra da isterse Yunan olsun, MMO bu. Yabancılarla iş yapmayacaksam neden gireyim? Sırf Türk oyuncuların genelde takındıkları umursamaz, pis, cahil tutumu kabul etmemek için demediğini bırakmadın; satıcı olduk, sapık olduk, dolandırıcı olduk, ondan sonra "vatan haini mi haha hayalgücü" deyince kendinle çelişmenden başka gülünecek bir şey kalmıyor ortada, kusura bakma. Ufak bir ekleme: yabancıların önyargıları var evet, haksız da değiller. Fakat siz onlara düzgün insan profili yaratırsanız, durup dururken gelip sizi "pis barbar Türk" diye harrass etmiyorlar. "Demek düzgünleri de var" diyip arkadaş oluyorlar gayet. Odun gibi davrananlar olduğunda ise önyargılarını haklı bulup buna göre tavır takınacaklardır tabii ki de, her insan evladında bu durum böyledir. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz yani. Eğitimsizlik, seviyesizlik konularına en bariz örneği de şu son mesajından verebiliriz mesela. Holigan taraftar gibi mesajın her yerine gülücükler, canım cicimler, yavrumlar iliştirmişsin. Karşısındakine düzgün bir argüman sunamayıp, çok cool ve sakinmiş gibi sürekli sırıtıp, kahve ağızlarına yatmaya çalışan klasik alt sınıf Türk tipi oluyor bu da. Yani uzun lafın kısası, dediklerime alakasız yerlerden mantıksız vatan millet Sakarya demagojisiyle cevap vermek yerine, alıntılarla böyle tek tek mantıklı cevap verirsen sevinirim. Dipnot: Olaylara objektif bakabilen insanları hain ilan edene kadar, Türkçe yazma kurallarını öğrenebilirsin, -de -da ekleri konusundan başla mesela. Hatta daha basiti var, "ç" "ş" harflerini kullanmayıp sonra "ı" yazmak gibi anlamsız bir işten vazgeçebilirsin. "Dili olmayanın milli kültürü de yoktur" derler, plakanıza kırmızı TR çıkartma yapıştırıp Türk guildlerinde milliyetçilik oynayana kadar dilinizi doğru düzgün kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 mkeceli said: ve vatan sevgımıde bır oyun ıle olcecek deılım. Yahu Türklükten utanıyor dediğin adam senden on kere daha güzel yazıyor. Sen git online oyunlarda Türklüğü yay. ayrıca Roqq said: mkeceli said: sunu acıklıga kavusturalım kım ne derse desın yabancılar Turklerden hıc mı hıc hoslanmıyorlar.Turk oldugunuzu ogrendıklerınde icten ice dıslıyorlar ıslerı dusmedıkce hıc bır aktıvıteye cagırmıyorlar. Bunun sebebini hiç düşündünmü acaba ? merak ediyorum. bu mesajı görmezden gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mkeceli Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 goldbären said: mkeceli said: ve vatan sevgımıde bır oyun ıle olcecek deılım. Yahu Türklükten utanıyor dediğin adam senden on kere daha güzel yazıyor. Sen git online oyunlarda Türklüğü yay. ayrıca Roqq said: mkeceli said: sunu acıklıga kavusturalım kım ne derse desın yabancılar Turklerden hıc mı hıc hoslanmıyorlar.Turk oldugunuzu ogrendıklerınde icten ice dıslıyorlar ıslerı dusmedıkce hıc bır aktıvıteye cagırmıyorlar. Bunun sebebini hiç düşündünmü acaba ? merak ediyorum. bu mesajı görmezden gelmişsin. önem vermedigim bir konuda yazarken cokta imla hatalarını tınlamam acıkcası .. helede karsımdakı ınsanın dusuncesını sacma buluyorsam. bakınız SACMA dedim SAÇMA demedim. yazacak veya takacak konu bulmayınca imla hataları ıle (bakınız ile degil ıle) ugrasmak (tüh bak Ğ kullanmadım gene Turkceme laf atacaklar.. of ya TÜRKÇE bile yazamıyorum sanırım) sanırım ne kastettigim anlasıldı :) neyse tamam arkadasım sen bildigini okumaya devam et senı kımse zaten kulagından tutup Turk guildine sokacak deil.. bu arada ben de yabancı dusmanlıgı yok bırı oyle bırsey sayıklamıs ama neresınen cıkarıp yazmıs onuda anlamadım.. (buarada yabancıları linç edelim kampanyası fılan yurutmuyorum ben) sıze anlatamadıgım yada anladıgınız halde ısınıze gelmedıgı ıcın anlamamazlıktan geldıgınız konu sudur : Turklere karsı bır ırkcılık mevcuttur. sız nerenızı yırtarsanız yırtın bu dusmanlık ırkcılık bır sekılde sızınde kapınızı calacak... well as it seen while i was writin bout a shit i didnt care much about Turkish grammer. i hope u get that fragin msg right? nwm bro do any shit u like. no1 is forcin u to join any turkish guild. btw i am not ridin any kinda racist activity here. some1 just fraged a shit in his msg meanin that.. the thing i cant explain u or u are actin like a retard and stayin away from da point is : in any case theres a racist activity goin against Turks. above i didnt entered many details but here i can say some to ur lilly azzes bout (short sayin of about) it . first of all in europe the terorist group pkk is continuin an activity against us also there are some more shits i have writen on another msg but seems like u cant read or understand in ur main language maybe its ur secondry ? anw. i am gettinb away da point. also i beleive that u ll refuse any kinda explanation. so tbh 1 day those racist ideas will wisit u too. (i hope they wont) but u ll crash to an idiot then u ll get what i am tryin to explain u kidys hmmm sanırım bu sefer de baska kulp takarsınız ben buldum "burası turkce forum" bu arada bakınız Turkçe deil turkce yazdım aslında bu konuyu uzatmanında anlamı yok . surda bır yabancı olarak sıze bunları anlatsaydım agzınızın suları aka aka bana hayran ola ola kaba etlerımı opmeye hazır bır sekılde benı onaylardınız ama bunları sıze bır Turk yazdıgı ıcın her turlu red edise basvurmakta ozgursunuz. sorun su ki ne dersenız deyın yada imlama takmakla yetının gerceklerı deıstıremeceksınız :) BEN YABANCILARA HIC KIZMIYORUM SIZLER BURDA KENDI INSANLARINIZI HOR GORURKEN ONLAR DAHA FAZLASINI YAPMA HAKKINA SAHIPLER. SURADA MADEM AKLI BASINDA ADAMLAR OLDUGUNUZU IDDIA EDIYORSUNUZ BIR LOBI KURMAYI DENEYECEGINIZE BUNU SIZE TAVSIYE EDENLERE SALDIRIP SIZ TURKLER COK KABA INSANLARSINIZ SIGSINIZ KULTURSUZSUNUZ GIBI SACMALIKLAR ILE KARSIMIZA CIKIYORSUNUZ SANKI SIZIN HAMRUNUZ COK FARKLIYMIS GIBI :) YA KISACA "****** LEN .. SENDE TURKSUN BENE TURKUM DUDUK MAKARNASI BENDEN NE DAHA IYISIN NE DAHA KOTU NIYE KASILIYORSUN" demek ısterdım ancak sahsen tanımadıgım bırıne bu kadr (bak bu seferde kadar yazamadım iyimi) agır bır cevap yazmam hos olmaz dımı (değil mi demek istemistim ama Türkçem kıt ya diyememişim) ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 mkeceli said: SENDE TURKSUN BENE TURKUM DUDUK MAKARNASI BENDEN NE DAHA IYISIN NE DAHA KOTU İşte şu cehaletten bahsediyorum ben de. Türk = Türk, eğitim falan önemli değil zaten. Söylediklerime birden çok örnek sergilediğin için teşekkürler, hoşçakal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mkeceli Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Baggio said: mkeceli said: SENDE TURKSUN BENE TURKUM DUDUK MAKARNASI BENDEN NE DAHA IYISIN NE DAHA KOTU İşte şu cehaletten bahsediyorum ben de. Türk = Türk, eğitim falan önemli değil zaten. Söylediklerime birden çok örnek sergilediğin için teşekkürler, hoşçakal :) bende bu cehaletten bahsedıyorum .. orada yazan yabancıların bakıs acısı ama sen benım bakıs acım olduguna ınamak ıcın popocugunu parcalıyorsun.. acıkcası bu da senın bana gore cehaletının ıspatı. kusura bakma ama cahıl ıle tartısacak bırseyım yok benım.. daha oncede bu forumda bır kendını bılmez Turk guildi kurduk diye etmedıgı lafı bırakmamıstı... belkı de aynı kısısınız. ne olursa olsun bence senın kalıten ortada... ve lutfen karsılasırsak Turk oldugunu benden gızle olurmu ! cidden bu kadar kıt bır anlayıs olamaz ! bu dakkadan sonra da senın gıbı bırını cıdden /ignore edıyorum. bu kadar lafları cevırıp ısıne geldıgı gıbı anlayıp sonrada zeytınyaglık yapmaya calısan bırıne cahıl de denmez sadece çarıklı kurnazı denır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 mkeceli said: YA KISACA "HASSITTIR LEN .. SENDE TURKSUN BENE TURKUM DUDUK MAKARNASI BENDEN NE DAHA IYISIN NE DAHA KOTU NIYE KASILIYORSUN" demek ısterdım mkeceli said: orada yazan yabancıların bakıs acısı ama sen benım bakıs acım olduguna ınamak ıcın popocugunu parcalıyorsun.. mkeceli said: zeytınyaglık yapmaya calısan bırı İroni 101 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Cons said: türkler baya dandik insanlar oldukları için adamlar haklı. ülkelerinin içine sıçtıkları içinde önyargılı adamlar haklı olarak. şimdi bişey derim sana. bu sefer hesabımı uzaklaştırırlar. Öyle birşey ki bu paticik. Allah a, türklüğe, türklere laf söyleyebilirsin. Ama tutupda birisine kişisel birşey söyleyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 mmo'larda ana diliniz ingilizce değilse bilmeniz gereken en önemli iki kural: - general chat ve say'de ingilizce konuşun. - şayet ingilizce konuşmazsanız da size sataşanları kaale almayın. uzatırsanız başınıza gereksiz iş alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mkeceli Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Sam said: mmo'larda ana diliniz ingilizce değilse bilmeniz gereken en önemli iki kural: - general chat ve say'de ingilizce konuşun. - şayet ingilizce konuşmazsanız da size sataşanları kaale almayın. uzatırsanız başınıza gereksiz iş alırsınız. ruslar rusca konusurken kımse bır sey demıorsa fransızı almanı isvaclısı konusurken kımse bırsey demıorsa bır Turk konusurken sus "Turk domuzu" denıyorsa. bırde bunu 3-5 zibidi Türk savunuyorsa ben basıma iş almaya razıyım arkadasım. ignore ettigim bir "Turk Domuzu" var onada cevap vermıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 diyorlar hepsine, sen görmediysen bilemem. herkese her an eşit tepki bekliyorsan başka ama ingilizce konuşmuyorsan direkt bela arıyorsun demektir. bugüne kadar oynadığım bütün oyunlarda sayısız örneğine şahit oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 adam olduktan sonra, nereli oldugun pek umrunda degil insanlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 mkeceli said: ruslar rusca konusurken kımse bır sey demıorsa fransızı almanı isvaclısı konusurken kımse bırsey demıorsa bır Turk konusurken sus "Turk domuzu" denıyorsa. yahu sana öyle denk gelmiştir belki de, of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Densiz said: Cons said: türkler baya dandik insanlar oldukları için adamlar haklı. ülkelerinin içine sıçtıkları içinde önyargılı adamlar haklı olarak. şimdi bişey derim sana. bu sefer hesabımı uzaklaştırırlar. Öyle birşey ki bu paticik. Allah a, türklüğe, türklere laf söyleyebilirsin. Ama tutupda birisine kişisel birşey söyleyemezsin. sus densiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Bence Allah yok, Türkler de çok rörö bir millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Ama Densiz'e saygım sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 http://video.google.com/videoplay?docid=-9111023011636578266 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 osmanlıya kadar inmişiz heyecanla takip ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar