Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Juve de capello dönemi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 28 Mayıs 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
juve eskiden ne takımdı bee...
hey gidi ama o zamanlarda bilem bzle boy ölçüşemiyordu..
He deyip geçicen.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
Geçin yuveyi muveyi

bu sene Beşiktaş var anlı şanlı

Uefa Cup bizimdir! bu arada uefa artık grup maçları şeklinde olucakmış lig usulu güzel oldu böyle ya...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
Bu Capello Futbol oynarken de Roma'dan Juve'ye mali kriz yüzünden geçmiş. Şimdi de mali kriz yüzünden geçio.[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee
Mesaj tarihi:
İmparator Neron!!! =)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
juve yapçak bu sene güzel işler
ama milan alır[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
Uefa bizimdir bizim kalacak ^^. Bu seneden ümitliyim liyiz.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 28 Mayıs 2004 19:09 tarihinde demiş ki:
Geçin yuveyi muveyi

bu sene Beşiktaş var anlı şanlı

Uefa Cup bizimdir! bu arada uefa artık grup maçları şeklinde olucakmış lig usulu güzel oldu böyle ya...

+1903[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 28 Mayıs 2004 22:03 tarihinde demiş ki:
juve'yi az şoka sokmadık

ahah ne şoku adamlar yedekleriyle geldiler dalgasına oynadılar..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
said:
Sage, 30 Mayıs 2004 00:38 tarihinde demiş ki:
Uefa bizimdir bizim kalacak. Bu seneden ümitliyim liyiz.

ilginç kaç kere sizin oldu ?? :))[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 30 Mayıs 2004 15:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Şansızlıklar dışında yukarılara çıktık. Ben ne dedim uefa dedim uefa kupası demedim ki...[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]

Mesaj tarihi:
sage dansöz akraba var mı hocam? =)[signature][hline]|Pyro|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Mesaj tarihi:
Çok feci laf çeviririm. Çevir kazı yanmasın hesabı :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]

• Yeni Oluştur...