Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ubuntu'ya geçtim çok mutluyum.

uyurgezer

Öne çıkan mesajlar

strangegoodby said:
benim kaygım birşey olması zaten d deki bilgilerin gitmemsi lazım o zaman ben en son sürüm ubuntuyu normal bir şekilde cye yüklesem bişiycikler olmas diyosunuz peki saolun

Windows'ta acip defrag yaparsin. Daha sonra livecd'den partition manager'la baktiginda zaten durumu cok net gorebiliyosun. Kac partition var, partition'da dosyalar nereye kadar yazili durumda vs. GUI kullanarak
yeni bir partition yaratip oraya rahatca kurabilirsin. Tabii ki uyari olarak dosyalarin giderse sorumluluk kabul etmiyoruz diyeceklerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
KDE 3'ten bende nefret ederdim, Openbox kullanıcısıydım. KDE 4.1 çıktığından beri başka birşey kullanamadım ama. Eski güzel Arch üzerine Openbox kurulu performans canavarımı bazen özlüyorum ama önce Suse sonra Kubuntu ile devam eden KDE 4 mexaramdan memnunum. Büyük ihtimalle müzik yapmaya falan başlarsam yine performans canavarıma dönerim ama kitap okumak, multimedya, çeviri, internet için Kubuntu ideal.
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:
uyurgezer said:
son 4 saattir kurcalayıp duruyorum. açık kaynağın rahatlığı ve hafifliği var üstümde. çok rahat gerçekten kullanımı. netbook'ta da gayet hızlı çalışıyor. herkese tavsiye ederim.

bold olan kismi bana biri aciklayabilirmi? :)

windows 95'le başlamıştım ben bilgisayar kullanmaya. tabii ben büyüdükçe bilgisayarlar gelişti yeni windows versiyonları çıkmaya falan başladı. microsoftun piyasa üzerindeki hakimiyeti+sürü psikolojisi sayesinde bilgisayarlardan daha fazla para vererek işletim sistemi ve office satın aldım. içime çok dert olmaya başlamıştı.

ayrıca bana sormadan update yapıp şunu yükledik demesi, fikrinizi belirtip yardımcı olun ayağına çıkan baloncuklar, ne kadar antivirüs yüklesemde yine biryerden virüs kapması türü b.klukları sebebiyle bıkmıştım artık.

açık kaynak gayet rahat içinde windows'dakilere alternatif onlarca programla geliyor. istediklerimin hepsi ve hatta daha fazlası. o yüzden memnunum.

açık kaynak kullanınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...