uyurgezer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 son 4 saattir kurcalayıp duruyorum. açık kaynağın rahatlığı ve hafifliği var üstümde. çok rahat gerçekten kullanımı. netbook'ta da gayet hızlı çalışıyor. herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Ubuntu kraldır. Kubuntu kullanıyorum ama ben bir ay kadardır ana sistem olarak. Sorunun olursa çekinme sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 birşey sorucam bendeki hdd 2ye bölük vaziyette cde windows var d dosya kaynıyo ben şimdi ubuntuyu kurmaya calısssam butun hddyi silmek zorunday mıyım yoksa direk c ye yukleyebiliyor muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 kubuntunun farkı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Direk C'ye kurabilirsin. D'yi de görür. Bu arada yeni olnalar için bir kaç tavsiye: Film izlemek için: SMPlayer Müzik için: Amarok PDF için Adobe'un kendi programını yüklemeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 disk ikiye bölükse zaten bir tarafa yüklediğinde diğer tarafa birşey olmaz. ama eğer bişeyler olur diye tırsıyorsan ubuntu zaten çok yer kaplamıyor, üçüncü bir bölüm açabilirsin sanırım hdd'nde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 uyurgezer said: kubuntunun farkı nedir? Gnome yerine KDE ile geliyor. Tek farkları kullanıcı arabirimleri yani, teknik olarak bir farkları yok. Kişisel tercih. KDE daha kullanışlı ve estetik bence, ama sevmeyen de çok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 @uyurgezer: döndün mü afrikadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 benim kaygım birşey olması zaten d deki bilgilerin gitmemsi lazım o zaman ben en son sürüm ubuntuyu normal bir şekilde cye yüklesem bişiycikler olmas diyosunuz peki saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 GERGE said: KDE daha kullanışlı ve estetik bence, ama sevmeyen de çok var. <-- :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 strangegoodby said: benim kaygım birşey olması zaten d deki bilgilerin gitmemsi lazım o zaman ben en son sürüm ubuntuyu normal bir şekilde cye yüklesem bişiycikler olmas diyosunuz peki saolun Windows'ta acip defrag yaparsin. Daha sonra livecd'den partition manager'la baktiginda zaten durumu cok net gorebiliyosun. Kac partition var, partition'da dosyalar nereye kadar yazili durumda vs. GUI kullanarak yeni bir partition yaratip oraya rahatca kurabilirsin. Tabii ki uyari olarak dosyalarin giderse sorumluluk kabul etmiyoruz diyeceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 KDE 3'ten bende nefret ederdim, Openbox kullanıcısıydım. KDE 4.1 çıktığından beri başka birşey kullanamadım ama. Eski güzel Arch üzerine Openbox kurulu performans canavarımı bazen özlüyorum ama önce Suse sonra Kubuntu ile devam eden KDE 4 mexaramdan memnunum. Büyük ihtimalle müzik yapmaya falan başlarsam yine performans canavarıma dönerim ama kitap okumak, multimedya, çeviri, internet için Kubuntu ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 uyurgezer said: son 4 saattir kurcalayıp duruyorum. açık kaynağın rahatlığı ve hafifliği var üstümde. çok rahat gerçekten kullanımı. netbook'ta da gayet hızlı çalışıyor. herkese tavsiye ederim. bold olan kismi bana biri aciklayabilirmi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Tamamen duygusal. Hem parasal acidan, hem duygusal acidan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 kendi ustune yuklemis ubuntuyu, sisteme yuk yapmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 şu kde 4'ü bir deneyemedim. kde3 gibi paso göçüyorsa xfce de kalırım :D linux şenliğinde almanyadan eleman gelmişti kde 4'ü tanıtıyordu bir kere yine hata mesajımı ne verdi euehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 hayırlı olsun :) açık koda geçmenle beraber, mağdem rahatladın azcık gerelim seni :) kernelin yada ilgini çeken başka yazılımın source codelarını kurcalamaya başlayabilirisn ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 reyou said: uyurgezer said: son 4 saattir kurcalayıp duruyorum. açık kaynağın rahatlığı ve hafifliği var üstümde. çok rahat gerçekten kullanımı. netbook'ta da gayet hızlı çalışıyor. herkese tavsiye ederim. bold olan kismi bana biri aciklayabilirmi? :) windows 95'le başlamıştım ben bilgisayar kullanmaya. tabii ben büyüdükçe bilgisayarlar gelişti yeni windows versiyonları çıkmaya falan başladı. microsoftun piyasa üzerindeki hakimiyeti+sürü psikolojisi sayesinde bilgisayarlardan daha fazla para vererek işletim sistemi ve office satın aldım. içime çok dert olmaya başlamıştı. ayrıca bana sormadan update yapıp şunu yükledik demesi, fikrinizi belirtip yardımcı olun ayağına çıkan baloncuklar, ne kadar antivirüs yüklesemde yine biryerden virüs kapması türü b.klukları sebebiyle bıkmıştım artık. açık kaynak gayet rahat içinde windows'dakilere alternatif onlarca programla geliyor. istediklerimin hepsi ve hatta daha fazlası. o yüzden memnunum. açık kaynak kullanınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 hehe güzel reklam olmuş yalnız. master linux programmer olmadıkça açık kaynak kullanmanın bir yararı yok tabii o ayrı bir mesele. modem driverı konusunda problem de var tabii... (linuxçüler kızacak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 mandriva kullanmış olan avr mı* bende de ubuntu var ama netbook için özel bir sürüm henüz yayınlamadılar.. bu mandriva ubuntudan daha hızlı diyorlar da kursammı kurmasam mı bir türlü bilemedim.. ya da kurup deneyeyim yorum ayzarım ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 bir de ubuntuda wine üzerinden windows oyunları oynayabiliyor muyuz? eski arcade oyunalrdan bir iki tanesini yükelyip oynamak isyiyorum da (mario, sonic gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Oynayabiliyorsun ve Ubuntu'nun özel netbook sürümü var. Ana sayfada kocaman duruyor: http://www.ubuntu.com/getubuntu/download-netbook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ben netbook sürümü kullanıyorum şu an ve netbooka özel desktop ekranı var süpesonik birşey herşey elimin altında böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mandriva hiç kullanmadım. Bir ara denemek istiyorum ama pek gelişmiş bir dağıtım olmadığını duydum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mandrake hic bir zaman iyi bir dagitim olamadi zaten. Sadece bir ara daha kolay kurulumu oldugu icin revactaydi ama cabuk sondu o da. Mandriva da onun devami. Cok fazla bir farki yok. Bosuna zaman harcama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar