Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Allah ona kapatsın diyemi güzellik vermiş çelişkiler var.güzelliği haketmiyor.cıkarsın türbanını saçlarını görelim
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Ardeth said: başını bağla üstüne aban makyajı aban makyajı sonra dinimin gerekleri vıdı vıdı veni vici http://www.treygarrison.com/wp-content/uploads/2009/03/captobvious-738633-747223.jpg Estel_Anorien said: bu modelin adı gelin topbaşı mı? Seni de laf espirinle döverim
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 olm bende hiç ummadığınız kadar koyu bir islamofaşist sayılırım,ama bu kadının kafasındaki türban değil,deve hörgücü,it girmiş yonca tarlası gibi lan bu,zaten şimdi dine imana bağlamak istemiyorum ama,hadislerin birinde ,kadınlar başlarını deve hörgücüne benzer bağlamaya başlarsa kıyametin kopmasını bekleyin diyor,ne lan bu kustum şerefsizim ,nerde köydeki ninemin başına taktığı örtü bu ne lan isyankar edecek bu forum beni sonunda
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 beyler adam tavına geldi, şimdi de sahneye allahsızlığı yayma kürsüsü başkanı orçunu davet ediyorum.
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 hasduahsduhasd yemezler olm pire için topbaşın kızını yakamam şimdi :p Allah için güzel ama yan gözle bakmıyorum direkt baktımda biraz güzel yani
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 o gözler lens ise efsane komik olur yanlız. gerçi yırtmaçlı kısa etek + türban kombinasyonu da gördüm ben
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Ardeth said: o gözler lens ise efsane komik olur yanlız. gerçi yırtmaçlı kısa etek + türban kombinasyonu da gördüm ben LİNK VARMI?!?!? LİNK PLS LİNK!
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 abav yok lan dışarda gördüm maslak plazaların orda sdf
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ShadowFury said: Ardeth said: o gözler lens ise efsane komik olur yanlız. gerçi yırtmaçlı kısa etek + türban kombinasyonu da gördüm ben LİNK VARMI?!?!? LİNK PLS LİNK! TERAZİME ŞEY ET.
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Ardeth said: o gözler lens ise efsane komik olur yanlız. gerçi yırtmaçlı kısa etek + türban kombinasyonu da gördüm ben var öyle,görmüştm ciddi ciddi. hatta beli açık türbvanlı da gördm.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Aile baskısı evden türbanla çıkıp aile ortamından uzaklaşınca onu çıkarana denir. Mini etek giyebildiğin durumda başörtüsü giymek nedir yahu? Mavi ekran resmen
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 hafif diz üstü etek + file çorap kombinasyonu gördüm ben. dağılın!
Öne çıkan mesajlar