Satoshie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Aslında o sadece şive ,lazca degili ama Artvin,Arhaviliyim yani hakkaten lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Satoshie said: kthnxbyeoyun oynuyoruz diye cocukla$alım hemen, cılkını cıkartalım tartı$maların, post kasalım olumune, polum yaratıp ortamı gerelim. eskiden vente gelip "ayfer seni kestim" diyordun, $imdi forumlara mı yazıyorsun. bari migre suresince kirletme ba$lıgı da insanlar guild neymi$, ne degilmi$ ogrensin. guild icin irtibat Ukyo, Readjan, Qantash bo$ muhabbet icin komik imzalı satoshie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ukyo said: Satoshie said: kthnxbyecocukla$alım hemen, cılkını cıkartalım tartı$maların, post kasalım olumune, polum yaratıp ortamı gerelim. eskiden vente gelip "ayfer seni kestim" diyordun, $imdi forumlara mı yazıyorsun. bari migre suresince kirletme ba$lıgı da insanlar guild neymi$, ne degilmi$ ogrensin. guild icin irtibat Ukyo, Readjan, Qantash bo$ muhabbet icin komik imzalı satoshie Valla 2003'den beri paticiğe üyeyim,öle bi post kasma gibi bi derdim yok,evet sizin vente gelip konuşmuşluğum oldu ama "ayfer seni kestim zulelelel" tarzı bisi demedim,forum kirliği yapmıorum,gerilim söz konusus bile değil sen atıosun ortaya "boş bi şekilde" burda sadece konuşuyoruz.Hee çocukca veya değil bu senin bakış açın beni hic alakadar etmez,burda sadece sen rahatsız oluyorsun analadığım kadarı ile demmek ki sende bi sorun var o zamn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Satoshie said: "ayfer seni kestim zulelelel" tarzı bisi demedimayfer'in olmadıgı forum ortamında bunu diyerekten farklı bi nane yemiyorsun. ayrıca ayfer seni kestim diyip cıktıgına $ait olucak 5 adam daha var. kıvırt bakalım arkada$ca takılma olarak, ne kadar kıvırtacaksın. Satoshie said: burda sadece sen rahatsız oluyorsun analadığım kadarı ile demmek ki sende bi sorun var o zamn.insanlar baydı senin gibilerle ugra$maktan ama merak etme, ak$ama gelir tepkiler. Satoshie said: analadığım kadarı ile.bunu da guncelle bakalım, sabaha kadar duzeltirsin mesajlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipsiz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ukyo said: Satoshie said: "ayfer seni kestim zulelelel" tarzı bisi demedimayfer'in olmadıgı forum ortamında bunu diyerekten farklı bi nane yemiyorsun. ayrıca ayfer seni kestim diyip cıktıgına $ait olucak 5 adam daha var. kıvırt bakalım arkada$ca takılma olarak, ne kadar kıvırtacaksın. Satoshie said: burda sadece sen rahatsız oluyorsun analadığım kadarı ile demmek ki sende bi sorun var o zamn.insanlar baydı senin gibilerle ugra$maktan ama merak etme, ak$ama gelir tepkiler. Satoshie said: analadığım kadarı ile.bunu da guncelle bakalım, sabaha kadar duzeltirsin mesajlarını. azının payını vermissin kaptan ağzına sağlık bu arada burdayım falcata ne var:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Kestik dedik ama dalga gecercesine bu durumdan bahsetmedim hala uzatıyorsun,burda bisi yazdık afyer var yada yok kötü bişi de demedik hala senin tabirinle boş boş konuşuyorsun.İnsanlar tepki mi vericek ? Versinler ama eminim ki senin ki gibi boş olmaz :) Güncelleme olayı tabikide olucak kimmse mükkemmel degil nede olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 valla ya tipsiz kaptanın bitirdi beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 6 senede forum yapmayı ogrenemezsen guncel kralı olursun tabi "right hander of the red guard" efendi. Milf Hunter ne ya? Cocuk musun arkada$? İyi ki bo$ konu$ma ba$lıkta dedik, kendine benzettin beni de. Bu sana son sozumdur, varsa meselen ozele yansıt. Yoksa migre suresince rahat bırak ba$lıgı. Bu da ricamdır. gl&hf analadıysan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Gene kafadan atmasyon yazıosun ya neyse,bende daha uzatmıcam guild başlığınla mutluluklar sana. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Fahrenheit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Öncelikle Elthariondan gelip bizi tanımak için bu başlığıa girenlerden özür diliyorum. Foruma yeni üye olduğum için ne tür mesajları konudan saptıran mesajlar olarak değerlendirdiklerini bilmiyorum fakat şahsi görüşüm olarak şunu söyleyebilirimki, gereksiz ve açıkça görüldüğü üzere kompleksli bir kişinin gelip bir guild ile ilgili başlıkta o guilde ait bir oyuncuya oyun içinde üstünlük kurduğunu belirten gereksiz söylemlerde bulunması, özellikle belirli bir tarih aralığında gerçekleşicek bir olayla ilgili bir duyuruya engel olacak şekilde bunu yapması hoş karşılanıcak bir durum değildir. Bu mesaja cevap yada gereksiz başka bir söylem yazacaksan lütfen ilgili kişilere başka yollarla iletirsen hem senkendini tatmin etmiş olursun hem de başlık gereksiz kirlenmemiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Fahrenheit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Selamlar, 23 kasım'da açılacak transferle Eltharion'dan Karak-Norn' a gelecek tüm Türk oyuncuları Precision guildimize bekliyoruz. Yeni bir alliance'la birlikte daha aktif bir şekilde devam etmek hedefindeyiz. Başvuru için Precision'dan herhangi biriyle irtibata geçebilirsiniz. İyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 neyse allahtan arada kaynamamışım bende:) başarılar. *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipsiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 sardius said: haha fuzule altdorfda senle kapıştıgımız gece tipsiz de payını aldı bizden:P sövmüş mü cok bi sor bakim:) demmekki dikkat çekmeyen birisinki cvp bıle vermemişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 dikkat cekmek gibi bi olayım yok zaten. bu lafda nerden cıkdıysa şimdi? ben ne söledim sen ne dedin bi ilgi kuramadım ama neyse:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 her öldürdüğümüzü buraya yazmaya başlamayalım bence, 12 yaşında değiliz sonuçta. değiliz de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Evet her kestiğimizi yazmak zorunda değiliz ama devamını yazmak zorunda da değildin.Böyle bu konu uzar.Hem bence burası bir guildin konusu olduğu için burada bunları konuşmak da çok doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Marl0_on said: her öldürdüğümüzü buraya yazmaya başlamayalım bence, 12 yaşında değiliz sonuçta. değiliz de mi? bi dünya yazı yazdım ama sildim sonra çünkü biliyorum ki senin gibi tipler asla alttan almaz. seninle ilgisi olmayan konulara burnunu sokmandan belli. o yüzden verecegin sacma sapan cevaplara daha da sinirlenecegimden uzatmamak amacıyla sildim. Buyrun guild baslıgınız ve ortamınız sizin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben guildde değilim, yanlış olmasın. ama olayı önceden de biliyorum, hoş karşılanmadığını bile bile buraya tekrardan kestim ettim geyikleriyle gelinmesi komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 her kestiğinizi yazın da wow harici mmo'lar hakkındaki bölümler arasında zirvede durmaya devam edelim forum aktivitesi olarak. ;) mmo genel'in bile önündeyiz heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Fahrenheit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Selamlar, henüz Eltharion'dan Karak-Norn' a geçmemiş ya da geçip guild arayan tüm Türk oyuncuları Precision guildimize bekliyoruz. Yeni bir alliance'la birlikte daha aktif bir şekilde devam etmek hedefindeyiz. Başvuru için Precision'dan herhangi biriyle irtibata geçebilirsiniz. İyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 benimde eltharionda bi sorcum var rr 66 tekrar başlamayı düşünüyorumda lanet kredi kartımı bloke ettiler. Arkadşlar bi yolu yokmudur game time satın almaının bi yerlerden, hiçte anlamam bu işlerden ne güzel kredi kartımla alıyodum önceden bi diyiverin bana ya türkiyede falan ilgilenen varmı buu işlerle hesaba para yatırsamda alsam biraz game time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 dünmü yaptın blok işini? dün bi ara sitede problem varmış. satın alınan siteler varda.. çalıntı kodlar felan satanda varmış aralarında dikkat et :P. Paypal felan varsa zaten, güvenirlik olayından şüphen olmasın. ödemeyi yapar, şifreni değişirsin paranoyaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 aslında yanlış yazdım kredi kartımı bazı sorunlar nedinyle banka kapattı hocam ya uzun hikaye şimdi elimde kredi kartı yok anlayacağın ama fena halde de war oynayasım var nasıl etsem kara kara düşünüyorum şimdi.4-5 aydır war oynayamıyorum özledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Havale ile yapan bi türk sitesi vardı. Halen duruyormu, yada warhammer varmı bilmiyorum. internet bankacılığı kullanıyorsan, netden eft yapar, yarın girersin. forumda bi arat istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 gamermarket varda stoklarda yokmuş msj attımdı cvp geldi şimdi önmüzdeki günlerde tekrar stoklarda yer alacakdır diyor bekliyecez artık Ayrıca konuyla alakasız olan bi durumdan bahsettiğim için özür dilerim heyecandan oldu biraz mazur görün Bende inşallah bi kaç güne acc akitf edip guildinize başvururum inşallah kabul edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar