Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mardin'de Düğüne Saldırı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
killing spree çekmiş manyaklar.

said:
Saldırının eski köy muhtarı Cemil Çelebi'nin kızının düğün töreni sırasında gerçekleştiği öğrenildi. Silahlı saldırı olayının iki aile arasındaki husumetten kaynaklandığı öne sürüldü.
Mesaj tarihi:
Oha ya haberi daha yeni gördüm bu nedir ya iinanılmaz birşey 45 ölü.
Hayır ölenler aşiret ise bunların birde intikam alacaklarını düşünmek lazım ki esas katliam o zaman olur veya intikam alacak kimse kalmamışta olabilir. Kökünü kurutmaya çalışmışlar bir ailenin resmen.
Mesaj tarihi:
önce arabaların lastiklerini patlatmışlar. kadınları bir odaya doldurup orda infaz etmişler. yatsı namazı kıldıran imam bile öldürülmüş.

köyün öğretmeni uyuya kaldığı için kurtulmuş.

ve bunu yapan insanlar polis yakalayıp bunları götürürken yüzlerini kapatmak gibi bir ihtiyaç duymamışlar.

yanarak ölmelerini diliyorum an itibariyle. ama malasefki öyle bir adalet sistemimiz var ki bunlara 10 yıl verirler 3. yılda serbest bırakırlar.
Mesaj tarihi:
kan davası büyütmeye gerek yok.oralarda doğal şeyler.sadece sayısı biraz fazla olmuş.sayı fazlalığınıda doğal karşılamak lazım toplumun cinnet geçirdiği günleri yaşıyoruz.
Mesaj tarihi:
bonepart pkk diyen saçma sapan gazeteler gördümde.şimdi bu olayıda pkk ergenekon v.s. gibi bağlantılara götürecekler fikrimi söyledim.tabiki katliam olmuş.kan savaşı gibi bir şey.kısa zamanda çözülür zaten.köy korucu köyüymüş büyük ihtimal yan köylerde korucu köylerine gıcığı olan aşiretler olabilir.planlı bir şeydir birilerinin haberi vardır.aydınlanması uzun sürmez.
Mesaj tarihi:
Gece yatarken haberi gördüm televizyonda ve ilk düşündüğüm şey , "ne oluyor ırakmı burası ?" oldu. Fazlaca kadın ve çocuk varmış ölenlerin içinde. Hepsine allahtan rahmet diliyorum , yakınlarınında başı sağolsun.

En önemli dileğim bunun karşılıklı uzamaması , zor bir ihtimal ama bunu diliyorum. O köyde artık hayat yaşanmaz hale gelir. Olanlarla hiçbir alakası olmayan insanların da hayatları düzenleri altüst olmuştur. Çok zor bir durum. İnsanlığı bırakın bunun canlı olmakla bile alakası yok.

not: Arkadaşlar bari şu tarz konularda cıvık mesaj atmayın. Bu komik bir olay değil. İlla içinizden geyik yapmak geliyosa aranızda özelden yapın. Büyük saygısızlık oluyor.
Mesaj tarihi:
Horizon said:

En önemli dileğim bunun karşılıklı uzamaması , zor bir ihtimal ama bunu diliyorum.

uzatıcak bir aile kaldıysa ortada malasefki uzar ama 21 kişi ölmüş bir aileden sadece. ailede insan kaldıysa bunun intikmanı için herşeyi yapar o zihniyet.

edit: quote hatası
  • Yeni Oluştur...