kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ha bide bi olayı daha anlatim , beni tanımadığım biri msnime eklemişti bir kaç haftadır , açtı işte senle yüzyüze görüşücez , buluşalım bilmemne kimsin diyorum cevap yok , yok kavga etmiyecez sadece konuşucaz kesin o çocuk yine , fazla film izlemiş.Tamam buluşalım diyorum ver numaranı işte biz ismimizide numaramızıda vermeyiz bilmem ne , nerde görüşelim dedim , kasımpaşa dedi nerde kaçta dedim yok yarın işim var mırın kırın sonra ses gelmedi bidaha , Allahım hakkatten gerizekalı bu çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 vay şerefsizin attırığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Vay şerefsizin üç buçuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 toplanalım aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kasımpaşa mı???? aman tanrım RTE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Sen de onu aldırt ortada buluşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kazımkarabekir said: Asteroth said: Herif kızı kapmış, bir de üstüne posta koymuş. Bence kazanan belli, avutmaya gerek yok.Alsın tepe tepe mike mike kullansın o fahişeyi Dostum kadınlara seks objesi gözüyle bakmayalım lütfen. Arkadaş kızı fethetmiş, karşılıklı anlayış olduğu sürece birbirlerini istedikleri gibi kullanabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kazımkarabekir said: nerde görüşelim dedim , kasımpaşa dedi yeniköy'e gel deseydin. bir ev 2.00 otel 25.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Yalnız adamın gözü döner, seri katil moduna geçerse 3. kurban kesin sen olacaksın Asteroth. afas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 BENİ DE ALDIRTIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ginaly said: kazımkarabekir said: nerde görüşelim dedim , kasımpaşa dedi yeniköy'e gel deseydin. bir ev 2.00 otel 25.00 ajsamgagsagjasgsahga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 hacı kusura bakma ama böyle kızlarlada ne işiniz olurki anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Dennis said: Yalnız adamın gözü döner, seri katil moduna geçerse 3. kurban kesin sen olacaksın Asteroth. afas valla he ben bile uyuz oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Max Damage said: hacı kusura bakma ama böyle kızlarlada ne işiniz olurki anlamam.abi kusura bakmamda , ben napim , kızla bir senedir beraberdim , eski sevgilisinden nefret ettiğini söylerdi konuşmak istemezdi ,bir falsosunu görmemiştim şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ahahaha o ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 her topicde dejavu yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kazımkarabekir said: gittim evine kapıyı çaldım annesi açtı o arada arkadaşım asansörden inerken görmüş,yasemin evde mi dedim yurtdışına çıktı dedi korkudan öeh.sadece beni arayan mafya bozuntusnun nosunu istiyecektim halbukkiABI BUNU BEN NIYE YENI GORUYORUM ABIIIIIIII Tepeye efsane yazilari geri istiyoruz ya ahahahahahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 aile de magdur, kizdan haber yok. evladim, bulursan bize de haber ver, cok uzuluyoruz, butun duzenimiz bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 gece olunca amerikalılar geldi yine. 24 saat yaşıyor paticik ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 nightshifti aldik aga, yatabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 troll shift change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 olay yurt disinda geciyosa haberimiz olsun. ama yok lan gezdim gordum e acardi o zaman tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bi dakka yanlis oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Sen kızın ev numarasını yaz Toplu Pati Telefon Sapıklığı Organizasyonu yapalım. Herkes 1 kere arayıp yasemin adlı telekızdan randevu almak istiyorum diye arasa kızın ailesi kızı evden atar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar