Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Geçengün yürüyordum yolda yağmur yağmış ıslanmış yerler sonra yerde kırmızı bir birikinti farkettim ne bu dedim gittim baktım okul önü ya atmış birisi bi kalem kırmızı bir kalem ama ne garip kalemdi şu kırmızı kalem silinmez tadı beyenilmez açılmaz boyar elleri tozuda çok şerrefsiz birşeydir bulaştımı çıkmaz hiçbir haltada yaramaz nedense bi başlık atmak için kalem mi alınırmı atarım kurşunumla başlığımı ben olmassa kırmızı kalemim yok derim altını çizerim göstermelik olsun diye hocaya zaten çok şerrefsiz bi kalemdir bu kırmızı kalem yanlışını affetmez silinmez ya yanlış yazdınmı nekadar silersen sil sonuçta girmiştir yaprağın işçiliğine üstünü karala farketmez genede görürsün en sonunda yırtar atarsın sayfayı çok şerrefsiz kalemdir bu kırmızı kalem üstünede lüleli bir desen yaparlardı aklımızı çalarlardı çevirip dururdum acaba bu kıvırıklık bitiyormu diye bitmezdi tabi ama çocuk aklı ne anlarsın çevirirdim kalemi çok şerefsiz kalemdir şu kırmızı kalem çok pis kokar nedense birde arkasını kemiremessin kıpkırmızı olur dilin milin dudakların haybeeye alınırsın çok şerrefsiz kalemdir o kırmızı kalem birde bunun bir türü çıkmıştı yarısı mavi yarısı kırmızı kardeş gibi iki tarafınıda açardın sonra yanlışlıkla kemirirdin arkasını sonra mavi kırmızı dil al sana kırmızı mavi kalem ortadan ikiye kırar cillop gibi kullanırdım çok şerrefsiz şeyler bu kırmızı kalemler tükürüğe deyince boyar heryeri hiç sevmezdim zaten kırmızı kalemi oh kırılmış iyi olmuş salak kırmızı kalem kaleme tekme atar giderim Lol birisi icqdan yolla komiğime gitti ne bu böyle adam kırmızı kaleme nefret kapmış[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... [Bu mesaj Chemical tarafından 29 Mayıs 2004 03:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ne kadar haklısın[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Hafif tükürükleyip yazdınmı hele hiç çıkmaz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 iyi bir anlatımla anlatılmıs valla[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Dilinden de cikmaz :)[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ılk okulda sıralara yazı yazmak ıcın yapardık tukurukleme ıslemını allah allah[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 adama canı yürekten katılıyorum.. bir de sürekli kaybolurdu aptal kırmızı kalemler..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 kırmızı kalemlere ölüm :)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 tükenmes rulz baslık ıcın =)[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 doğru abi deli olurum kırmızı kalem'e.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 güzeldir ya kırmızı kalemler, öle demeyin, kırmızı kalem rules[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Kırmızı kalemlerin devri bitti ^^[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ahaha ne bu kırmızı kaleme duyulan kin anlamadım :)[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Absolut, 29 Mayıs 2004 11:30 tarihinde demiş ki: Hafif tükürükleyip yazdınmı hele hiç çıkmaz. arklara az mı yapardık bunu bee..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 7 senedir kullanmıyorum kırmızı kalem. Direk siyah kurşun kalem herşeye kullanılıyo ne gerek var kırmızıya. Bide artık kullanan yoktur fazla heralde. Şimdi mor turuncu hatta beyaz kalem bilen var. eskiden bizim sınıfta bi kız almıştı yazıyodu içine girince belli oluyodu anca :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 hakkaten ne garip şeydi o kırmızı kalem ya..[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 deli olurdum ucu ıslanınca fıtırrırdım heryere bulaşırdı başlardım küfüre oram buram boya olurdu hep İlkokulda bıraktım kırmızı kalemi çünkü hep boyardı heryerimi keşki şimdi olsada boyasa siyahın benı boyamasından daha iyi değilmi???[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Bayağıdır kalem kullanmıyorum ben. Ama kırmızı kalem cidden illet bir olaydı.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Alexi_Septimus, 29 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: Bayağıdır kalem kullanmıyorum ben. Ama kırmızı kalem cidden illet bir olaydı. al işte :D öğrenci[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Harbiden yukarda yazanların yarısı yalan. Öğrenci?[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mürekkebi akıtan Dolma Kalemden iyidir ama[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Cepte patlayan tükenmez kaleme ne demeli?[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Alexi_Septimus, 29 Mayıs 2004 22:02 tarihinde demiş ki: Cepte patlayan tükenmez kaleme ne demeli? ağızda patlayanı da var onun :D ahua hatırlıomusun acarlarda bi angut habire ağzından mürekkep aka aka tuvallete koştu slk bi kızdı glb dur kimdi ya ?[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Amokachi gizem'den mi bahsediyorsun?[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Alexi_Septimus, 29 Mayıs 2004 22:05 tarihinde demiş ki: Amokachi gizem'den mi bahsediyorsun? aha gizem heh o ne amokachi si ya zuhauhau :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar