Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cs severlere alternatif : Crossfire

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
berbat tek kelime ile.
parayla silahmı alıcam? veririm 10 dolar alirim CS
5 tane servera girdim full hileciler var görünmez adam, depar atan adam tek kelimeyle BERBAT
Mesaj tarihi:
abi ne olursaolsun oyun cs 1.6 klonu gibiydi,
hadi dedim değişik birşey ama ben para vermeden güzel silah ekipman alamadıktan sonra ne anlarım =(
lafım sana değil yapımıcıya, adamı görmeden nası vurcaz:P saçmalamış, hadi sci fi bir oyun olurda dersin eğlenceli ama gelmedi bana öle bişi
bi mod vardı dystopia mı ne bak o gayet güzeldi.
Mesaj tarihi:
yaşadığımı anlatayım,
yanımda bir oyuncu vardı çat diye öldü etrafa bakınıyordum center player name de adamın nick i yazdı ama kendisini göremiyordum geldi bıçakladı gitti
ki o kadarda köşe dibine geçtim =(
Mesaj tarihi:
toggie said:
crossfire diyince akla half life geliyo tabi direkt. ah orta okul zamanlarım ah. 1 stalkyard, 2 crossfire. cok ozledim lann.

bizim oynadığımız internet cafe de kulaklık ses falan yoktu.

o yüzden crossfire da paso sığınağa girer bombayı çalıştırırdım. kimse de uyanmazdı alarmı duymadığından haahahahah
Mesaj tarihi:
işte bu yüzden "ATOM KUYMAK YOOKHH" diye olay vardı,kuranı atarlar oyundan veya direk döverlerdi.İriydim ben dövemezlerdi ama çok kick yemişliğim vardır :( Bir süre sonra zaten oyuna almamaya başlamışlardı ...
Mesaj tarihi:
BlackShot ve CrossFire'i denedim, coding'i, oyun fizigini falan hic basarili bulmuyorum. Belli bir eglencesi var ama cok dandik.

Fakat Valve'nin CS icin yapmasi gereken revizyonlarin isaretlerini veriyor. Bence CS2 hem CoD4'ten hemde bu tip oyunlardan iyi yonleri toparlayacak.
Mesaj tarihi:
geçenlerde ha babam reklamları çıkınca öylesine yükledim ama ben manuel filan ararken ilk dk'den birşeyler satmaya çalıştıklarını görünce soğudum, bıraktım öyle. bir ara bakarım sonra belki ileride.
  • Yeni Oluştur...