Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 böyle bir oyunumuz var girin inceleyin işte.rütbe var silahlar falan değişik. http://crossfire.subagames.com/index.aspx?from=&subid= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 crossfire diyince akla half life geliyo tabi direkt. ah orta okul zamanlarım ah. 1 stalkyard, 2 crossfire. cok ozledim lann. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 aynen... black mesa kapsamı içinde o haritalar da yapılıyor ama ne zaman çıkcak bilemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 berbat tek kelime ile. parayla silahmı alıcam? veririm 10 dolar alirim CS 5 tane servera girdim full hileciler var görünmez adam, depar atan adam tek kelimeyle BERBAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 görünmez adam O_o Commando özelliği o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 abi ne olursaolsun oyun cs 1.6 klonu gibiydi, hadi dedim değişik birşey ama ben para vermeden güzel silah ekipman alamadıktan sonra ne anlarım =( lafım sana değil yapımıcıya, adamı görmeden nası vurcaz:P saçmalamış, hadi sci fi bir oyun olurda dersin eğlenceli ama gelmedi bana öle bişi bi mod vardı dystopia mı ne bak o gayet güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 yanına yaklaştığın zaman görünmezliği azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 yaşadığımı anlatayım, yanımda bir oyuncu vardı çat diye öldü etrafa bakınıyordum center player name de adamın nick i yazdı ama kendisini göremiyordum geldi bıçakladı gitti ki o kadarda köşe dibine geçtim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 crossfire combar arms soldier front fln bunlarda çok hazla hack var blackshot cıkıcak bi kaç aya onu oynayın daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 toggie said: crossfire diyince akla half life geliyo tabi direkt. ah orta okul zamanlarım ah. 1 stalkyard, 2 crossfire. cok ozledim lann. bizim oynadığımız internet cafe de kulaklık ses falan yoktu. o yüzden crossfire da paso sığınağa girer bombayı çalıştırırdım. kimse de uyanmazdı alarmı duymadığından haahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 işte bu yüzden "ATOM KUYMAK YOOKHH" diye olay vardı,kuranı atarlar oyundan veya direk döverlerdi.İriydim ben dövemezlerdi ama çok kick yemişliğim vardır :( Bir süre sonra zaten oyuna almamaya başlamışlardı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 BlackShot ve CrossFire'i denedim, coding'i, oyun fizigini falan hic basarili bulmuyorum. Belli bir eglencesi var ama cok dandik. Fakat Valve'nin CS icin yapmasi gereken revizyonlarin isaretlerini veriyor. Bence CS2 hem CoD4'ten hemde bu tip oyunlardan iyi yonleri toparlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 CS 2 mi? Var mı böyle bi proje? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Soylenti, ama bence muhtemel. Valve'in episode 3 ile verecegi oyun kalmadi baska :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 geçenlerde ha babam reklamları çıkınca öylesine yükledim ama ben manuel filan ararken ilk dk'den birşeyler satmaya çalıştıklarını görünce soğudum, bıraktım öyle. bir ara bakarım sonra belki ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 cs2 source işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 episode 3 mü? var mı boyle bi proje :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar