elesso Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ip yi banlıcaklar olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 abi bu ne. paso dh ciler basmıs. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Ardeth said: Stranger: This is 911 Emergency. How may i help you? You: PODOGİ? Stranger: paticik? Stranger: lololol You: PODOGİ? Stranger: HAYIR You: U LIEK MUDKIPZ? Stranger: PODOGİ NE LAN Stranger: WUT? Stranger: yanlış yazmışın nicki çık ortaya kimsin selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Stranger: Jesus did not exist You: I know You: dont sweat it Stranger: k, just checking Stranger: later You: bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 epic log geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Offf ya kız düştü ya nasıl bulucam ben bunu bidaha :(:( Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: sie You: ok You: newtons laws of motion dan nefret ediyorum You: vize var yarın You: :S Stranger: hadi yaa Stranger: geçmiş olsun o zaman You: sağolasın ya You: hangi siteden sen :D Stranger: benim de cumartesi idi o sınav Stranger: :S Stranger: dc? You: ? You: hangi site la Stranger: ahahaha Stranger: o site deil You: pati ? Stranger: ? You: neyse ya karı bulam da muhabbet edeyim You: çalışmnakla olmayacak Stranger: karı Stranger: nerde Stranger: :D You: bilmem Stranger: newton law of motion ilk dönem alınmıo mı yawww You: hee kaldım ben You: :D Stranger: geçmiş olsun You: eyvallah hacı Stranger: ben geçtim de ne oluo Stranger: bu sefer de elektrik You: :D You: biz elektrik almıyoruz ya You: almıyacaz yani You: inşaat ta gerek yok diye vermiyolar :D Stranger: hangi okul? You: near east You: kıbrıs :P Stranger: hmm You: neyse ya finli falan hatun bakam kafa dağıtam :D You: kendine iyi bak Stranger: ben neyim Stranger: :D You: finli değilsin ya You: :D Stranger: ewt You: finnish ? Stranger: deilim You: ama hatunsun sanırım Stranger: :D You: o zaman muhabbet edebiliriz ya You: ahah You: ağır abaza çıktım bu inşaatta okuya okuya valla Stranger: :D Stranger: eğitime transfer ol senü Stranger: sen* You: valla olmak lazım You: sen hangi okuldan You: memleket You: isim You: asl kısaca :D:D Stranger: yavaş You: /clear Stranger: sakin You: summon asl Stranger: 20 f ank-ist Stranger: odtü You: hadi ya bende tekirdağ normalde You: odtü iyimiş Stranger: ne demezsin You: batak oynamadın heralde lisede :D Stranger: hala oynamıorum You: ondan ondan Stranger: oynayanları izlemek ana yetio Stranger: :D You: :D:D You: nasıl soğuk mu ankara You: muhabbet bulamayınca sorulan soru :D Stranger: :D Stranger: gündüz sıcak gece soğuk Stranger: ekşiden misin? You: burası gibi ya You: yok You: paticik.com You: :)) Stranger: hmm Stranger: bilmiom ama neyse Stranger: :D You: eheh You: bölüm ne senin You: ? Stranger: mat Stranger: :( You: maşallah You: büyünce ne olcan Stranger: nasip You: :)) You: ya ben küçükken nette birsürü şey bulurdum yapacak. akıl ver bana ne yapabilirim :)) Stranger: valla bana dc yetio Stranger: ama Stranger: seni bilemem You: dc dediğin ? Stranger: sizde yok tabi Stranger: dc++ You: dc ++ You: ? You: hee You: yok bizde ya Stranger: büyük kayıp You: hakkaten You: yurtta kalırken paylaşıyolardı da You: evde kaldım öyle yok yapacak bişey Stranger: zaten şimdi yazılanları orada maine kopy paste edioruz kopuoruz Stranger: :D You: yaz yaz :D Stranger: :D You: paticikte de biz öyle ya Stranger: copy* Stranger: oh my god Stranger: tırstım Stranger: :D You: şeet dı You: eheh :D You: pure love dinliyim bari yapacak bişey yok You: sana armağan edeyim de You: asılma falan You: ne rahat böyle birbirini tanımadan konuşmak ya :D Stranger: :D Stranger: ben de ödev yapıorum arada You: http://www.youtube.com/watch?v=7oHObnP1sGE You: dinle dinle iyi gelir :) Stranger: ben dinliom zaten Stranger: hayat bu işte Stranger: mango dan Stranger: ama link bulamam şimdi You: mango You: marka mı Stranger: manga Stranger: pardon Stranger: elim kaymış You: ooo asiyiz You: :D Stranger: ne demezsin You: iyidir ya bende orta okulda karanlıktım baya metal falan You: body e giden birine vermiştim arşivimi You: geri getirmedi adam Stranger: yok yaa öle ondan deil bi bu şarkısı You: sonra bıraktım metali You: :D Stranger: :D Stranger: yaa o deil de yabancılar da oluo arada Stranger: ii dalganı geçiosun Stranger: :D You: aynen ya You: biri geldi incest misin dedi direkt You: 12 yaşında kuzeniyle bozulmuş kız You: yuh dedim Stranger: yuh hakkaten Stranger: abooowww hatta You: ingilteredenmiş sanırım You: çivisi çıkmış valla You: hadi olur da kuzenle olmaz Stranger: aman hiç sevmem zaten ingilizleri Stranger: hem 12 yaşında hem de kuzen Stranger: pppppfffff You: hakkaten pff yani You: vardı şuralarda bi yerlerde loglar You: You: thank you so much Stranger: are you a virgin? You: nope sure smiling smiley You: u ? You: i said im 21 years old smiling smiley) Stranger: nope Stranger: when was your first time? You: when i was 15 You: ur ? Stranger: 12 winking smiley You: smiling smiley) You: i thing its too young for sex smiling smiley Stranger: yeah, ah well smiling smiley Stranger: who was your first time with? You: he was my school friend You: and ur ? Stranger: cousin winking smiley You: konuşurken kızdım da :D Stranger: kötü yaww You: en çok türklere kız taklidi yapmak güzel oluyor ya You: yabancı kız taklidi You: isim ne diyor abuzer falan diyorsun You: sonra izliyorsun adamın tepkileri :D Stranger: :S You: nee You: kötü bişey yapmıyorum Stranger: kız taklidi yapmak You: yapıyormuyum :D You: şimdi de erkek taklidi yapıyorum mesela Stranger: :D You: istanbulun neresinden aga You: :D You: tak beni Stranger: ne yapcan Stranger: :D You: arıyıp bulucam You: bakıcam tipine Stranger: çok çirkinim ben Stranger: bakma boşver Stranger: :D You: farketmez ya You: hertürlü You: inşaat okuyorum da kusura bakma You: bölümde 8 kız var You: saydım You: zor da olmadı Stranger: abaza olman doğal yani? You: gibi gibi You: istanbulda kız arkadaşım var da göremeyince böyle oluyor You: ama farketmez ankaradan da olabilir You: :D Stranger: yazık sana Stranger: ist da nerde You: b.evler Stranger: okuo ? You: he You: bahçeşehir You: üni Stranger: heaa Stranger: yakınmış bana You: sen nere :) Stranger: bahçeşehir yane Stranger: k.çekmece You: sahil çokgüzel orda ya You: yemek yemeye falan gideriz arada Stranger: negzel Stranger: gidin gidin Stranger: gençsiniz gezin tozun You: dimi dimi You: yaş kaç agatör Stranger: asl de vermiştim ama Stranger: :s You: he You: 20 ymiş You: üşenmedim baktım Stranger: bn de üşendim yazmadım Stranger: :P You: farkettim ya You: anlat ya canım sıkılıyor :D Stranger: ödev yapmasam neler anlatırdım ama Stranger: neyse Stranger: salla ödevi Stranger: senin kız ne okuo? You: işletme You: dersleri iyimiş You: bana çekmemiş :) Stranger: :d You: 5 dersten 3 ders bıraktım ilk dönem Stranger: sen bu saatte uyumazsan dersler ii olmaz tabe You: başarılarımın devamını bekliyorum You: valla uyuyamıyorm ki You: hem sende uyumuyorsun You: gerçi ödev yapıyomuşsun ama olsun D: Stranger: ben uyumam Stranger: ödev deil beaa Stranger: aman neyse Stranger: uzun hikaye o You: anlatsana Stranger: ben 6da yattım dün Stranger: mesela You: am pm ? Stranger: uyumam öle Stranger: pek Stranger: sabah You: he You: :D You: a.m. You: :P You: niye 6 da yattın ki You: niye uyumuyorsun Stranger: nie uyuyayım ki You: bilmem You: ne yapıyorsun uyumayıp You: ? Stranger: ooo yapacak şey çok You: misal ? Stranger: film izle müzik dinle Stranger: dc de takıl You: eheh You: film tavsiye ediver o zaman Stranger: arada bi çık hava al Stranger: :D You: yeni çıkanlardan Stranger: yeni çıkanlar derken You: ben hava almaya çıkıyodum da aksı kırdım bugün You: arabayı bıraktım teee nerde Stranger: ben eskilerden izliorum Stranger: daha bissürü bissürü izlenmemiş süper filmler var You: v for vendetta yı izlemişsindir You: ? You: ben soruyorum ben tavsiye ediyorum You: :D Stranger: izledim You: nasıl işse Stranger: ben tavsiye edeim Stranger: oscarlıklardan doubt hariç hepisi güzel Stranger: ödül alanlar Stranger: yane You: takip etmiyorum ki Stranger: wall-e izle You: hee indirmiştim onu You: bakarım çizgi film falan ama gider heralde Stranger: kesin izle Stranger: dur film söyleyeyim ben bikaç tane You: söyle söyle ya Stranger: eski filmler olur mu? You: vizeler bitsin izlerim You: olur Stranger: man on fire Stranger: taken Stranger: leon You: taken 90 hours ? mu You: taken dediğin Stranger: 96 Stranger: sanırım You: heh :D You: olabilir You: kaydediyorum You: başka ? Stranger: süper ot You: how high mıydı o Stranger: 50 first dates Stranger: ewt Stranger: how high Stranger: what happens in vegas Stranger: half light Stranger: hotel rwanda You: izlediklerini sayıyorsun gibi geldi ama You: süper olanlar dimi bunlar :D Stranger: goal Stranger: süper olanlar olmasa da Stranger: ii filmler bunlar Stranger: izlediklerim ewt You: :)) You: yenilerden yes man i izlemediysen izle mesela You: güzel film Stranger: izledim You: :) Stranger: time of gypsies You: çingeneler zamanı çok duydum da You: izliyim Stranger: seven pounds Stranger: izle Stranger: wanted You: onu izledim You: aha çıktı bi izlediğim Stranger: twilight You: saçma film ama ya :D Stranger: yok yaa Stranger: güzel film You: sende mi hastasın o vampire :D Stranger: :) Stranger: :D You: film tavsiyesi alma bahanesiyle msn vermezsin heralde :D Stranger: vicky christina barcelona Stranger: vermem Stranger: :D You: ben kız olsam bende vermem You: yuh bütün kapılarımı kapattım valla Stranger: hem kız arkadaşın yok mu senin kıza saygım var benim You: var ya seviyorum ben onu :)) Stranger: sev tabee You: ama msn alınca böyle You: aldatma falan olmaz ama You: öyle işte :D Stranger: olsun You: istemeye devam ediyorum çaktırmadan You: farkettiysen Stranger: msn alma sen yine de Stranger: ben de vermiorum farkettiysen You: evet evet You: farkettim You: o zaman sen bilgisayarı kapama hiç You: burayı da You: hep bağlı kalalım Stranger: ilk defa girdim aslında Stranger: veee Stranger: son olabiler Stranger: :D You: o kadar korkunçmuyum be Stranger: senle ne alakası var beaa You: ne bileyim beaa You: trakyalılık var mı :D Stranger: ben zaten dc de mainde gevezelik yapıorum o bana yetio:D Stranger: eniştem trakyalıdır Stranger: :D You: neresinden :) Stranger: ay hiç bilmiorum Stranger: :S You: ayıp ayıp You: duymasın adam Stranger: yok ya Stranger: eniştem de yeni zaten Stranger: öğreniriz Stranger: :D You: enişte neyin oluyor şimdi You: neyinin ney, You: hiç anlamam onlardan da :D Stranger: ama beaa her zaman kullanılan bişi trakya ili ilgisi yok Stranger: ablamın eşi You: anladım You: ee başka var mı film :D Stranger: olma mı You: Stranger: man on fire Stranger: taken Stranger: leon Stranger: süper ot You: how high mıydı o Stranger: 50 first dates Stranger: what happens in vegas Stranger: half light Stranger: hotel rwanda You: izlediklerini sayıyorsun gibi geldi ama You: süper olanlar dimi bunlar :D Stranger: goal Stranger: time of gypsies Stranger: seven pounds Stranger: twilight Stranger: vicky christina barcelona You: bunları kaydettim Stranger: ooo Stranger: kaydetmişsin Stranger: :D You: ne sandın You: :D Stranger: hitman Stranger: milyoneri izlemişsindir You: evet Stranger: slumdog You: :) Stranger: the duches Stranger: reader You: onu indirdim You: duchess i Stranger: the reader* You: güzel mi Stranger: güzel Stranger: FIGHT CLUB You: :D You: izledim Stranger: şiddetle tvsiye edilir You: tabiki Stranger: :D Stranger: jeux d'enfants You: o ne be You: parfume çıkmasıın o You: :D Stranger: cesaretin var mı aşka Stranger: perfume de var Stranger: bak söylediin ii oldu You: :)) Stranger: :D You: izledim onu uyuya uyuya ya Stranger: perfume yi mi Stranger: aaa You: evet Stranger: ayıp ayıp You: parfume ü You: :D Stranger: my left foot Stranger: forrest gump You: bu forest gump ı duymuştum ama You: nerde duydum You: film olduğunu bilmiyorum Stranger: benjamin buttonu da izlemişsindir You: hee bünyamin Stranger: forrest in kitabı da var You: onu da 2 partta izledim You: uyudum başında 2-3 saat You: kalktığımda devam ettim Stranger: sen de hep uyuyon beaa You: ya ama biraz hareket olması lazım Stranger: shawshank redemption You: paso anlatıyo adam Stranger: when harry met sally Stranger: bridget jones You: bana bak gugıla güzel film tavsiye yazıp çıkanları yazmıyosun dimi :) Stranger: pretty women Stranger: yok canım Stranger: benim arşivden bunlar You: senin arşiv de iyimiş Stranger: şu anda 91 ğe var dio Stranger: :D Stranger: öğe* You: bende kaka filmleri de sayarsak baya var You: ama izlemedim çoğunu You: :D Stranger: onlardan bende de var Stranger: izleyince silerim diom Stranger: mesela 2 film izledim dün gece Stranger: ikisini de sildim Stranger: :D Stranger: bravehearth ile anchorman Stranger: :D You: anchormen şeymiydi You: böyle sonunda ayının yanına gidiyo falan Stranger: ewt Stranger: haber sunucusu You: hee iyi etmişsin silerek :D Stranger: :D Stranger: yaww bravehearth dan sonra içim karardı bana film önerin dedim Stranger: onu söyledier Stranger: :s You: eheh Stranger: snatch var bi de izle Stranger: :d You: bakarım Stranger: the other end of the line Stranger: wristcutters You: dur dur dur başka bi bahane buldum msn istemek için Stranger: frost nixon var ama izlemedim 2008 yapımı You: mesela bendeki filmleri sana yazsam You: sen bana şunu izle falan desen You: sonra Stranger: yaa bak versem de msn Stranger: kullanmadıklarımdan veirim Stranger: o da Stranger: kullanmadıım için You: eheh You: niye be Stranger: hatta açmadıım için işe yaramaz Stranger: :D You: bak ya You: olmaz ama You: ne güzel kaynak bulmuştum You: :) Stranger: kaynak You: film Stranger: laflara geellll Stranger: :D You: film kaynağı işte be You: hello there Stranger: hi Stranger: :D You: :)) You: ısrarcımısın halen ? :) Stranger: eee hep ben konuştum Stranger: sen yaz biraz Stranger: :D You: ne konuştun be filmleri saydın You: :)) Stranger: :D Stranger: hangi lisedensin Stranger: mesela You: ticaret borsası lisesi You: :D:D Stranger: :D You: çorludanım ben You: bilmezsin :) Stranger: trakyadaki al leri saysana bi Stranger: enişteminki aklıma gelir belki Stranger: :D You: al ? You: il? You: ildir heralde Stranger: anadolu lisesi You: hee You: bilmem ki You: çoruda mehmet akif anadolu lisesi var Stranger: runaway bride da var bu arada:D You: bi onu biliyorum Stranger: cık o deil You: o zaman bulamıyacaz :) Stranger: bi semt adı olcaktı içinde Stranger: :D You: tekirdağ anadolu lisesi You: babaeski anadolu lisesi You: :D:D Stranger: babaeski Stranger: :D Stranger: bulduk You: eheh You: vay be You: valla başka sayamazdım zaten You: bu bir You: bu bir You: bu bir kader olmalı You: gimme your msn You: ahah Stranger: yaa msn lafı bi daha açılırsa Stranger: gg Stranger: :D You: tamam sen aç o zaman bundan sonra You: :( Stranger: yok canım Stranger: ne kadar akıllısın sen öle You: akıl yetmiyor ya You: çalışmak lazım You: kafam dalıyor sevgilimi düşünüyorum ders çalışırken You: kötü valla ya Stranger: cidden o iş kötü Stranger: aşk insanı gg yapar Stranger: :S You: hakkaten ya You: bide bu benim eski sevgilimdi You: yazlıktan You: 3 hafta önce msnden yazdı bana You: tavla falan oynadık You: birden böyle acaip olduk :D You: msnden başladık diyebilirim :)) Stranger: yaww bu netten aşık olmak da kömedi Stranger: :D You: ama bizim temelimiz vardı ya Stranger: gerçi senin ex miş ama You: evet Stranger: olsun You: ya ama çok iyi kız You: burda da kız bulamayınca kafaya göre You: öyle oldu işte :)) Stranger: bahçelievler de demiştin de mi You: evet Stranger: nersinden You: bilmem ki You: :) Stranger: hmm Stranger: ben de bi yayla kısmını biliorm zaten:P You: bende You: herkes orda oturuyor zaten You: bizim yazlıkta hep geçerdi muhabbeti yayla yayla diye You: :)) Stranger: :D Stranger: sizin yazlık nerde? You: adres anlatmaya yayladan başlıyolar hep You: yeniçiftlik Stranger: hmm You: biliyormusun ? Stranger: cık You: marmara ereğlisini geçince You: istanbuldan gelirken :) Stranger: pek bilmem ben zaten neyse Stranger: :D You: :)) You: konuyu açmıyorum fark ettiysen You: :)))) Stranger: :))))) Stranger: açma You: hani böyle içinden gelir yardım severliğin tutar falan diye bekliyorum ısrarla You: ama açmıyorum! Stranger: yaa sen bulursun film listesi Stranger: imdb falan Stranger: :D You: ya yalan ordaki puanlamalar ya You: torrentteki yorumlara bakarak indiriyorum You: orda da yeni filmler hep Stranger: ben kullanmıorum zaten Stranger: direk dc den soruorum bana bi film önerin die Stranger: sonra da indirip izliorum Stranger: :D You: :)) You: güzel valla ya You: sen sorsan da bana iletsen olmuyor zaten You: neyse :D Stranger: :D Stranger: olmuyor Stranger: :D You: :)) You: ya onu boşver de mat. bölümüne isteyerek mi gittin ? Stranger: cık You: benim arkadaş vardı adanadan o da ottüde okudu da You: bilgisayar sektöründe zor zar iş buldu Stranger: adanalı çok zaten burda Stranger: adım başı adana mersin izmir insanı Stranger: bi de tabii ki ist You: burda da adım başı urfa You: mersin You: hatay You: kayseri You: öyle işte You: :) You: bu arada sen niye sie diyerek giriş yaptın :D Stranger: tepkiyi ölçmek için Stranger: :D You: eheh You: ne bekliyodun ki Stranger: beklentim yoktu Stranger: sadece gülmek iztiodum Stranger: istiodum* Stranger: da Stranger: tepki geç geldi biraz You: tabi asilik te bi yere kadar You: :)) Stranger: ve de normal bi tepki Stranger: :D You: :)) You: ee nasıl erkek durumları You: var mı enişte adayları :) Stranger: aday çok da Stranger: ben birini seviodum Stranger: sonra mala bağladım Stranger: off Stranger: anlatsam var ya You: ne gibi Stranger: çohh gülersin You: anlat anlat canım sıkılıyor :)) You: uyuyacağım da yok Stranger: yaa benim liseden bi çocuk var You: şansa bak odtüye geldi You: ? Stranger: önce ben bu çocua aşık olurom snra kabullenmiorum sonra çok yakın arkadaş oluoruz You: gelmedi Stranger: yok samsunda Stranger: hala da arkadaşız Stranger: sanırım Stranger: ama Stranger: 4 yıl canıma tak edio Stranger: bi akşam sarhoşkene arıorum çocuu Stranger: ama telde cevap yok tabe You: sonra :) Stranger: sonraki gün konuşuoruz ve de yoldaymış meğer o gece ve teli kapalıymış Stranger: neyse Stranger: sonraki akşam bi arkadaşım bana baya kızıo Stranger: sarhoş oldum die Stranger: içmeme de kızıo tabii You: ben bıraktım valla :) You: içme içme Stranger: sonra gaza getirio beni ve gece 2 de arıorum onu You: sonra çirkin kadın olmuyor valla You: kendinden iğreniyorsun You: neyse bozmayalım devam D: Stranger: söylüorum ona onu sevdiimi You: oha Stranger: tabi artık sevmiorum da diorum Stranger: belki içimde büyüttüüm bişidir de söyleyemediim için aşk sanıorumdur die You: valla aşktır o bence You: bu kadar aklında büyüyorsa Stranger: malesef Stranger: neyse 1buçuk saat konuşuoruz Stranger: ve de kapatıoruz Stranger: tabii hala aramadı Stranger: neyse You: e sen arasana * gaza getirir* You: :D Stranger: yok artık ben unutmak da üzereyim Stranger: neyse You: çocuk samsundaysa zaten zor ya Stranger: dur tek dert o deil You: boşver You: ben işkence çekiyorum resmen :) Stranger: bi akşam biz arkadaşlarla içmeye çıkıoz Stranger: gece 12 sonrası Stranger: 6 erkek 2 kız You: iyimiş Stranger: elektronikte içecez You: biz bilmeyiz You: sosyete falan Stranger: alıoruz bira vodka kanyak Stranger: yok bölüm binası içinde yani You: hee You: bende mekan sandım You: fakirmisiniz You: asdasdf You: neyse şaka yapıyorum :) Stranger: 12 den sonra çıkınca mekan da bulunur zaten kampüs içinde Stranger: neyse Stranger: daha yeni başlamışız içmeye Stranger: bekçi gelio Stranger: hoopp Stranger: kimliklerimizi alıo Stranger: :( You: bişey olmaz ya You: biz kampüste içince bize bişey demiyolar You: arabayı bağlıyolar You: 120 tl cezası var da You: para almak maksat amaç You: :D Stranger: yaa kampüs deil Stranger: direk bölüm binası Stranger: ondan kasarlar yane Stranger: soruşturmadan döndük You: hee anladım Stranger: para cezası da yok hem Stranger: direk uzaklaştırma You: özel üni olmayınca tabi öyle Stranger: ve eve de kağıt gidio You: bizde para almak için herşeyi yapıyolr valla You: :)) Stranger: sonra da annem beni Stranger: gg You: aile bişey der mi You: ? You: hadi ya Stranger: tabi Stranger: gece 1 de yurtta deilim Stranger: nerdeyim You: ya 20 yaşında olmuşsun Stranger: 6 erkek 2 kız içioruz You: aileye niye gönderirler ki You: veli toplantısı da yapsınlar Stranger: gönderilio Stranger: malesef You: valla ilginç bişey You: bizde aileyle alakaları yok You: para lazım olunca arıyolar gerçi You: :)) Stranger: yaa disiplin cezası alınca eve gidio sonuçlar Stranger: yönetmelik bu You: kötü valla ya You: gel bizim okula :P You: odtü tü kaka zaten You: :P You: oddtü You: ıyk :P Stranger: ben seviorum okulumu Stranger: en azından ortamımı Stranger: saol Stranger: :))) You: :)) You: valla ankara güzel yer ya You: gerçi bi tek arjantine gittim ama You: olsun :) Stranger: en ciks mekana gitmişsin Stranger: güzel yerdir tabee You: :)) You: bi de sincanda kaybolmuşluğum var You: kıbrısa gelirken You: sincanı baya dolaştım Stranger: oraya hiç gitmedim You: gitme zaten Stranger: bilmem orayı pek You: bişey yok You: dolaştım ben heryerini :D Stranger: :D You: şey You: ya You: kem küm You: neyse :D Stranger: konuyu açmam ben Stranger: :D Stranger: sen de açma You: odtülü olmak farklı işte ya Stranger: :D You: :))) Stranger: tabi tabii Stranger: 180 derece olduk sankim Stranger: :))) You: :)) You: elektrikler de gitti bizde You: ne güzel :D Stranger: hadi yaa karanlık Stranger: neresi güzel beaa You: bilmem güzel ya sessizlik You: pure love dinliyorum bide :) You: http://www.youtube.com/watch?v=7oHObnP1sGE Stranger: dinle dinle You: dinle dinle You: ahahah You: :D Stranger: birazdan ben sana bi link vercem Stranger: ama 3buçuktan sonra Stranger: :D You: saat 3.5 Your conversational partner has disconnected. or save this log or send us feedback. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 said: Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: Selam Stranger: selam You: Yabancı kalmadı, direkt selam ile yardırıyoruz ;p You: nerden? Stranger: bursa Stranger: sen You: omg bursa You: nilüfer :D Stranger: hadiya Stranger: nilüferin neresinden You: hmm fatih sultan mehmet bulvarı You: sen? Stranger: bende fsm ye yakınım You: vay anasını :D You: yaş okul iş? xD Stranger: yaş 20 uludağ üni Stranger: sen You: 22 uludağ üni You: oha tesadüflere bak You: ahahahahah You: tanıyon mu beni yoksa sen lol. Stranger: yok tanımıorumdur You: nasıl becerdik böyle denk gelmeyi lol :p You: hangi bölüm Stranger: endüstriyel elektronik Stranger: senin bölüm You: of işletme diyecen sandım bir an :p Stranger: :D You: 20 dediğine göre yaş 1. sınıf Stranger: 2. sınıf You: eh yakınmış. bölüm itibari ile cinsiyet de belli gibi :d Stranger: aynn:d You: gelin bizim fakülteye arada yazıktır size de :D Stranger: yazık tabi ya asker ocağı gibi :D Stranger: bi tane kız var sınıfta :D You: of ahahahh yazık vallahi :D You: hadi ben kaçtım kolay gelsin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 napae bakmasın Stranger: napae sen misin kız? You: Slm you'll die in 7 days You: afdsa You: ben pogodi dicem inanmıcan You: rpde uraşamıcam You: kmsin You: kmsin You: kmsin You: kmsin You: kmsin You: paticikli kimsin Stranger: hadi canım Stranger: evet Stranger: paticikliyim Stranger: ama girişi bok gibi yaptığım için You: nazı arıyorsun Stranger: nik söylemicem Stranger: yok lan Stranger: aramıyorum You: nazı arıyorusn Stranger: şimdi söylesem Stranger: yanlış anlaşılır You: söyle koymam You: söyleme koycam:D:D Stranger: söylemezsem Stranger: nerden bilcekler Stranger: ahahaha You: elbet çıkar:D:D You: ayıp edion hacı Stranger: başka rastalamdım bu girişle patiye You: o zaman ufak sorularla işe başlayalım You: asdf Stranger: ahahaha Stranger: yok lan Stranger: nazı da aramıyorum You: dota oynuyomusun erkekmisin? Stranger: nazla bi alakam yok Stranger: adhadad Stranger: koyarsan Stranger: pogodi şöyle böyle diye giriş yaparım Stranger: sdfsf You: ahahah You: yapppp You: asdfasfad You: nazla aranda ne var? You: asdaf Stranger: siktir lan Stranger: pogodi Stranger: diilsin sen You: evet bende bunu diyorm zaten:D Stranger: ahahaha Stranger: göt Stranger: kimsin You: Dartanian da sen kimsin:D Stranger: söylemem You: küserim Stranger: amcık amcık You: asdf Stranger: naz şöyle böyle diceksin sonra You: naz şöyle böyle demicem You: asdf You: niye naz şöyle böyle diyim You: neyse söyleme utangaç pati seni You: harbi patisin peh You: asdf Stranger: ne patisi pati ne Stranger: sdfsfsf You: asdafsafd Stranger: kimsin olm sen You: pati pati bir kuş konmuştu pencereme konmuştu You: sen kimsin hacı Stranger: cons You: asdafsa You: iyi hadi :D You: koymıcam asdaf You: korktum You: nazı aramaya devam? You: asdf Stranger: yok lan Stranger: banane nazdan Stranger: güzel değil zaten naz Stranger: bunu koyabilirsin Stranger: zaten Stranger: kim olduğum da belli olmuyo Stranger: ahaha You: sen cons deilsin dimi :D You: asdsaf You: ulan ben pogodi deilim sen cons değilsin üff iyice boka sardı Stranger: ahahaha Stranger: dartmışlsın işte yarrak Stranger: dart gibi konuşuyosun Stranger: belli You: dart gibi konuşmak ne abi You: askngsam Stranger: bariz belli dart olduğun Stranger: dota oynayan erkekmisin ne demek Stranger: ahahahah You: asfadsaf You: ahahahaha You: iyi ya küstüm gidiyom bunu da koyucam nazı da beğenmiyomuşsun zaten You: elbet bi gün örenicem Stranger: tmm Stranger: koy bunu naz üzülsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 said: Stranger: do you know why i built the time machine? You: OFC You: LOLOL You: dnt u know it? You: HAHAHA Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: dad is that you? You: nah i'm his boyfriend You have disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 You: selma Stranger: EMRAH ..... Stranger: oo selam :) Stranger: selma mı iism ne güzel isim yaş kaç :) :) You: abi emrah koş ananı ....... diye giriş olur mu ya Stranger: sana değildi o yav hatlar karıştı You: yok emrah diilim de You: ahaha Stranger: sende mi şu paticik denen yerdensin Stranger: 10 dakkadır paticik yazıyolar Stranger: gay sitesimidir. hayvanlı mıdır anlamadım arkadaş. memleketin çivisi çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 AHAHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 fede said: You: selma Stranger: EMRAH ..... Stranger: oo selam :) Stranger: selma mı iism ne güzel isim yaş kaç :) :) You: abi emrah koş ananı ....... diye giriş olur mu ya Stranger: sana değildi o yav hatlar karıştı You: yok emrah diilim de You: ahaha Stranger: sende mi şu paticik denen yerdensin Stranger: 10 dakkadır paticik yazıyolar Stranger: gay sitesimidir. hayvanlı mıdır anlamadım arkadaş. memleketin çivisi çıkmış.bendim lan o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 AHAHAUFKAHSGVF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Masquerade said: fede said: You: selma Stranger: EMRAH ..... Stranger: oo selam :) Stranger: selma mı iism ne güzel isim yaş kaç :) :) You: abi emrah koş ananı ....... diye giriş olur mu ya Stranger: sana değildi o yav hatlar karıştı You: yok emrah diilim de You: ahaha Stranger: sende mi şu paticik denen yerdensin Stranger: 10 dakkadır paticik yazıyolar Stranger: gay sitesimidir. hayvanlı mıdır anlamadım arkadaş. memleketin çivisi çıkmış.bendim lan o :D ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 said: You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: elephantos You: sen You: kesin bizdensin Stranger: eyv Your conversational partner has disconnected. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Stranger: 3 kişi buldum bu kadar türkün arasından You: herkes türk ya Stranger: bu da büyük başarı olsa gerek You: tabi You: onlarda türk değilse You: :D Stranger: yok hacı şimdi türk herkes ama Stranger: saat 12den bu yana burdayım You: maksat geyik ya Stranger: yok onlara kamera açtırdım istediğim hareketi yaptırdım You: ahahaha You: yürü be Stranger: garanti yani :) Stranger: öyle her f gelene inansaydık Stranger: ohoooo You: hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 iyi sıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 said: Stranger: heyt You: hi Stranger: hi whats up You: 30f,u Stranger: 24 m You: hemen atla zaten Stranger: :D You: sfsafaf Stranger: asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 artık yabancı denk gelmio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 HI SWE13? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 HAHAHAHAHAAHA AKILLI OLUN SİZİDE BULURUM Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: hap var koko var Stranger: ot var mı ot? You: ot yok Stranger: koko olur. Stranger: kaça gram? You: hardcore torbacıyım ben You: sana 80 Stranger: e iyiymiş, piyasa fiyatına. You: gelişi 75 Stranger: online olunca kazıklarsın sanmıştım. You: yok You: kargo benden Stranger: 90 vereyim ben, içine karbonat katma? You: abi ayıp ediyosun You: bizde sağlık esastır You: karbonat zararlı Stranger: seni çok sevdim, kanka olalım beraber uyuşturucu yiyelim mi torbacım? You: ben çok sertim ama You: gözümden You: oroyin vuruyorum Stranger: ilk LSD mi üç yaşında yedim. You: asitmi rockmı? Stranger: asit. You: helal Stranger: en yakın arkadaşım 8 gözlü michael. ama çok utangaç Stranger: kendini kimseye göstermiyor. Stranger: :( You: ben evlendim You: geçen gün You: pepsimax içince You: aysun kayacı çıktı You: içinden You: çekip aldım onu o hayattan Stranger: ya bir şey söyleyeceğim. You: yatıyor şimdi You: tabikide Stranger: üzülmek yok ama. You: yok Stranger: benim yatağımdan geçti aysun kayacı :( You: ben üzülmem Stranger: özür dilerim canım, bilsem yapmazdım. You: ya olabilir yani You: bilerek evlendim You: zaten You: sevapmış Stranger: cennetliksin bence. You: ama yani stranger sonuçta You: yine koyuyor insana biliyor musnu You: senin için soru ekini ayrı yazdım ama typo yaptım ya Stranger: gerçekten ne kadar mutlu oldum, bir bilsen. Stranger: picasso eseri gibi oldu, fazla kübik dikkat edersen "musnu". You: sen mutlu olduysan bende çok bahtiyar oldum You: çok haklısın You: ekspresyonizm akımından etkilenyiorum bazen You: yazılarımada ynstyrm Stranger: modası geçti bence ya onun. You: son albümden sonra pop oldu biraz evet Stranger: telgraf zamanında yapsaydın, bir servet kazanabilirdin ama. buraya kadar herşey normal, aynı anda msnde Orçun says (02:53): hap var koko var Chiptech says (02:53): amına kyoarım orçun benim lan o. NOKTALARDAN MI TANIDIN asdlfjashgjkasdjfisadkghsa. Orçun says (02:53): olm nası bildim hahahahahahahahahhaha Chiptech says (02:53): AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAA. Chiptech says (02:56): AHAHAHAHAHA ÇOK Yİİ OLM AHAHAHAHAHAHAHA. You: YA CEM You: :d You: :p You: SHGVSIDBNSKJLBNDSVKJDSNMVKLDSMBS Stranger: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Stranger: AHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. You: OLM ÇOK İYİYİM LAN You: AHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA Stranger: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Stranger: OLM NERDEN ÇAKTIN, NOKTALARDAN DEĞİL Mİ? Stranger: AHAHAHAHAHA. You: HAYIR ABİ You: DİREK You: SENSİN You: MUHABBETTEN You: ÇAKTIM Stranger: AHAHAHAHAHAHAAAHAHAHA. You: of logu kaydediyorum abi Stranger: BEN DE AHAHAHAHHA. You: muhteşem ak You: ahahaahhaaha Stranger: asdfhosajdhgjasdf. You have disconnected. Chiptech says (02:56): AHAHAHAHAHA ÇOK Yİİ OLM AHAHAHAHAHAHAHA. Orçun says (02:56): OF AK FORUMA KOYUYORUM AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ahahahahahaha oha be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar