Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 çok çirkin bi kız çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ya paso türk gelio bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 asdf said: Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: duygu? You: efendim Stranger: ben seni arıyorsam ben kımım You: ekrem ? Stranger: 2 hak kaldı You: tahsildar ? Stranger: son hak You: kamuran. You: tutmadi mi be =( Your conversational partner has disconnected. ---------------------- Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: h Stranger: hi You: h You: hello Stranger: asl You: 21/m/sweden You: and you ? Stranger: same... Your conversational partner has disconnected. ABI AHAHAHA YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 1 skorda hollanda dan bana yazılıyor.. cam de soydum bile kızı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: gülüşelim mi? You: AHA PATİ. You: değil mi? :< evet, değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 hollandaysa dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: f or m? You: m You: hic kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 abi soyduktan sora neyine dikkat edeyim attım parasını suratına kovdum iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Cuce said: Dartanian said: Stranger: Hey Stranger: :( You: hi Stranger: How are you : ( You: fine Stranger: Better than me i hope : ( Stranger: Thing is Stranger: I love a girl Stranger: but Stranger: she loves my brother kişiselin linki verivereykin, steve'le dertleşselerdi Devamı vardı ahaha bunun erkek arkadaşı da o kızı aldatıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 screwy said: abi soyduktan sora neyine dikkat edeyim attım parasını suratına kovdum iste.. iyice dikkatli baktın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: pogodi selam You: AHHAHAHAHHA You: yok lan tutturamadın You: kimsin sen patiden Stranger: hayatının askını arıyan biri diyelim Stranger: seviyorum Stranger: cekil yolumdan Your conversational partner has disconnected. Kim lan bu? skjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 EKMEEEEEEEEEEEEEEEEEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 enselendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ahahah sıçtı rezil herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 yok lan şaga. ben değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 yok lan sen değil zaten ekmek sıçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Ne diyon fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: hii You: hey Stranger: im male 20 Stranger: you? You: male 21 Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: hocam acil kahve lazım You: bana da ya You: başım ağrıyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: bana mutlulugun resmini cizebilir misin? stranger Stranger: google et stranger kesin bişi çıkar You: ahahah You: nerdensin Stranger: 15. turksun Stranger: tebrikler Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 abi bana niye turk gelmiyo hiç ya. hatta üst üste aynı ülkeden bile gelmedi hiç 1 canada, 1 u.s.a, 1 ingiltere, 1 hollanda,1 yunan....diye gidiyor. birleşmiş milletler gibi adeta. DH DH geldi bi kere ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: türk Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 site bütün pazar günümü yedi resmen, rahat 3 saat falan takılmışımdır bugün. süleyman sen kapa ben arayımdan başlayan muhabbet, aşırı uzadı. ben yatıyorum, muhabbeti de okuyun vaktiniz varsa. tam bi senaryo. a tribute to süleyman sen kapa ben arayım Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: süleyman sen kapa ben arayım Stranger: yok abi 5 dakkası bir kontör Stranger: açtık artık You: kapa len You: yazmasın sana Stranger: ya abi giden gitti Stranger: 5 dakkası var Stranger: rahat ol You: peki o zaman You: nerdensin Stranger: nası nerdensin recep abi Stranger: karşı apartmandan You: ooo süleyman You: olm geçen arabanızı kapının önüne bırakmışsınız, misafirler geldi rezil olduk. You: bak çocuklar bisiklete binerken çiziyorlar arabaları oraya bırakma Stranger: abi malum park yeri yok mahallede You: ulan bulan nasıl buluyor güldürme adamı Stranger: ya abi peder geç geliyo işten Stranger: yer kalmıyo You: e tabii sen de haklısın. Stranger: yani abi biz de istemeyiz apartman girişini kapatmayı ama naparsın You: doğru doğru. You: ee nasıl gidiyor hayat You: çalışıyor musun Stranger: yok be abi, biliyosun kriz You: yaa malum malum bilmem mi... Stranger: zor You: bak ayşe borusana girdi, mehmet abin balıkçıda kalkanları indiriyor, sana da bi iş ayarlardık be oğlum. Stranger: peder dedi dayımgillerin orda sanayide yeni yer açılmış, verelim çırak olarak You: oğlum sanayi de olmaz ki, okumuş adamsın. Stranger: yani, napıyım tornayı tesfiyeyi You: ee işi mişi bırak ta, yok mu oğlum eli yüzü düzgün hayırlı bi kız? You: yaşın kemale erdi. Stranger: aşağı mahalleden nurgül var abi Stranger: anamlar görmüş beğenmiş Stranger: hamamda Stranger: dediler başgöz edelim You: oğlum doğru da, kusura bakma ama o kız için yollu diyorlar. Stranger: ben de onu soracaktım sana abi Stranger: söylentileri duydum Stranger: geçen kahvede oturuyoz, piç ismail anlatıyodu böyle miktim şöyle domalttım falan You: sallıyo oğlum o, bakma ona sen Stranger: kıllandım biraz ama You: yok yaa sallıyor bakma ona. geçen doğan slx ile ankaraya 45 dakikada gittim dedi istanbuldan. Stranger: yok artık You: yürü git olm diyoruz, encektörü var abi arabanın ayarını yükseltiyoz dedi bana. You: kalktım masasından gittim. Stranger: ya yükselt yükselt nereye kadar Stranger: bizim orhanlarda mazda var onlar 3 saatte anca gidiyolar You: mazda capon arabası iyidir. ben de bi reno almaya çalışıyorum da, bordo brodvey buldum bi tane 92 model, kilometresi sıfırlanmış diyorlar. Stranger: yapıyolar abi Stranger: çok şerefsizler You: allah hepsinin belasını versin. Stranger: ar namus kalmadı You: geçen taksiye bindim, ulan 5 kilometre yola dünya kadar para istedi. You: bi indim taksiden, baktım cantlara, adam ufak boy cant koymuş, taksimetre çok ölçüyor. You: vay şerefsiz dedim, ulan biz yer miyiz bu numaraları. Stranger: vay anasını lan You: işçi emeklisi recep yer mi ulan. Stranger: yemez tabi You: herife bir şey demedim, mahalleye doğru yönlendirdim oraya git dedim. You: gittik işte, benden tam para istiyor, çağırdım ahmet abileri You: çullandık üstüne. You: yer misin yemez misin. Stranger: abi bi daha olursa bizi çağır You: sonra akıllandım abi pardon dedi, kalktık. You: tabii tabii adam lazım olursa çağıracağız. Stranger: yani hep yanındayız recep abi biliyosun You: sağol bilader sağol. You: dostlar da olmasa. Stranger: ne demek abi You: senin babanla çok anımız var. You: biliyorsun. Stranger: biliyorum abi You: çocukluk arkadaşıyız aynı mahlede büyüdük. You: inanır mısın aynı yerde milli olduk, beraber gittik karhaneye. You: o derece samimiydik. Stranger: bak bunları anlatmadı abi You: anlatır mıı, yılların mehmet abisii. pehh. You: çok samimiydik. You: kendisi gelirdi, karısı gelirdi, sevişirdik. Stranger: bak bunları da hiç anlatmadı Stranger: yenge var mıydı ortamda abi You: ben yengeyi salar mıyım, karanlıkta kim vurduya gider maazallah Stranger: kimin vuracağı belli abi zaten karanlıkta You: valla öyle. sana da abi öğüdü karanlıkta kalma. kalırsan da arkayı sağlama al hehehhehheheheh. You: neyse. You: ne diyordum Stranger: duvara veriyorum abi arkayı You: geldiler bize işte yengeyle beraber. elektrikler kesilmez mi. mum da yok evde. hanımı saldım bakkala mum alsın diye. bir 5 dakika geçti. ulan ışıklar bir yandı, senin mehmet abi yengenin üstünde. You: tuttum yakasından, verdim küsküyü verdim küsküyü. Stranger: abi çok sert girmeseydin Stranger: yazık yaşlı başlı adam You: benim evimde karısıyla cima ediyor adam. You: neyse işte bu herif hafiften bayıldı. Stranger: etsin abi yabancı mı You: ben de yengeyi öyle görünce, tutamadım kendimi. You: benimki bakkaldan gelene kadar giriştim hatuna. Stranger: ama ama Stranger: yoksa?! You: ya evlat. Stranger: baba? You: gerçekleri açıklamanın zamanı gelmişti. Stranger: hayııırrrğğğğğ You: maalesef.. gerçekler bunlar. Stranger: bunca zaman nerdeydin ha, nerdeydin You: pompadaydım. You: benzincide çalışıyorum. Stranger: az pompalasaydın da çocuğuna sahip çıksaydın You: oğlum ekmek davası bunlar. You: ben seni neyle okutacaktım You: neyle besleyecektim. Stranger: pompalarken iyi ama You: hehehe orasını karıştırma *sigarasından bir nefes alır* You: OFF YETER LAN. You: NERDEN ÇIKTI BU SALAK MUHABBET GECE GECE You: YATICAM BEN. Stranger: ben de Stranger: sabahın köründe ders var lan zaten Jahrein said: Stranger: Doruk? You: doruk You: evet You: naber lan Stranger: parola? You: parola pipimi öp Stranger: ha peki Your conversational partner has disconnected. kimdi lan bu aaaa bu herifle ben de konuştum. sülüman sen kapa ben konuşayım dedim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 şu site reklam alsa beş dakkada bir tekne alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar