MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 asdf said: Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: duygu? You: efendim Stranger: ben seni arıyorsam ben kımım You: ekrem ? Stranger: 2 hak kaldı You: tahsildar ? Stranger: son hak You: kamuran. You: tutmadi mi be =( Your conversational partner has disconnected. ---------------------- Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: h Stranger: hi You: h You: hello Stranger: asl You: 21/m/sweden You: and you ? Stranger: same... Your conversational partner has disconnected. ABI AHAHAHA YA.
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 1 skorda hollanda dan bana yazılıyor.. cam de soydum bile kızı..
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: gülüşelim mi? You: AHA PATİ. You: değil mi? :< evet, değilmiş.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: f or m? You: m You: hic kasma
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 abi soyduktan sora neyine dikkat edeyim attım parasını suratına kovdum iste..
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Cuce said: Dartanian said: Stranger: Hey Stranger: :( You: hi Stranger: How are you : ( You: fine Stranger: Better than me i hope : ( Stranger: Thing is Stranger: I love a girl Stranger: but Stranger: she loves my brother kişiselin linki verivereykin, steve'le dertleşselerdi Devamı vardı ahaha bunun erkek arkadaşı da o kızı aldatıyomuş
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 screwy said: abi soyduktan sora neyine dikkat edeyim attım parasını suratına kovdum iste.. iyice dikkatli baktın mı
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: pogodi selam You: AHHAHAHAHHA You: yok lan tutturamadın You: kimsin sen patiden Stranger: hayatının askını arıyan biri diyelim Stranger: seviyorum Stranger: cekil yolumdan Your conversational partner has disconnected. Kim lan bu? skjdf
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: hii You: hey Stranger: im male 20 Stranger: you? You: male 21 Your conversational partner has disconnected.
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: hocam acil kahve lazım You: bana da ya You: başım ağrıyor ahaha
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: bana mutlulugun resmini cizebilir misin? stranger Stranger: google et stranger kesin bişi çıkar You: ahahah You: nerdensin Stranger: 15. turksun Stranger: tebrikler Your conversational partner has disconnected.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 abi bana niye turk gelmiyo hiç ya. hatta üst üste aynı ülkeden bile gelmedi hiç 1 canada, 1 u.s.a, 1 ingiltere, 1 hollanda,1 yunan....diye gidiyor. birleşmiş milletler gibi adeta. DH DH geldi bi kere ama.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: türk Your conversational partner has disconnected.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 site bütün pazar günümü yedi resmen, rahat 3 saat falan takılmışımdır bugün. süleyman sen kapa ben arayımdan başlayan muhabbet, aşırı uzadı. ben yatıyorum, muhabbeti de okuyun vaktiniz varsa. tam bi senaryo. a tribute to süleyman sen kapa ben arayım Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: süleyman sen kapa ben arayım Stranger: yok abi 5 dakkası bir kontör Stranger: açtık artık You: kapa len You: yazmasın sana Stranger: ya abi giden gitti Stranger: 5 dakkası var Stranger: rahat ol You: peki o zaman You: nerdensin Stranger: nası nerdensin recep abi Stranger: karşı apartmandan You: ooo süleyman You: olm geçen arabanızı kapının önüne bırakmışsınız, misafirler geldi rezil olduk. You: bak çocuklar bisiklete binerken çiziyorlar arabaları oraya bırakma Stranger: abi malum park yeri yok mahallede You: ulan bulan nasıl buluyor güldürme adamı Stranger: ya abi peder geç geliyo işten Stranger: yer kalmıyo You: e tabii sen de haklısın. Stranger: yani abi biz de istemeyiz apartman girişini kapatmayı ama naparsın You: doğru doğru. You: ee nasıl gidiyor hayat You: çalışıyor musun Stranger: yok be abi, biliyosun kriz You: yaa malum malum bilmem mi... Stranger: zor You: bak ayşe borusana girdi, mehmet abin balıkçıda kalkanları indiriyor, sana da bi iş ayarlardık be oğlum. Stranger: peder dedi dayımgillerin orda sanayide yeni yer açılmış, verelim çırak olarak You: oğlum sanayi de olmaz ki, okumuş adamsın. Stranger: yani, napıyım tornayı tesfiyeyi You: ee işi mişi bırak ta, yok mu oğlum eli yüzü düzgün hayırlı bi kız? You: yaşın kemale erdi. Stranger: aşağı mahalleden nurgül var abi Stranger: anamlar görmüş beğenmiş Stranger: hamamda Stranger: dediler başgöz edelim You: oğlum doğru da, kusura bakma ama o kız için yollu diyorlar. Stranger: ben de onu soracaktım sana abi Stranger: söylentileri duydum Stranger: geçen kahvede oturuyoz, piç ismail anlatıyodu böyle miktim şöyle domalttım falan You: sallıyo oğlum o, bakma ona sen Stranger: kıllandım biraz ama You: yok yaa sallıyor bakma ona. geçen doğan slx ile ankaraya 45 dakikada gittim dedi istanbuldan. Stranger: yok artık You: yürü git olm diyoruz, encektörü var abi arabanın ayarını yükseltiyoz dedi bana. You: kalktım masasından gittim. Stranger: ya yükselt yükselt nereye kadar Stranger: bizim orhanlarda mazda var onlar 3 saatte anca gidiyolar You: mazda capon arabası iyidir. ben de bi reno almaya çalışıyorum da, bordo brodvey buldum bi tane 92 model, kilometresi sıfırlanmış diyorlar. Stranger: yapıyolar abi Stranger: çok şerefsizler You: allah hepsinin belasını versin. Stranger: ar namus kalmadı You: geçen taksiye bindim, ulan 5 kilometre yola dünya kadar para istedi. You: bi indim taksiden, baktım cantlara, adam ufak boy cant koymuş, taksimetre çok ölçüyor. You: vay şerefsiz dedim, ulan biz yer miyiz bu numaraları. Stranger: vay anasını lan You: işçi emeklisi recep yer mi ulan. Stranger: yemez tabi You: herife bir şey demedim, mahalleye doğru yönlendirdim oraya git dedim. You: gittik işte, benden tam para istiyor, çağırdım ahmet abileri You: çullandık üstüne. You: yer misin yemez misin. Stranger: abi bi daha olursa bizi çağır You: sonra akıllandım abi pardon dedi, kalktık. You: tabii tabii adam lazım olursa çağıracağız. Stranger: yani hep yanındayız recep abi biliyosun You: sağol bilader sağol. You: dostlar da olmasa. Stranger: ne demek abi You: senin babanla çok anımız var. You: biliyorsun. Stranger: biliyorum abi You: çocukluk arkadaşıyız aynı mahlede büyüdük. You: inanır mısın aynı yerde milli olduk, beraber gittik karhaneye. You: o derece samimiydik. Stranger: bak bunları anlatmadı abi You: anlatır mıı, yılların mehmet abisii. pehh. You: çok samimiydik. You: kendisi gelirdi, karısı gelirdi, sevişirdik. Stranger: bak bunları da hiç anlatmadı Stranger: yenge var mıydı ortamda abi You: ben yengeyi salar mıyım, karanlıkta kim vurduya gider maazallah Stranger: kimin vuracağı belli abi zaten karanlıkta You: valla öyle. sana da abi öğüdü karanlıkta kalma. kalırsan da arkayı sağlama al hehehhehheheheh. You: neyse. You: ne diyordum Stranger: duvara veriyorum abi arkayı You: geldiler bize işte yengeyle beraber. elektrikler kesilmez mi. mum da yok evde. hanımı saldım bakkala mum alsın diye. bir 5 dakika geçti. ulan ışıklar bir yandı, senin mehmet abi yengenin üstünde. You: tuttum yakasından, verdim küsküyü verdim küsküyü. Stranger: abi çok sert girmeseydin Stranger: yazık yaşlı başlı adam You: benim evimde karısıyla cima ediyor adam. You: neyse işte bu herif hafiften bayıldı. Stranger: etsin abi yabancı mı You: ben de yengeyi öyle görünce, tutamadım kendimi. You: benimki bakkaldan gelene kadar giriştim hatuna. Stranger: ama ama Stranger: yoksa?! You: ya evlat. Stranger: baba? You: gerçekleri açıklamanın zamanı gelmişti. Stranger: hayııırrrğğğğğ You: maalesef.. gerçekler bunlar. Stranger: bunca zaman nerdeydin ha, nerdeydin You: pompadaydım. You: benzincide çalışıyorum. Stranger: az pompalasaydın da çocuğuna sahip çıksaydın You: oğlum ekmek davası bunlar. You: ben seni neyle okutacaktım You: neyle besleyecektim. Stranger: pompalarken iyi ama You: hehehe orasını karıştırma *sigarasından bir nefes alır* You: OFF YETER LAN. You: NERDEN ÇIKTI BU SALAK MUHABBET GECE GECE You: YATICAM BEN. Stranger: ben de Stranger: sabahın köründe ders var lan zaten Jahrein said: Stranger: Doruk? You: doruk You: evet You: naber lan Stranger: parola? You: parola pipimi öp Stranger: ha peki Your conversational partner has disconnected. kimdi lan bu aaaa bu herifle ben de konuştum. sülüman sen kapa ben konuşayım dedim hatta.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 şu site reklam alsa beş dakkada bir tekne alır
Öne çıkan mesajlar