Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 http://www.ntvmsnbc.com/id/24962842/ şurdan fırat gibi "YEAK YAA" diye bağırasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 bende kalsın istiyorum. çok hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ahahah.kalsın valla bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 kalsın aga daha tecrübelisini bulamazsınız. harika bir teknik direktör bence. inşallah 50 yıl daha fenerin başında kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 fenerdeyken ömrünü tamamlasın hatta mümkünse, bi 10 15 daha rahat yaşar dede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 fırat yorumuna katılmadan edemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ahah seneye de bu herif fenerde kalırsa fener 10-12 arasında gider gelir heralde sezon boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Fenerbahçe için büyük fırsat. Mutlaka kalmalı! Hatta en az 3 sene kalmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 varım diyoooooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 umarım kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Arkadaşlar Aragones'e Barcelona'dan teklif gelmiş 5 yıllık, ama Aragones demiş ki "Olm biz hakiki fenerliyiz, istersen takımı üstüme yap yine gelmem" Böyle fener aşkıyla yanan bir teknik adamı bırakmayalım kesinlikle, destek olalım, kulübü telefon yağmuruna tutalım, fan clublar kuralım.... Kalsın lan, lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 sonlara doğru iyi yalakalık yapmış yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 topicte bir tane fenerli yorumu yok yalniz ahahaha. nasil uzgunsek artik espirisi bile aci tat birakiyor agizda sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 istifa edmiceğine göre parayı bascak fener kovmak istiyosa ikinci del bousque vakası olcak gibime geliyor yada fener seneyede gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Bugün bi gazetede gördüm hangisi hatırlamıyorum. Yine başlamışlar bombalamaya. FB Scolari'yi getiricekmiş de, Ronaldinho'yla anlaşmış, Scolari gelirse fenere gelirim demiş Ronaldinho :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 rüyamda aziz başkanla konuşuyoduk, dedim bu aragonese arka çıkıyonuz falan ama heralde yürekten değil? falan diye. tabi canım dedi göndericez onu zamanı gelince :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Rewendor said: Bugün bi gazetede gördüm hangisi hatırlamıyorum. Yine başlamışlar bombalamaya. FB Scolari'yi getiricekmiş de, Ronaldinho'yla anlaşmış, Scolari gelirse fenere gelirim demiş Ronaldinho :) Haber gönderen yok mu Aziz'e daha, "BAŞKANIM BENİ ALIN" diye? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Le Guen son bomba işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ya adam mis gibi darulaceze bulmuş bırakırmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ronaldinho beşiktaşa gider bence. metin ali feyyaz ile büy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ronaldonun duvarinda hakan sukur posteri varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 o değilde herkes ne korkuomus lan bizden. korkmayın lan bu kadar. aslında tabi aragonesle bile bjkyı gsyi her maç yenince bide iyi bi td olsa neler neler yaparız di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 aragonesle bile derken? adam dünya birincisi oldu olm geçen sene, kaç tirilyonluk adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 avrupa sampiyonu olan atrenor, ispanya gol krali forvet, bunlara ragmen 5.cilik icin ciripiniyoruz degil de, onlara ragmen gsyi bjkyi yeniyoruz, iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 futbolcu ve teknik adam öğütücüsü olduklarını kabule etmiyolar sonra korkuyolar tırsıyolar diyo adamlar ya. hiddink sizden başka hiçbiyerde başarısız olmadı. oynatamadığınız anelka chealseda ilk 11 de kemalettin bi ara ceviz kabuğunun vazgeçilmeziydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar