MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Ya ben zeytinburnu sirkeci tramvayında gördüm. 2 tane kız var dayanmış köşeye güzelde kızlar. neyse.. Ulan tavırları bi acaip geldi. 3 durak geçti sonra kızlar indi meğerse arkasında bir adam varmış oha dedim. Adam bezmişti. Zaten sonra indi. Heralde sigara yakmak için ... :)[signature][hline]üflentius............. Doğru Düzgün Soru Sormanın Yolları
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 hehe valla üniye girdim gireli uzuun zamandır bi "actiona" girmedim ama şöyle bi olay gelmişti başıma...zaman 2 sene öncesi, lise 3teyim.o gün dersin hocası gelmemiş, üstelik neredeyse bütün gün o ders vardı.neyse dedik bari ders yok izin alalımda çıkalım.gittik kapıya ama güvenlikmidir nedir bizi salmadı.hatta kapıda tartışma çıktı en sonunda müdür yardımcısı geldi felan e normal olarak kös kös bahçeye geri döndük.e ulan şimdi napcaz derken biri e hadi kaçalım dedi.arkadaşı parlak fikri için kutladıktan sonra uygulamaya geçtik.kaçacağımız duvar köşesiyle ana bina arasında birde ufak bina var, bu yüzden o köşede duranlar görünmüyo.ama bunu bildiklerindenmi nedir oradaki telleri inanılmaz yüksek yapmışlar.nerden baksanız 1 metrelik taş duvarın üstüne 3 metre demir çubuklu teller felan.neyse bi gözcü bıraktık ufak binanın kenarından bahçeyi gözlüyo eğer öğretmen görürse ıslık çalacak.ben birazda tırsak olduğum için en sonu bekledim.ama tam tellerin en tepesine ulaşmışımki bizim gözcü başladı ıslıklamaya.ben o döt korkusuyla (e nerden baksanız direk disiplinlik bi olay düşünseneze tellerin üstünde yakalandığınızı) kendimi bir bırakmışım en tepeden...BAM diye diğer apartmanın bahçesine düştüm.önce yere ayaklarım değdi ama fazla hızlıca düştüğüm için bide dengemi kaybedip kıçüstü oturdum.neyse işte tam hoca bizi görebilecek bi yere gelmiştiki sokağın diğer tarafına koştum tam zamanında...ama o günden sonra kıçım şöyle rahar bir-iki gün ağrımıştı, e bide karizmayı çizdirmiştik :P hey gidi lise hey...[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA. [Bu mesaj PUMA tarafından 29 Mayıs 2004 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 dusunuyorum ben hıc cılgınlık yapmamısım ya[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Teşvikiyede iyi kafayla arabaların üzerinden koşmuştuk. Çalan alarmları düşünüyorumda hehe.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 haa sımdı hatırladım hanı su suzıkı arabalar varya boyel ufacık araba onları dort arkadas araba kuzeye bakıyorsa dondurerek guneye dondurmustuk arabayı gecenın bır yarısı demekkı bende yapmısım :D nasıl bır anlatım kullandım ama anlamısınızdır umarım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konyada içip içip gece çıkıp fırlamalık yapıyoduk paso geçen yıl Genelde otobüs duraklarındaki reklam panolarını götürüyoduk film afişleri falan heheh
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konya'da? Hahaha hayattan beklentiniz kalmamış belli =P.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life.
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Alexi_Septimus, 29 Mayıs 2004 01:26 tarihinde demiş ki: Teşvikiyede iyi kafayla arabaların üzerinden koşmuştuk. Çalan alarmları düşünüyorumda hehe. LOL![signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 4 5 arkadaş akşam vakti buradaki bi kapıcının kapısını kırmıştık (metal kapı 5 kişi hoyda heeyt güüüm diye abanıca içine göçüyor) sonra herif demir boru ile kovalamıştı bizi ne ekşındı sabit pazardan shell e kadar kaçmıştık:) sonra saklanınca önümüde geçmişti adrenalin adrelanin :) Sonra herif kırılan kapınıın dilini ters takmıştı en büyük eylencemiz geceliyin gidip kapıya ters yönden abanıp ZBAM diye açılmasını sağlamaktı hatta bi arkadaş içeri bağırıp kaçmıştı:D bidefada gene herifi kızdırdık (kapı çalışıyor) uyduruk bi feneri yolun kenarında pusmalık yerlere koymuştuk havada karanlık adam direk oraya doğru koymuştu kesin oraya pusmuşlardır diye adam gidince kapıyı kapamıştık :) herif kapıda kalmıştı bi herifin evinin camından içeri torpil sallamıştık hesaplarıma göre tam salona düşmüştü:) herif çıkıp küfretmişti Boncuklu silahlarla milletin camına ateş ediyorduk (hemde 5 6 kişi sürekli tarayınca çatçatçotltlata ediyo) sonra herif çıkıyordu onada ateş ediyorduk içeri kaçıyordu yıhaha:) Havalı tüfekle kar yağınca olan sarkıtları camdan vuruyordum ıskalarsam milletin camı kırılıcak:) sarkıt lambadan kopup gırç diye karlara giriyordu eheheh İspirtoyu büyük şırıngalara çekip yola döküyorduk birisi geçerken yakıyorduk herif hasstır diyodu Toprak kapların içine kağıt doldurup gazyağı koyuyorduk sonra yakıp işlek yolun ortasına atıyorduk arabalar duruyordu kimsede yerinden oynatamıyor sıcak toprak ayakla denemede yemiyor çok alevli yağ dökülüyor sonra sopa ile yoldan çekmişlerdi gece 10 da boncuk savaşı yapardık laserli bi boncuk tüfeği vardı kendim taktığım onunla milletin arkasına geçip sırtlarından vuruyordum çok pis haz alıyor insan Denize giriyordum :-O[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Alexi_Septimus, 29 Mayıs 2004 01:43 tarihinde demiş ki: Konya'da? Hahaha hayattan beklentiniz kalmamış belli =P. Niye? Yapılmaz mı? :PpP mesela ben hergün yapıyorum :P ama artık çılgınlık diye pek bir şey kalmadı... sanırım çılgınlık sayılabilecek,Bisikletle her sağlam yokuş çıkıp,inişlerde kronometreyi kilitlemem(bozuluyor belli süre sonra lol...Bir kere 99.9 da takılı kaldı :DDD), arabayla 160la sağ aynayı parçalayıp ertesi gün pedere çaktırmadan yaptırmam, 2 arka arkaya(48 saatten fazla) Sabahlayarak okula gitmem,ve yazılılara girmemdi :D ( full action...) mmm yok be :) Bende öyle "çok(!)" action yok...ne yapılabilir ki konya'da :Pp[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ehen bende 48 saat sabahladığımı hatırlıyorum hayal meyal:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 peki sen hiç konyada gece 3 te bi çorbacının lavabosuna kustunmu? bizim bi arkadaş kustu ve adamlar dalıyodu bize haha ertesi gün kapatmışlar orayı ayrıca yine gece 3-4 civarı konyada bira bulduk lan biz biraneye bi girdik adamlar dev ekranda feyşın tivi izliyorlar ve adam biralari pet su şişesine doldurup sattı ehue
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 muahahah onlar fos olum :) ben gecenin 3:30 uunda,stadyumun önünden,otogara kadar gittim :D Hastayım,37 derece ateşim var... Birde sol dizimi sakatladığım yeni zamanlar...Bilmiyorum daha sakatlığın boyutunu... Ankaraya gidicez.. :P Sırtımda çantam var..O var bu var... Neyse işte,gittim otogara.. Grup halinde oturuyoruz otogarın içinde.Biz bekliyoruz ki,anons gelecek...Aha bir baktık saate 4:05..Lan bileti kaça almıştık biz?4:00...eee?? Bastır :D Bisikletlerle otobüsü yakalayıp durdurduk LOL... Sonrası malum ankara gezisi :)...(Ankara sucka..eheh)
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Otogar neki olm ben hergün ordaydım (ev otogarın oralardaydı :P) konyada harbi manyak şeyler atlattım ama hakkını vermek lazım hehe
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ehe öyle çok kalabalık ortamda yapamıyorsun gece actionu.. :) gerçi Tek foto koysam yeter zaten action için :P
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Bonecrusher, 28 Mayıs 2004 22:38 tarihinde demiş ki: doggy ile birlikte aynı odada yattım LOL[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Bilkent'e ilk girdiğim yıl 1999. Yurtta kalıyoruz. Gece oldu millet uyudu biz çok sıkıldık arkadaşlarla ne yapalım ne edelim. T.V. odasında top yapıp oynadık biraz. Oda baydı, yapacak bişi kalmadı. Sonra biraz içtik ben saçma sapan gaza geldim karşıdaki kızlar yurduna kıçı sıyırıp dansedecem diye :) Gittim çıktım bi sandalyenin üstüne, arkadaş ışıkları açtı başladım sıyırıp sallamaya. Bizim yurda bakan camlarda 3 tane kız vardı, ben herhalde bu şekilde 2-3 dakka sallamışım gaza gelip fazladan :) Işığı kapayıp kızlar yurduna kafayı çevirdiğimde en az 80-90 kız tezahürat yapıyordu, cama çıkmaya devam edenlerde cabası... Bu çılgınlıktan çok saçmalıktı ama çook eğlenmiştik o gece arkadaşlarala :)[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer
Obscura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: nedanko, 28 Mayıs 2004 22:47 tarihinde demiş ki: Ben dedimki hadi gel taksim bakırkoy dolmuşlarına binelim hem bu saatte dolmaz içinde uyuruz sabah 6-7 gibi çıkarız içinden. Saatde bu arada 5 olmuş. Neyse gittik bindik. Uyumaya başladık omuz omuza falan. İlk önce 3 kişiydik . Sonra 1 kişi geldi. Daha dolmaz dedik. Birden 4 kişi birdemn geldi. Doldu adam çalıştırdı hayda baktık gidiyoruz harbiden bakırkoye. Neyse uyu dedim uyduk. Bakırkoye geldik. ueheu çok güsel di falla uzun oldu... Edit:Euheu heycanlandım hızlı yazmışım düzelttim.. ahahhaa HASDUHAUDIHDFIASDHF sabah sabah varya annem deli sandı katıla katıla gülüyorum lol[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: HellHound, 29 Mayıs 2004 04:16 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 28 Mayıs 2004 22:38 tarihinde demiş ki: doggy ile birlikte aynı odada yattım LOL ha bunu bende yaptım evet :P ama daha çılgını bonepart ve praw ile aynı odada yattım abii eheuh
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 o zamandan beri gay takılıyosun zaten :-P[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Arkadaşlarla azmakbaşının önünde saat 3 te denize girmiştik.Üff manyaktı yaa.Kıç donması cabası tabi Birde bilmem bilirmisiniz pet şişenin yarısına kadar tuz ruhu doldurup içine 15 kadar kutu kola kapağı koyarsanız 1 dakika gibi bir sürede büyük bir gürültüyle patlıyor :)Gece okulun muhtelif yerlerine koyup vınlayıp uzaktan curcunayı izliyoduk.Ha birde torpille ramazan davulculuğu var tabi sabah toplaşıp ;)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Megafon, yanar döner ışık ve polis sireni ile yol açardık bir aralar, hatta 1-2 araba bizim yüzümüzden ufak kazalar yapmıştı. Daha sonra sivil polisler yakaladığında kavga edip üstte çıkmaya çalışmıitık. İyi dövmemişti adamlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
rona Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 wallaaa fb-panathinaikos maçı maça geciktim kapılar kapanacak kadiköyü bilenler anlarlar. loca garajlarının oradaki demir teller... oradan atladım tırmanbıp yaklaşık 7-8 m. düştüm zaten oradan neseki güvenlik falan görmedi girdim maçaaaa[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 yazlıktaki tüm arkadaşları toplamıştık bisürü su içtik 15-16 kişi vardık herhalde girdik denize pazar günüydü herkes gelmişti istanbuldan deniz doluydu.Biton insan vardı. açıldık hafif boyumuza kadar gittik. döndük böyle kıyıya doğru millet bize bakıyor. Hepimiz başladık işemeye.Hayvan gibi işedik ama. Ordan geçerken kendimi kaplıcalarda hissetmiştim.Gittim hemen banyo yaptım :=) ogun denize girmedik bidaha bi kerede antalyada bi otelde kalıyorduk. Havuza işeyince kırmızı renk çıkar ya. Kuzenimle poşetin içine işedik.Gittik gizlice poşeti havuza attık. Havuz kırmızı oldu.Millet içindeydi.Herkes havuzda birbirine bakıyor kim işedi diye. Görevli geldi. "Tuvalet var kardeşim tuvalet eğitiminizdemi yok" die söylendi durdu.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 18'imden beri sonsuza dek aşkım seçtiğim kızı karşılıksız sevmeye devam etmek. hayatım mahvolmuş durumda sayesinde. pek ilginç veya komik değil kusra bakmayın..
Öne çıkan mesajlar