Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatınızın çılgınlığı???

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Hayatınızda yaptığınız tüm riskleri göze alarak tüm kuralları çiğneyerek herşeyi hiçe sayarak kimseyi önemsemeyerek yaptığını çılgınlık nedir???

ben sevdiğim kıza okulun mikrofonundan seni çok seviyorum diye haykırmıştım ... sonrası zaten tüm psikolojimi bozdu.
demekki neymiş???

filmlerde gördüğümüz her haltı yemiicekmişiz....

bi kerede bizim yazlıkta denizde silivri tarafında botaş vardır belki bilen vardı Marmara ereğlisi taraflarında kalıyor.
Denizde çoook uzakta dubalar koymuşlardı gemiler için bor hattı vardı doğalgaz yüklüyorlardı.
bigün gemi gelmişti sabah kalktım saat 7 di kimsede yoktu gemi dolum yapıyordu herhalde
bende atladım suya oraya kadar yüzdüm gemiye deydim geldim
gemidekiler çok kızmıştı
rahat 2.5 -3 saat yüzdüm.
Karaya yaklaşırken ölücem zannettim hiçbişeyde almamıştım yanıma inanılmaz yorulmuştum.O ayağım toprağa deyince müthiş bir duygu yaşamıştım.

bide gece hafif dalgada mehtapta dandik bi kayıkla denize çıkmıştık gerçi bu çılgınlık değil :=)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

kapkaranlık bir ormana elimde kamerayla girip ormanın diğer tarafından çıkmaktı, ormanın iki arası 200-300 metreden fazla ve kapkaranlık..

önce girip iki adımda geri dönmüştüm ama daha sonra iddia koşularını falan değerlendirip tekrar girmiştim ortaya çıkan görüntüler çok komikti..

sonlara doğru delirecek gibi olmuş ve koşmaya başlamıştım tabii bunu da kamerada izleyince çok gülmüştük düşünsenize ilerde ışıklar gözükmeye başlıyor ve 3 buçuk olarak fırr birden koşmaya başlıyorsunuz :-p[signature][hline][i]i will endure, hide away.
i would outrun the scythe glaring with failure.[i]
Sosyal ağlarda paylaş

Vay be.. Şimdi Linux dersleri 2'yi yazarken iyi oldu bu...

Ben istanbul universitesinde okurken orada tanıştığım bir kızla taksimde guitar adlı bara gittik. Neyse yedik içtik eğlendik. Saat akşam 9 oldu. Kızda bostancıda oturuyor. Ben onun suratına o benim suratıma bakıyor. En son ben bi tuvalete kalkıyım dedim. Gittim tuvalete paramı saydım. Tamam dedim. Geldim kızın yanına dedimki gel bugün sabahlayalım taksimde. Şöyle bi gözleri ışıldadı bir sn dedi. Oda gitti geldiğinde tamam dedi. Annesini aramış demişki ben karşıda bir kız arkadaşımda kalcam merak etmeyin. Neyse çıktık ilk önce bir internet cafeye gittik. Girdim istanbul.com'a bu akşam ne var diye bakiim dedim. Baktım babylonda Fuat saka ve grubu var. Hemen gidelim dedik ama geç başlıodu neyse inelim dedik yürürüz. Babylon'a inerken yolda galatasaray lisesinin önünde mini konser vardı. Çok güzel çalıyordu. Bide kağıt tutuşturdular elimize bu gece kemancıda çıkıyoruz diye yazıyodu. Neyse orda dinnedik baktık Fuat Saka saati gelmiş babylona gittik. Orda zaten içmiştik üstüne bira votka ne varsa içtik zil zurna olduk. Horon teptik falan. Daha o gün tanışmışız. Neyse saat 1-2 mi ne oldu bitti konser çıktık. Ne yapalım dedik. Bronx'a gittik kapalıydı. Sonra aklımıza kemancı geldi. Kemancı'ya gittik içerisi tıklım tıklım oradada oynadık bol bol falan saat 4:15 oldu hadi kapatıyoruz dediler biz masanın üzeirnde yarı sızmış yarı ayığız. Kafaları masaya koymuşuz. Çıktık. Kızılkayalarda yemek yedik. 2 adım attı kust hepsini. Neyse saat 8 de ders var zaman geçirelim dedik. Baktık her yer kapalı. Bide tinerciler falan tırstık. Ben dedimki hadi gel taksim bakırkoy dolmuşlarına binelim hem bu saatte dolmaz içinde uyuruz sabah 6-7 gibi çıkarız içinden. Saatde bu arada 5 olmuş. Neyse gittik bindik. Uyumaya başladık omuz omuza falan. İlk önce 3 kişiydik . Sonra 1 kişi geldi. Daha dolmaz dedik. Birden 4 kişi birdemn geldi. Doldu adam çalıştırdı hayda baktık gidiyoruz harbiden bakırkoye. Neyse uyu dedim uyduk. Bakırkoye geldik. Saat 5:30 falandı. Ne yapalım dedik. Gel meydandaki bamklarda uzanalım uyuyalım dedim. Gittik uyduk olmuo hava soğuk banklardada bir kişi anca yatabilio sarılamıyoz ikimizde ayrı bamktayız. 2 de bir kıçını kontrol et tinerci gelmesin falan. Neyse bu böyle olmuycak dedim gel bidaha binelim taksim arabalarına. Bindik uyuduk saat 7 oldu halen dolmadı. Bizde indik içinden bide kızıyoruz şöföre 2 saattir dolmadı falan diye. Okula geç kaldık diyoruz. Ulan sabahın 6 sında binmişsin ne okulu. Neyse.. İndik otobüse bindik beyazıta gittik. Amfiye girdik kafaları koyduk bi kalktık 12 y di..

ueheu çok güsel di falla uzun oldu...
Edit:Euheu heycanlandım hızlı yazmışım düzelttim..
[signature][hline]üflentius.............
Doğru Düzgün Soru Sormanın Yolları

[Bu mesaj nedanko tarafından 28 Mayıs 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Saros körfezinde 750 metre uzaklıktaki hayvani dubalara 3 kişi gidip geldik.Dönüşte akıntı çıktı acaip tırstım.Bide Saros'un meşhur Camgöz türü köpekbalıkları meşhurdur zaten... :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aket-Atum, 28 Mayıs 2004 22:55 tarihinde demiş ki:
nedanko kız sevgilin falan mı şimdi?

Yok ya kızın sevgilisi varmış desem ne dersin? Euheu bi daha hiç bir yere çıkamadık.. Ogünde solemedi benim sevgilim var diye. Öpüştük koklaştık 2 gün sonra erkek arkadaşım dedi okula gelen birisine. Bi daha suratına bakmadım..[signature][hline]üflentius.............
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş-fener maçı

maç öncesi arkadaşlarla burger a gittik yedik.
Ben kola içtikten sonra bira içemem hadi gidelim nevizadeye dediler gittik.
girdik akdeniz pub a.İçtik bayağı çıktık kokoreççilerin olduğu cadde
böghh böghh yapmaya başladım.
Ulan kusucam caddenin ortasına...
Sonra Golden kokoreç var.girdim adama dedim tuvaleti kullanabilirmiyim.
Oda Bjkliymiş kullan abi bjklisin fb li olsan izin vermezdim koycaz bugun dedi.
Girdim
çaldım kapıyı dolu sarhoşum zaten hafifden orda kekonun teki dedi dolu görmüyormusun
bende
tamam anladık böghhh yaptım ama kusmadım.
baktım orda pisuvar duruyor :=)
pisuvarın içine kustum.
adam dio ne yedin bölee
Dedim şerefsizler bozuk kokoreç vermişler yemeyin burdan kokoreç :=)
kustum pisuvara hayvan gibi yediğim herşey köfteler bile vardı.
Tabaka olmuştu kocaman.
Sonra çıktım merdivende bana izin veren adamla karşılaşım halletinmi die sordu
eywallah abi saol iyi geldi dedim.
çıktım koşun lan dedim arkadaşlara

o gün içimde hep dikilioyrum gibi bi his vardı...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya biz arkadşla kafayı sıyıralım diye tarlabaşında travestilerle kaldık bi zaman.. Yani evde değilde aprtmanızmızda vard ıtravestiler :) ..

Neyse hegün döt korkusuyla uyuyp kalkıoz. O gitar çalışıo ben de bişiler yapıom işte.. Bir gün tam uyuyoz (çatı katı bu arada bizim daire) kapı güm güm vuruluyo ama ritmik olarak. Aha dedik basıldık bizi vuracaklar yada şaka yapacaklar. Ulan ozan aç diyorum kapıyı oda diyor sen aç. Olm tırstığımızı görerlerse daha kötü olur. Bari bir şansımızı denielim böle sert çıkalım açalım falan. Tamam diyo ama sen aç diyo kapıyı..
Neyse ben gittim tırsa tırsa kapıyı bi açtım. Bir travesti kapıya ellerini dayamış arkasında sakallı bi amcam şakalaşıyorlar. Açar açmaz zaten içeri doğru geldiler. Düşüodu. Euheu ne gülmüştük ama..[signature][hline]üflentius.............
Sosyal ağlarda paylaş

nedenko yazınca aklıma gelio :=)

Merter de kuzene gittiğim zaman kalıyorum.
Orada köprü vardır Ulusoy un orda.
Travestiler orda iş yaparlar çimenllik var köprünün ayağında orada yaparlar.
Biz alırdık bakkaldan yumurtaları giderdik sevişenlerin kafasına travestilerin kafasına atar köprüden veya yakınlarına gelip kaçardık
Bi kere yakalıyordu birisi vallahi yakalasaydı yanına çırak alırdı bzi herhalde şerefsizin erkekliği tuttu köpek gibi koşuyordu merteri turlamıştık.

ama hakkaten çok kötü bişey yapıyormuşluz[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

bugun yıldızı tekniğin bahar şenliklerinde şebnem ferah konseri vardı. geç gittiğimiz için kapıda kaldık. kapıdaki görevliyle tartıştık filan. yıldız sarayının ordaki kapı aklıma geldi. ordaki kalablığa "beni izleyin bi yer biliyorum" diye bağırdım. ben önden giderken bi baktım arkamda 35-40 kişi. kapıya gittik kapı zincirle kilitli. bi bakmışım zati 70-80 kişi olmuşuz. insanlara vermişim gazı kapıya 1-2 omuz. kırdık zincirleri girdik içeri. kapıda bizi almıyan herifide içerde görmezmiyiz. onuda ittik kaktık filan. hayatımda en eylendiğim gecelerden biriydi. zaten bu olay bana 2 konser etkisi yaptı. 1 saat kalıp çıktım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu bnm basıma ılk defa geldi..gecen hafta ege uni sin de teoman ın konserı avrdı bahar senlıklerı ıcın..neyse ark.lar flm gıttık konser basladı ztn geç cıktı teo sahneye neyse ıste sarkılarla cosuoz flm arkadan paso bırı surtunuo...way anasını dedım ılk dklarda carpıodur flm dedım harbı degıo arada baya bı ıı arkadan =P ulan kafayı bı cevırmısım kız deıl mı alaa =) hemen caprasımda sewgılım arkamda bana surtunen bı kız ahah =) söledım hatta dıer yanımda kız ark.lardan bırıne yer degıselım dedı degıstırdık ama bu seferde sewgılıme uzak kalıom dıe gene gectım nese öle bıtırdık konserı...konser benım sewgılının kuzenıde gelmısdı bızle yasıt ztn kuzenın cebıne yanında sewgılısı ıle eglenen bı adam cep tel. no sunu sokmus ahaha ne konserdı peah =)

ilk defa fordlandım "hemde kız tarafından" =)[signature][hline]|Pyro|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...