TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 kaçmayın ulan kaçmayın diye bağıran polis panzeri HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Vatan hainleri! Gelin lan! Ahahahahahaha
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 okeye 4. aramaktadır. yanlış anlamışsınız siz.. "oyundan kaçmayın!" demek istemiştir.
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 polis : kaçmayın ulan orman_işçisi : gg orman_iscisi has left the game.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 said: Yaklaşık 100 kişilik grubun içerisinde dalan shortlandtaki polis kaçan göstericilere megafonla, "Kaçmayın, erkekseniz gelin" diye bağırdı. shortland ne ya panzerin modeli mi? :D
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Adam üst üste ıska geçince sinirlenmiş , durun da vurayım rörörö :)
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Ordaki "vatan hainleri!" tınısı, polisin ordaki göstericilere ne gözle baktığını net bir biçimde gösteriyor aslında. Ya dürüst olmak gerekirse, bende kahkahalarla güldüm. Hani güleriz ağlanacak halimize misali.
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 eğlenceye alınsın bu, ahaha...kara mizah...ne milletiz yav, lol
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 orda arabaya taşı sallayanların hareketlerindeki hınç da polise ne gözle baktıklarını gösteriyor. kafasına kaldırım taşı sallanan insan sövmese acayip olur ki, tabii bunu megafonda yapması yanlış ve komik olmuş o ayrı.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Sam said: orda arabaya taşı sallayanların hareketlerindeki hınç da polise ne gözle baktıklarını gösteriyor. kafasına kaldırım taşı sallanan insan sövmese acayip olur ki, tabii bunu megafonda yapması yanlış ve komik olmuş o ayrı. katıldım
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Sam said: hahahahaha çok iyiydi! ahahahaha süpermiş bu
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ahaha adam bfde bizim millete jiple daldığımız gibi dalmış
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 adam haklı atarlanmış biraz :) daldığı grubda ne idüğü belirsiz sırf zarar ziyan peşnde vandal kafalı bir sözde "anarşist" takımı.. ama AHAHAHAHAMINAKOAHAHAHAHAHAHA
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Abi bunlar anarşist falan değil.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 harbi değilmiş ya EMEP gençelri mi bunlar TKP gençelri mi? orada sarı kırmızıbir bayrak gördüm de üstündeki makine dişlisine de benziyordu.. çıkaramdım gece gece güruhun günahını aldım
Öne çıkan mesajlar