kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 çavuş tokatlamaca diye bi oyun var baya sardı onla uğraşıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kermitte son günlerde bi libido patlaması mı görüyorum genel hali mi bu acaba :| abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 geçen gün nfs topici açılmış buralarda en iyi oyun hangisi denmiş underground'dan sonra most wanted övülmüş gittim indirdim onu oynuyorum güzelmiş shift de vardı gerçi ama çok sarmadı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 şimdi şuna bakıyodum http://i46.tinypic.com/t5og07.jpg 1-2 güne yine bc2'ye geçicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Monopoly oynuyorum çok pis sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 armadillo run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mass Effect 1 Tales Of Monkey Island Chapter 4 (muhteşem oyun yaaa :D:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 c&c 1. Oha nasıl zor bir oyunmuş bu lan dfdfhdf, küçükken nasıl bitirmişim falan hayret ettim. p.s: kane yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mirrors edge oynamaya çalışıyorum da yürüme bug'ına takıldım. Bunu geçmenin yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 mirrors edge tam konsol oyunu ya ben roller coaster 3 oynuyorum.ztn pc de başka oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 3 saate kadar starcraft 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bf heroes football manager 2010 dirt 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 http://www.thinktechno.com/wp-content/uploads/i164.photobucket.com/albums/u37/joeldsouza/halo2.jpg halo legends izleyince canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 http://img39.imageshack.us/img39/6776/2nsucnq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 şu movies güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 sinad said: şu movies güzel mi güzel ama daha güzel olabilirmiş. oynamadıysan dene mutlaka, degisik. yeteri kadar iyi olmamasının sebebi oyun sandbox'tan öteye gidemiyor. sana gorev verse, bölüm bölüm olsa daha güzel olurdu ama tek bi stüdyo kurup sonsuza kadar oynuyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Evet aslında güzel bir oyun, ek paketleriyle denemek lazım bir kere de. Ama başında zaman harcarsan machinima ilgin varsa bişeyler yaparsın. Oyunun sorunu da dendiği gibi işte sandbox gidiyo öyle. Bir achievement hissi pek yok oyunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 hmm bi deniyim. ama görev olayı olmaması kötü olmuş. Bi çeşit tycoon sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 fm 2010 wotlk empire total war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Campaign modu gibi bişey de vardı sanki ama çok aptal görevler veriyodu. Yani şu oyuncuyla anlaş bunu 4 yıldız yap falan. Daha hani mantıklı görevler verse de hangi oyuncuyu kullanacağını sana bıraksa iyi olurdu =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 movies'in başlıca sorunu uğraşıp machinima yapmak gameplay olarak mantıksız. öyle random generator ile 3-4 sahne yapıp "aha film çektim izleyin" diye kakalıyorsun millete 1990'da bile. uğraşıp t2 çekmeye kasarken stüdyoyu batıracaktım. sistemi 1910 filmleri üzerine kurulmuş, son zamanlara geldikçe saçmalıyor. yani böyle yönetmen olacağız filan diye sunmuşlardı ama normal tycoon oyunu gibi oynayıp kağıt üstünde başarılı ama seyredince birşeye benzemeyen senarist/oyuncu/yönetmene film çektirmek üzerine kurulu oyundaki başarı. düz tycoon gibi oynarsanız öyle bir kere oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Campaign modu ben goremedim ya. Ama achievement gibi bisey var. Dönem dönem senden 3 tane şey istiyo. 2 tane ödül kazan, bi starın 2 yıldıza ulaşsın, 1m $ paran olsun gibi. Onları tamamlarsan ödül olarak yeni bi set dikebiliyosun ya da başka bi prodüksiyon binası gibi. Zevkli yine de ama işte bayıyo böyle aynı şeyler uzayıp gidince. Ek pakedini merak ediyorum bakalım bunun iyice suyunu cıkarıp onu da yüklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 http://egodraconis.webs.com/divinity2_ED_wallpaper_800_600.jpg çok zor ama 2 gündür sabah akşam oynuom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 trackmania bf:2142 nfs:mw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar