Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2025 Banner Saga serisi. 1. yi bitirdim, 2. ye basladim. Artwork ve muzikler cok iyi. Hikaye sariyor. Combat biraz kendi tekrar ediyor ama olsun.
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2025 Battlebrothers garip oyun ya, bazen 150 crown için itin dötüne sokuyor tüm kadro bok yoluna gidiyor, bazen 950 crownu hiç bişey yapmadan sadece eskort ederek kazanıyorum lel
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2025 en son bitirebildiğim oyun çıktığında gow4 olduğunu referans noktası alırsak; o zamandan bugünlere kadar ikinci bitirebildiğim alters oldu. base building damarımı hafif tuzlamış oldum, iyi geldi. Spoiler kendi kopyalarınla çalışmaya çalışma fikri güzel uygulanmış, çok derin de değil, bunaltmıyor. ama tribinize, mutluluğunuza lanet gelsin aşamasına da geliniyor. memnuniyetsiz hanımı oyunda da çekmek gerçekçilik vermiş. sırf senin çeneni çekeceğime diğer endinge giderim dedim ve gittim. genel olarak bana kısa geldi. güneş doğacak diye sürekli panik halinde koşturarak oynadığım için olabilir.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2025 Quasimorph Space Haven Book of Hours The Last Spell
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 aska sardım. survival craftçıyım zaten. bunu colony sim ile karıştıran oyunlara sardım. aska, bellwright, medieval dynasty filan takılıyorum. bellwright baya tavsiye ederim bannerlord sevenlere. 1
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 https://store.steampowered.com/app/1466060/Tainted_Grail_The_Fall_of_Avalon/ Yeni dlc de cikti elder scrolls serisini seviyorsaniz bir sans verin fena sardi beni, beklentilerimin otesinde cikti.
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 sylvanas, 01.01.2026 12:49 tarihinde dedi ki: aska sardım. survival craftçıyım zaten. bunu colony sim ile karıştıran oyunlara sardım. aska, bellwright, medieval dynasty filan takılıyorum. bellwright baya tavsiye ederim bannerlord sevenlere. lan ne kötü adı var, aşka sardım falan dedim ne alaka .
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 kadin ve erkek iki karakter var kadinin adi aska erkegin adi ragnar. garip isimli gibi ama bekledigimden daha rafine cikti oyun. arayuz falan cok hosuma gitti. su gibi akip gidiyor oynarken.
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 ad3m, 01.01.2026 18:23 tarihinde dedi ki: https://store.steampowered.com/app/1466060/Tainted_Grail_The_Fall_of_Avalon/ Yeni dlc de cikti elder scrolls serisini seviyorsaniz bir sans verin fena sardi beni, beklentilerimin otesinde cikti. Ya bu nasıl bi Skyrim veya Morrowind kadar var mı? yok sanırım zira 55 saat demişler howlongtobeat sitesinde oyun süresi için. 5 ocakta bitiyor indirim alsammı diyorum o yüzden, daha çok archer oynuyorum bu tip oyunları hep bu nasıl olur çok dayak yermiyim?
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 Neyse baya bi araştırmadan sonra Skyrim Anniversary Ed. almaya karar verdim. İlk hali vardı zaten onu bi 220 saat oynadıydım ama yine de oyunun ortasına bile gelemediydim her taşın altına, her mağaraya bakacam diye. Sonra steam sağolsun Specialı verdi beleşe ama ona pek bakamadım, şimdi 5 dolara AnEd. varmış modlu neyli hazırmış kendinden, onu almaya karar verdim ben de, onca sene sonra thiefliğe geri dönecez artıkın napalım
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 Kenarda oynicam diye tuttuğum oyunlara girdim noel boşluğunda. PS'te Stray ve Robocop bitirdim, şimdi Alan Wake remastered gidiyorum. Bundan sonra da AC Origins niyetim var. PC'de Star Citizen ve CS2.
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 Shadow, 01.01.2026 20:25 tarihinde dedi ki: Ya bu nasıl bi Skyrim veya Morrowind kadar var mı? yok sanırım zira 55 saat demişler howlongtobeat sitesinde oyun süresi için. 5 ocakta bitiyor indirim alsammı diyorum o yüzden, daha çok archer oynuyorum bu tip oyunları hep bu nasıl olur çok dayak yermiyim? Nasil oynadigina bakar ben explorer modunda tum haritayi actigim icin 45 saat olmus daha yeni act 2 ye vardim. 3 act var ve yeni dlc cikti. NG+ var. ikilemde kaldigin bir hayli quest var yeni play icin ideal yani oyun. Ben bu modla dlc de eklersen 100+ bitiririm herhalde. ilk aldigimda 1-2 saat oynayip birakmistim oyun yavas gelmisti bana. Sonra bi daha bakayim dedim ve hala oynuyorum sdf. Bir skyrim degil tabii ki ama turu seviyorsan kesinlikle oynanmali. 1
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2026 Skyrim Anniversary Ed. aldım içimde kalmıştı zaten Skyrimin çoğunu oynayamamış olmak, teşekkürler.
Öne çıkan mesajlar