Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2025 Banner Saga serisi. 1. yi bitirdim, 2. ye basladim. Artwork ve muzikler cok iyi. Hikaye sariyor. Combat biraz kendi tekrar ediyor ama olsun.
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2025 Battlebrothers garip oyun ya, bazen 150 crown için itin dötüne sokuyor tüm kadro bok yoluna gidiyor, bazen 950 crownu hiç bişey yapmadan sadece eskort ederek kazanıyorum lel
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2025 en son bitirebildiğim oyun çıktığında gow4 olduğunu referans noktası alırsak; o zamandan bugünlere kadar ikinci bitirebildiğim alters oldu. base building damarımı hafif tuzlamış oldum, iyi geldi. Spoiler kendi kopyalarınla çalışmaya çalışma fikri güzel uygulanmış, çok derin de değil, bunaltmıyor. ama tribinize, mutluluğunuza lanet gelsin aşamasına da geliniyor. memnuniyetsiz hanımı oyunda da çekmek gerçekçilik vermiş. sırf senin çeneni çekeceğime diğer endinge giderim dedim ve gittim. genel olarak bana kısa geldi. güneş doğacak diye sürekli panik halinde koşturarak oynadığım için olabilir.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2025 Quasimorph Space Haven Book of Hours The Last Spell
Öne çıkan mesajlar