Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 aylar oldu, süper gidiyor. ama hype bitti mi, burada konuşan kalmadı. son bölümde en meşhur sahne vardı önceki sayfalarda koyduğum ahah. efsane yaptılar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Burada genel olarak anime konuşan kalmadı zaten, pek birşey yazılmıyor genelde. Ama evet mükemmel, sezonun açık ara en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 millet discord'da mı konuşuyor bilmiyorum da hiç orada konuşasım yok, orada konuşacak olsam paticik'ten önce mirc vardı zaten forum sistemini tercih etmesem. 20 yıl burada takılmazdım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 8 Spoiler işgal başladı, thorfinn de hepten kırdı kafayı. o ingiliz aileye kazık attığı yerde çok kızmıştım. neyse gene thorkell çıktı sahneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 zaraki'den daha manyak ya bu. seslendirmeyi de kyoraku yapmış tam olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 ahah evet, thorkell başgan tam çılgın baştan sona. dövüş sahnesini mükemmel yapmışlar, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Ben bosuna youtubedan izliyormusum, amazon prime videoda varmış ya. Dun 5den 9a izledim içimin yağları eridi. Bu kralin sümsük oğlu kimdir nedir meraktayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 ahah wikipedia bakma o halde sakın, adını bile aratmak spoiler lol. uzun thorkell, kral sweyn, prens knud filan hep gerçek charlar bu arada ama biraz artistik özgürlük var yer yer hikaye gidişinde hbo'nun rome dizisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Abi çok ii Anime dün başladım bitti bölüm bekliyoz artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 tayfun sebebiyle bu hafta yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 vinland'a gidene kadar ne fırtınalar atlatacaklar halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 10'uncu bolum cikti, duymayan kalmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 ohoo 3 gün oldu. pazar günleri akşam çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 torkel başgan aklını alsın aşkelatın. 24 bölüm olacakmış bu arada çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 24 bolum yetecek mi yau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Demiyim demiyim dedim linç gelmez inşallah; biraz tsubasa hızında gitmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 mangayı okumadım ben ama bence gayet hızlı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 13 dakika önce, Darqainu dedi ki: Demiyim demiyim dedim linç gelmez inşallah; biraz tsubasa hızında gitmiyor mu? Kaldırım ve top sahası eğimli ve top sahası 7.5 dakika da mı koşuluyor. o zaman 240 bölüm şart :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 yok gayet hızlı, yavaşlığı görmek isteyen mangayı real-time okusaydı lol. bizim 1 yılda okuduğumuzu bir ayda filan geçtiler. 24 bölüm manganın neresine götürür emin değilim tam ama herhalde bir arc sonuna götürür, anime orijinal end yapmazlarsa birkaç yıl sonra yeni sezon gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Abi ozaman manga hic okunmazmis Gecen bolum ne oldugunu yazmak maks 3 cumle alir, yada ben anime isini unutmusum bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Anime işini unutmak normal :D, yaşlanıyoruz. Ama hala manga okunuyor. Mangası gerçekten çok güzel okumayan kesin okusun. Velet yaşlanınca baya baya bir yavaşlıyor ama farklı açıdan izliyorsun o bölümleride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 dur şimdi spoiler verme bunlara ehu, keyfi kaçmasın. thorkell başgan axe crazy lafının tam tanımı ya ahah. "ne ödül veriyor" diye değil de combat gameplay için oynayan oyuncu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2019 Spoiler 16. bölüm epic, 17 yi düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 (düzenlendi) manga'ya bakayim dedim 17. bolumu izlemeden. tam buralarda durmam gerektigini soyledi bir ses, anime guzel gidiyor ne zaman ki filler koyarlar, o zaman okurum. 18/19/20 guzel bolumler olucak sankims. (17 bolumdeki cizimler vs manga cizimler spo koyayim silmediysem) Spoiler manga'yi okumadiysaniz, okumaya gerek yok gibi. su ana kadar ayni gidiyor anladigim kadariyla. (manga bi tik daha gore/kanli gibi) (manga'da tek sayfa / 3 cizim = animede 5-6 sn sanki ) manga'da su omnibus v03 - avalon Kasım 5, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Mangaka hikayenin son arc'ını yazdığını doğruladı Kaynak: ANN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar