Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Fenerbahçe 03.05.2009 @ 20.00

sinad

Öne çıkan mesajlar

Uzun zamandır söylüyorum bu sene sanırım Sivas'ın kaderi şampiyon olmak...Çok ilginç bir sezon çünkü her açıdan yani...Herkes deli gibi kaybederken Sivas kazandı,Sivas kaybederken herkes yine kaybetti,sanırım böyle olması gerekiyor,Türk futbolunda yeni bir sayfa açılıyor şaka maka...Ha seversiniz Sivası,sevmezsiniz o ayrı ki ben de çok gönüllü olmasam da açıkçasıhep bir hayal olarak görülen "bir Anadolu takımının şampiyon olma" fikri hoşuma gidiyor...
Beşiktaş bu durumdaki Feneri kendi sahasında,hem de Sivas kaybetmişken yenemiyorsa,zaten şampiyonluğu haketmemiş demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

Daha 4 hafta var, 1 puan var arada, iki takımın da GS ile maçı var hatta, sanki her şey bitmiş gibi "şampiyonluk hayal oldu sdf ne yendik" havasına giriyorsunuz. Liderlik hayal oldu sadece bu hafta, şampiyonluk şansları bitmiş değil. Sivas bugün yaptığı dangalaklıkla hala kaybedebileceğini gösterdi bana. Derbinin maç topiğinde bize ne adamların şampiyonluğundan o da ayrı mesele. Fark diyip duranlara koyduk mu koyduk, bu yani ana tema :p

İmza olmaya yer arıyorsunuz resmen Mumu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Daha 4 hafta var, 1 puan var arada, iki takımın da GS ile maçı var hatta, sanki her şey bitmiş gibi "şampiyonluk hayal oldu sdf ne yendik" havasına giriyorsunuz. Liderlik hayal oldu sadece bu hafta, şampiyonluk şansları bitmiş değil. Sivas bugün yaptığı dangalaklıkla hala kaybedebileceğini gösterdi bana. Derbinin maç topiğinde bize ne adamların şampiyonluğundan o da ayrı mesele. Fark diyip duranlara koyduk mu koyduk, bu yani ana tema :p

İmza olmaya yer arıyorsunuz resmen Mumu gibi.

Hehe her ne kadar dediklerin doğru da olsa,puan farkı 1 de olsa,geçmiş örnekler bize defalarca gösterdi ki,BJK için şu durumda şampiyonluk ciddi zora girdi ve taraftardan futbolcusuna herkes bunun farkında...Ha olur mu olur,ama dediğim gibi şartlar hep Sivas'ı zorluyor,bir şekil adamlar kaybetmedi liderliği,BJK'nin eline fırsatlar geldi kaç kez demekki var bir olayı,bakalım göreceğiz...Ayrıca alt topicteki fikstür de de ciddi fark var avantaj olarak ama neyse dediğin gibi maç topiği bu,ben demiştim Mumu'ya dinlemedi:)...
Sosyal ağlarda paylaş

Kişisel saldırı neresi tam olarak, kişiliğine mi laf ediyorum? Adam her FB maçından önce çıkıp fark mark diyor, gayet de iddialı konuşuyor, eh fark bir yana gidip yenilince de dalga geçiyorum. Kaldıramayan o kadar iddialı konuşmasın. Daha maç akşamı bile bitmedi yani, rekabetin içinde var bunlar, insaf.
Sosyal ağlarda paylaş

@Arkasokak, komik olma yahu, ne kompleksi?

Kişisel saldırı derken, birey üzerine söylediğin lafları kastediyorum, kişilik değil. Mumu hadi bir yere kadar, sonuçta dediğin gibi rekabetin içinde var da, yine de fazla üzerine gittin adamın.

Neyse konu dışına fazla saptırmayayım konuyu, sadece gözüme battı söyleyeyim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya en basitinden cemad "Barça 6 attı şimdi bizim de 6-7 atmamız lazım" demiş mesela, adama takıyor muyum? Hayır. Espritüel bir formatta, muhtemelen BJK'nin kazanacağını söyleyerek bir mesaj atmış adam, ki ben de BJK'nin kazanmasını bekliyordum 1-0 veya 2-0, bizimkiler gaza geldi aldı ayrı.

Mumu'nun yaptığında ise direk saygısızlık, küçümseme, ukalalık gibi şeylerin bir karışımı var. Bir yandan aylar sonraki FB maçına, senelerdir kazanılamadığı ve derbi olduğu halde hem de, "FARK ATICAZ KESİN." diye gayet inanarak ve ciddi girişmek var, bir yandan buna inanmayanlara "futboldan hiç anlamıyorsunuz" demek. Şimdi bunları yapan adamı quote edip bırakmam ben, imza yapmaktan, mümkünse cümle alemin gözüne sokmaktan keyif alırım açıkçası. Burada biraz rekabetin cilvesi, biraz da hayat genelinde büyük konuşmanın bedeli devreye giriyor. Fazla büyük konuşmamak lazım, bak Ahmet Çakar ne oldu.

Hoş bir kere imza yaptık da ne oldu orası ayrı, adam çıktı bir daha dedi. Şimdi gelsin kupa maçına yine der muhtemelen de, artık bozuk plak gibi her sefer fark mark dediğinden bir ara gerçekten fark da atsalar önceden bilmiş sayılmayacak :p

Bu "alan yöneticisisin sen bu ne hede" kozu da bu aralar fazla çıkmaya başladı, normal bir kullanıcı yapsa banlatacağım hiçbir şey demiyorum özen göstererek, farketmeden desem/yapsam bile zaten diğer mod arkadaşlar bir dürterlerdi. Onun dışında takımım kazandı diye sevinemeyeceksem, büyük konuşanla dalga geçemeyeceksem mesaj da atmıyım, köle gibi gelip silip editleyip gideyim her gün :p
Sosyal ağlarda paylaş

besiktasliyim ama mac daha baslamadan fenerin bizi yenecegi belliydi, zaten adamlar 3-4 yildir habire yeniyorlar bizi en son bi sukru saracoglunda 4-3 yenmistik ondan beri adamlari yenemiyoruz. mac cok vasatti bence, hic begenmedim iki takimin da oynadigi topu bi tek fener ilk yarinin son 20 25 dakkasi iyi oynadi biraz. simdi butun takimlar yenildi puan durumu ayni ama artik 4 mac mi ne kaldi sivas kolay kolay puan kaybetmez gibi geliyor bana, belki galatasaray bir supriz yapabilir sivasa, onun disinda kalan maclarin hepsini alirlar bence sampiyon oldular gibi bisi
Sosyal ağlarda paylaş

sabah evden çıkarken dedim babama bjk yenilecek diye küfretti,akşam geldim dalga geçtim yine küfretti.Kötü oldu adsfsdfs

yani afedersiniz de bariz belli,açıklanan kadroyu geç M.Denizli ile olmayacağı belli bu işin,ayrıca bu yönetimle de,yapılan oyuncu değişiklikleri o kadar saçma ki ...

Sivas olsun şampiyon,bir BJK'li olarak bu yönetimle şampiyon olmasın takım,yürekten istiyorum.Olan kadrodaki oyunculara oluyor işte,canla başla oynuyor çoğu,çok kaliteli kadro ama yok olmuyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

Rüyamda fenerin 2-1 yendiğini görmüştüm,tek fark ilk golü biz atıyoduk:) yine de fenerlilere helal olsun, bizimkilerede dicek söz yok ya, şampiyon gibi düşünüp şampiyon gibi oynayamıyosan,sen o şampiyonluğu hak etmiyosundur bukadar basit, ayrıca paticikteki bazı arkadaşlarda skora göre diil futbola göre yorum yapsınlar...
Sosyal ağlarda paylaş

alan yetkilisi fanatizmin ötesinde bişeyler yapıyor maşallah ahaha mumu yapınca zamanında millet ne laf etmişti lol

bu arada tunkut hayatında şu bölüme 3-5 mesaj atmıştın, bizi yenince deliler gibi mesaj atmaya filan başladın. ne acın varmış da yenince hemen deliler gibi mesaj atmaya başladın haha

bizi gs şampiyon yapıcak arkadaş, onlara güveniyoruz biz :D
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada yeni açıktan gördüğüm kadarıyla, maçtan önce atletizmdeki başarılarımız anons edilirken fener taraftarı ayakta alkışladılar gibi gördüm. eğer bu dalga geçmek değil veya o an başka şey yapmıyalardıysa helal olsun dedim. zaten tekerlekli sandalye takımını helal olsun size diyip alkışmalarınıda helal olsun dedim. bizim açımızdan bu kadar stressli maçta olay çıkmaması, küfür olmaması vs de maçın adına çok güzeldi. Bunları da demek lazım sanırsam :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...