Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 avusturalya falan olsa bari, güneyden norveçe zor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 küresel sıcaktan beyni dönmüş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 kutba gömüyoruz bu arada, kıyılara değil. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 lna dunyaya bi faydaniz olmamis, bare olunce vucudunuzun faydasi olsun, adam gibi gomulun iste, yaktiricam filan gevur icadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 e tamam kara yok ki kutup'ta tamamen buz. erirse yelken acarsın sıcak denizlere onu demek istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 karar verdim kendimi dik gömdürcem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 antartika'da karanın ustunde buz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Kurgana falan gömelim abi.hem sevdiğin eşyalarla beraber gömeriz.iphone falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 peki gömerken kafası kıbleye gelecek ya. kutupa gömersek ne tarafa çevirecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Saadettin teksoya sorarız haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Gömülmeye ne gerek var, istemiyorsan yaktır kendini. Ben öyle istiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 fede said: peki gömerken kafası kıbleye gelecek ya. kutupa gömersek ne tarafa çevirecez googleye sordum "kutuplara bir müslüman görülürse" dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ben yakılma taraftarıyım, ancak istanbulda öyle bir hizmet veren yer çok çok az. yakılmayı vasiyet edenleri bile krematoryum yok diyip, arabic şekilde gömüyorlar. bi güzel sabunlayıp yarım kilo pamuğu basıveriyor imam geriden, sonra hoppa öğle namazına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Llama said: fede said: peki gömerken kafası kıbleye gelecek ya. kutupa gömersek ne tarafa çevirecez googleye sordum "kutuplara bir müslüman görülürse" dedi istediğin yere dostum yeterki dik olmasın. Her yer kıbleye bakar , özgürlük bu iste . O değilde ben kutup'ta fetullahçı varmıdır onu merak ediyorum. Samantv'de ayna programımda grönland'a gitmişti burdada fetocu bulursa ............ demiştim. Harbiden buldu sap gibi bir çift. Turbanlı kadın ve kocası. Buraya geldik dinimizi , törelerimizi anlatıyoruz komuşularımıza vs.. ev sohbetlerine gidiyoruz diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 o olay bariz opus dei v2 ama helal olsun. süper çalışıyorlar. dünyaya dahil olmak istemeyler cesedi attırsınlar uzaya. mis! ben 5triyör doların olursa öle yaptırıcam mesela.. voyager 3 adını vereceğim yeni araç ile sedna ya doğru, güneş sistemi dışına.. fiyuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ya bu muabbet açıldıda aklıam bişey geldi. bizim cici diye bi arkadaşımız var o anlatmıştı zamanında hey gidi günler. şimdi bu arkadaşın bi akrabası var teyze kızı falan kız hafif kafadan sıyırık. akraba evliliği falan galiba. herneyse kızın bi yakını ölüyo dedesi galiba. evde bütün sülale toplanıyo. mevlüt okunucak falan. eskilerden kalmalar şey derler öldükten sonra mevlüt okunurken evdemi okutuyosun mesela evde bir kelebek dolaşırmış kimin ruhuna okutuyosan o gelirmiş o kelebek ile eve. neyse bi tane kelebek okunuyo işte kız koltukta otururken tepelerinde bi tane kelebek uçuo kız farkediyo annesine diyo anne bu ne ya diyo nerden geldi bu. anneside diyo ki kızım deden geldi(kim öldüğünü sallıyorum) onun ruhu gelirmiş kelebek ile mevlüt okunurken diyo. o sırada bu kızda çıkarıyo terliği yapıştırıyo hayvana :D kızım naaptın diye annesi ciyaklıyo. öldün lan işte öldün daha ne dolanıyosun buralarda diyo :D paylaşmak istedim yaşanınca güzel tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Böcekler sorun değil asıl nekrofililere dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kafa mezara girdiğinde 8 cm mi ne bi boşluk daha kazıyolar,üstü toprakla örtüldüğünde,mezardan kalkarmış ölü hönk noluyo lan tak vururmuş kafayı toprağa,haa öldüm şimdi,sorgu melekleri gelir diye,sonra sorgu melekleri gelirmiş felan tabii,ama burda kafayı vuran ceset değil ruh yanlış anlaşılmasın yani,sonra hortum kıble meselesi için sorun öğretelim:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Llama said: fede said: varoluş filan diil ya. hepimiz ölecez lan işte çürüyüp gidecez. karbonfibermiyiz sanki. sdfjsf toprak olucaz sonra bitki sonra hayvan gelicek bizi yicek sonra malum şey olarak dünyaya atık olucaz off çok kötü bi durum hepimiz bok olcaz :S Farklı bir versiyonuda var. Toprak olucaz, sonra bitki, sonra hayvan bizi yiyecek, sonra maret alıcak onu kesicek biçicek bizi sofralara sucuk edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bizden öncekilerin,bize bıraktıkları mirası yiyoruz o zaman pauahsduasdhasudhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Ya şimdi kafa her zaman kıbleye dönük durucak ya... Mesela kabenin tam zıt koordinatında biyerde gömülüyo olsak, haritaya bakmadım da anlayın işte kabeden ve dünyanın merkezinden geçicek bi doğru düşünürsek onun dünyadaki diğer ucunda kalıcak; Dik olarak ve baş aşağı mı gömmeleri gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ara diyanetin destek hattını söylesinler abi. ne kadar kasıyonuz yani amaç ne? kutupta ölürsem ne olacak mı? sizde ne olur bilmemde ben öldüğümde bizim köye götürüp gömerler herhalde(umarım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 organlarınızı bagıslayın bari de faydası dokunacak yerlerinizi de böcekler yemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 lan bunların organlarıda ateisttir,alana Allah muhafaza,hastalık gibi bulaşır:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 church organ ımı bağışladım, hayat kurtardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar