Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Domuz gribi paniği

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Evet abi , komplo abi bunlar .

Geri kalanı da psikolojik.

Üretiyolar üretiyolar hastalıkları , sonra dayıyolar 20 kaatlık ilaçları herkese. Ölenler oluyor , ölmeyenler oluyor.

Hiç tınlamıyorum abi yeni moda bu bence yani.Oradan tsunami olur , buradan hastalık olur. Yok aids yok şu yok bu.. Öleceksek ölecez abi birbirimizi öldürüyoruz her gün zaten.

Paniğe gerek yok , alışıldık durum olması gerekir artık.

Ha domuz gribi ,ha deli dana. Ne farkı var yani.

(Ayrıca bütün bu hastalıkların isimlerinin hayvanlara /böceklere verilmesi de ayrı bir tiksinç bence. İnsanlar hayvanlardan uzaklaşıyor böyle böyle...)
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bişey anlattı dün arkadaş bana, kesin beni yedi ama çok mantıklı.

bildiğimiz kuşlar varya. bunların sıçtığı dışkılarında bi parazit varmış. salyangoslar bu dışkının kokusunu alınca ustunden geçıolarmış öyle bi cezbettiriciği varmış. üstünden geçince salyangoz bu parazit salyangozun beynini bloke edıomuş ve salyangoz istem dışı ağaç tepesine ya da yüksek bi uca çıkıp beklıomuş. başka bi kuş gelıp onu yıomuş. böylece parazit tekrar dışkıya ulaşabılıomuş. böyle bi döngü
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye'ye de gelmiş hayırlı olsun.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=147089&cat=200&dt=2009/05/16

16.05.2009 09:01

Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD) Irak'a gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na gelen bir kişide domuz gribi tespit edildi. Şahıs, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, ABD'den yola çıkarak Amsterdam üzerinden Irak'a gitmek için Atatürk Havalimanı'ndan giriş yaparken termal kamera aracılığıyla yüksek ateş tespit edildi. Ulusal Grip Referans Laboratuvarlarında yapılan tetkikler sonucu bu kişide ''domuz gribi'' virüsü (Influenza A/H1N1) bulunduğu belirlendi. Şahıs, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Bu arada, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın konuya ilişkin basın toplantısı yapması bekleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Nefr said:
ahah dun antalyaya geldim, saglik bakanligi imba onlem almis domuz gribine karsi

ucakta form verdiler bana, basitce 'domuz gribi misiniz' diye soruyor ehehe

ama o kadar yani, geri verirsen veriyorsun formu, vermezsen istemiyor kimse

o kadar çok açıdan saçmalanmış ki gülmekle yetiniyorum irdelemek yerine, ahahahahaha! of çok feciyiz ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...