TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 turkiyede kene ye çare: paçalarınızı çoraplarınızın içine sokun. domuz gribine: antibiotik için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 simdi de domuz gribiyle kus gribinin birlesip genlerin mutasyon gecirmesinden korkuyolarmis. öyle olursa, tam anlamiyla gg diyor bilim adamlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ucan domuz gribi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 gg ben ya başım çatlıyo kesin oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Allah korusun şakası bile hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Önce deli dana vardı. Sonra kuş gribi.Sonra öldürücü keneler. Şimdi de domuz gribi? Kafayı yemiş bu insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 insanlar mi yemis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Evet abi , komplo abi bunlar . Geri kalanı da psikolojik. Üretiyolar üretiyolar hastalıkları , sonra dayıyolar 20 kaatlık ilaçları herkese. Ölenler oluyor , ölmeyenler oluyor. Hiç tınlamıyorum abi yeni moda bu bence yani.Oradan tsunami olur , buradan hastalık olur. Yok aids yok şu yok bu.. Öleceksek ölecez abi birbirimizi öldürüyoruz her gün zaten. Paniğe gerek yok , alışıldık durum olması gerekir artık. Ha domuz gribi ,ha deli dana. Ne farkı var yani. (Ayrıca bütün bu hastalıkların isimlerinin hayvanlara /böceklere verilmesi de ayrı bir tiksinç bence. İnsanlar hayvanlardan uzaklaşıyor böyle böyle...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 sana da yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 şöyle bişey anlattı dün arkadaş bana, kesin beni yedi ama çok mantıklı. bildiğimiz kuşlar varya. bunların sıçtığı dışkılarında bi parazit varmış. salyangoslar bu dışkının kokusunu alınca ustunden geçıolarmış öyle bi cezbettiriciği varmış. üstünden geçince salyangoz bu parazit salyangozun beynini bloke edıomuş ve salyangoz istem dışı ağaç tepesine ya da yüksek bi uca çıkıp beklıomuş. başka bi kuş gelıp onu yıomuş. böylece parazit tekrar dışkıya ulaşabılıomuş. böyle bi döngü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 döngü olayı hani mantıklı da ağaca çıkıp beklemesine hiç inanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 aynen abi..ağaca çıkıp bekleme kısmı biraz kolpa olmuş :) arkadaşına söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Gerekli onlemi aldiginiz surece korkulacak birsey yok. Londra'da vakalar artiyor ama degisen bisey yok, hastaneye kaldiriliyorlar bir kac gune iyilesiyorlar. Asil sorun kus gribi ile birlesirse cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ahah dun antalyaya geldim, saglik bakanligi imba onlem almis domuz gribine karsi ucakta form verdiler bana, basitce 'domuz gribi misiniz' diye soruyor ehehe ama o kadar yani, geri verirsen veriyorsun formu, vermezsen istemiyor kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 türkiye'ye de gelmiş hayırlı olsun. http://www.haberturk.com/haber.asp?id=147089&cat=200&dt=2009/05/16 16.05.2009 09:01 Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD) Irak'a gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na gelen bir kişide domuz gribi tespit edildi. Şahıs, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, ABD'den yola çıkarak Amsterdam üzerinden Irak'a gitmek için Atatürk Havalimanı'ndan giriş yaparken termal kamera aracılığıyla yüksek ateş tespit edildi. Ulusal Grip Referans Laboratuvarlarında yapılan tetkikler sonucu bu kişide ''domuz gribi'' virüsü (Influenza A/H1N1) bulunduğu belirlendi. Şahıs, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu arada, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın konuya ilişkin basın toplantısı yapması bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Nefr said: ahah dun antalyaya geldim, saglik bakanligi imba onlem almis domuz gribine karsi ucakta form verdiler bana, basitce 'domuz gribi misiniz' diye soruyor ehehe ama o kadar yani, geri verirsen veriyorsun formu, vermezsen istemiyor kimse o kadar çok açıdan saçmalanmış ki gülmekle yetiniyorum irdelemek yerine, ahahahahaha! of çok feciyiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ya ben de dun geldim amerikadan, insallah bize de bulasmadi alanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 aman foruma bulaştırmada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Domuz gribi Türkiye'de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 amsterdamdan gelen ucaktaki bi yolcuda cikmis, ben direk new yroktan geldim, ama ayni gun ayni havaalanindaydik, belli olmaz bu isler... foruma bulasmaz merak etme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 yalan şeyler bu gripler kuş gribi domuz gribi fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 o degil de, hangi sehirdeydi domuz keserken mi ne kani eline bulasmis panik olmus fln. fail ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Disease said: yalan şeyler bu gripler kuş gribi domuz gribi fln Nickinle çok uyumlusun XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 DÜnyada her gün 3.000 kişi sıtmadan ölüyor hala, domuz gribi ne? Domuz gribi sayesinde Tamiflu ilacı stokalrı tükendi, ilacı üreten Donald Rumsfeldin şirketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 6 gun farkla siyirdim cok sukur su olaydan, zira ayni havayolu ayni ucak yani. Bi o kalmisti yolculugumda ters gitmeyen cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar