Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=51607744382&oid=59457913312&ref=nf ingilizceye gel asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 adam ünlü yalnız baya, bisürü amerikan kanalında falan çıkıyordu. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 adam ayem nad normıl dedi dayanamadım kapattım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 teyk it iiizi end luk et may badi diyip kıvırmaya başladı lan sjafıjasdjıasfjasjdıfs8ıaspdasşofsadğsaipdlksapğfksağidkcs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ven yu tink ebaut istanbul yu tink ebaut törkiş dilayt tii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Bir tane reklam vardı taksici çay kahve gazete falan veriyordu giderken o çok iyiydi asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 gayet akıcı konuşuyo ama, çok iyi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 http://www.besttaxidriver.com/ Adamın Discovery'de falan belgeseli bile var siz ne diyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 abi adam araba giderken indi ve bindi!!!! helal olsun saygiyla egildim turistler o harekette uc bucuk atti yalniz eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 gayet rahat ve guzel konusuyo adam, normal olmadiginin farkinda ama sadfsdfs, helal dayi, turkiye seninle gurur duyuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 o değilde, Türkiyede daha 56k bağlantıya yeni geçildiğinde. www.besttaxidriver.com diye tasarımıyla kurgusuyla çok hoş bi web sitesi vardı. Hala varmı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 "2 kelime ingilizce öğrenmiş hayatta bişeyler başarabilmenin sevincini şuursuzca yaşıyo normal..." off nasıl bi çekememezlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 kendiyle barışık bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 DiadanLocke said: abi adam araba giderken indi ve bindi!!!! helal olsun saygiyla egildim turistler o harekette uc bucuk atti yalniz eheheh rep verdim o harekete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 en iyi derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 adam cilgin bunu da soyluyor, ben basarili buldum. acik sozlu de para veriyorlar mutluyum diyor. Ikinci bir internet mahir vakasi ama daha iyi ingilizce konusani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 tanısaymışım adamı:S :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 şans eseri bindim adamın taksisine. çıragan'ın taksicisi olmus sanırım. inanılmaz sempatik ingilizce almanca şakır şakır konusuyo aksanı yok ama olsun :D nerden ögrendin abi dedik darlinglerden marlinglerden dedi... foto albümü de var taksisinde.. baya bi dolasmıs avrupayı.. baya bi turisti de dolaştırmış istanbulda. hepsiyle fotoğrafları var. tanınması gereken biri kesinlikle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Breedan said: "2 kelime ingilizce öğrenmiş hayatta bişeyler başarabilmenin sevincini şuursuzca yaşıyo normal..." off nasıl bi çekememezlik euh direk o çarptı benim de gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 abi adamla mahalle kahvesinde çay içmek istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ahaha adam çizmiş bildiğin yanlız hiç ııı yapmadan konuşuyor o bu adamdan çok iyi ingilizce bilenlerde bile olmayan bir şey yer yer hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ingilizler ııı demiyolar ama benim gördüğüm kadarıyla. aağğğmmm deyip duruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 adam julian'ı andırdı kalkıp dans etmesiyle ahaha madagaskardaki julian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 adam super adama + repler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 adam süpermiş yaa, çok geyik bi herif. bu adamı alıcaksın arkadaş grubuna bi geceliğine, içiriceksin böyle, şamatayı izliceksin kenara geçip dskflj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar