Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Havada tek bir bulut yok, güneş parıldıyor. Tam Ankara'da gezilcek bir gün. Çıkıp Ankara'yı turluycam bugün. Yalnız gezmek sıkıcı olcak olsa da, bizim mahallenin iğrenç ve çöplük gibi ortamından çıkıp biraz güzel yerler görmek istiyorum. Bana eşlik etmek, bu güzel günün tadını birlikte çıkarmak isteyen olursa çekinmeden arıyabilirler beni.. Gün güzel başladı Ankara'da, umarım güzel devam eder..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Bodrumda da hava güzel ama biraz esiyor malum deniz kıyısı.Okul olmasa güzel bir gün olabilirdi malum son yazılılar.Ama du bakiyim bugün cuma demek ki çıkışta bilardo var :)Ankarada çok trafic var yaw arabayla falan gezilmiyor belki alışmadık götte don durmuyordur.[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 valla istanbulda da fena değil.. ama ankaraya gidicez bugun.. yani dandik bi gün olarak geçircem bu güzel günü[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 walla guzel hava ya.insanın daglarda kosası,cimenlerde yuvarlanası geliyor topic gibi :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ee başka şehirlerden sabah muhabirleri yok mu ya?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Erenkoy sahilinin 500 metre yukarisinda ruzgar az esiyor, o da her zamanki ruzgardan, agaclarin tepelerindeki yapraklari oynatabiliyor bir tek. Sahilde hava azcik ruzgarlidir, ama gunes var. Bu gunu Bob Marley - Sun Is Shining ile acariz :) Belki cikar bisikletle yavas yavas Bagdat caddesi etrafini turlarim, ama Bagdat caddesi cukur seklinde oldugundan ve ben cukurun tam dibinde oldugumdan, iki tarafa da gitmek beni terleticek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Bone ben gelirim ama param yok :D başka bi zaman turlayalım. Hatta ayarlayıp pati ank buluşması falan yapalım[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Biri güneş mi dedi? Gölgede 40+ desem.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: blue_demon, 28 Mayıs 2004 08:49 tarihinde demiş ki: pati ank buluşması öyle bişi mi varmış, hmm ilginç :D[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Absolut, 28 Mayıs 2004 08:59 tarihinde demiş ki: Biri güneş mi dedi? Gölgede 40+ desem. ehue, adamın suyu cıkıyo bağdatta, siz burda sıcak mıcak geyii yapıyonuz[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Daha serin sayılıyor bu havalar burası için. Temmuz, Agustos inanılmaz oluyormuş. Umarım o zamanlar burda olmam dicem ama olucam :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bone abi ota boka topic açıyosun ben anam... sonra da faredir diyene laf ediyosun (dalga geçiyorum ciddiye alma)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 güzel bir gün, içimden geldi paylaşıyım dedim. suç işlediysem özür dilerim :)[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 28 Mayıs 2004 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Antalyada güzel bu gün güneş kuşlar yoldan geçen simitciler kahvaltı hazırlayan annem banyo yapmamak için bağıran küçük kardeşim.. malum yaz geldi çattı. el gün denize akıyor.ama ben bu göbekle bilg başında deliriyorum...[signature][hline]By Hoca Efendi icq: 113784403 Noir Shard Staff... AntalyaSpor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 izmir dede gayet gusel bir gun =) hele kı mat sınawından 37 den sora 90 alınca daha bı gusell oluyo =)[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 İzmitte b.ktan bi hava var, bizim rezil yaz şenlikleri başladı ama benim bugün mukavemetten mazeret sınavım var saat 5te. Eğim sehim nedir hala bilmiyorum. Gidip çalışmam lazım ama içimden gelmiyor Suratımda bi meymenetsizlik var bugün , gören nooldu diye soruyor. Rezil bi gün bu gün kahretsin. Ayrıca öl bonecrusher öl öl öl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ee uplayalım bakalım.Gün bitiyor,ne yaptınız bu güzel günde yada yapacaksınız.Bizim bilardo yattı.Ama birazdan cicileri giyer dışarı çıkarız herhald :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bugün çoookk eğlenceli bişi yaptım...hayatıma renk geldi resmen...haftaya bi daha yapacam..ne mi yaptım.. [b]okula gittim... ;) [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 28 Mayıs 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Bence her gün çok güzel bir gün her şey bir haftadır gözüme ayrı bir güzel gözüküyo... Çok mutlu olduğum şu günlerde arkadaşlarım beni süper sövüşlüyo ama benim için bundan sonra Allah'ın her günü çok güzel çünkü saplık belasını sonunda başımdan attım...(Adı Ayşe) [signature][hline] Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L [Bu mesaj godzilla112 tarafından 28 Mayıs 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Cthulhu_, 28 Mayıs 2004 19:50 tarihinde demiş ki: bugün çoookk eğlenceli bişi yaptım...hayatıma renk geldi resmen...haftaya bi daha yapacam..ne mi yaptım.. okula gittim... ;) [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 28 Mayıs 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] haaaayırrrrrrr..... :) üniversitedemisin yoksa normal bişide okulşa gitmen[signature][hline][b]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 lise ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ehu devamsızlık? bu arada akşam planları hmmm?[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 valla devamsızlık sorun değil illegal yoldan halletmiş durumdayım en az 30 ama 4 görünüyo.. :))[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar