utopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 başlık açık, çarem yok böyle duracak elim. krem de yok acısını alacak bir şey lazım ama, duramıyorum çünkü. var mı bir şey bilen? linola fett diye bir krem var ama almanca o bakıma anlamıyorum, http://www.linola.de/fett.html şunu çeviren olursa da işe yarar bir şeydir belki. AAA LÜTFEN. TAVSİYE ACIYOO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 yoğurt sür hemen krem bulana kdr acısını alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 geçen bitti ya o oof. buzdolABI BUZ YAPMIYOR, ay caps, kalkıp kalkıp suya tutmaktan yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 buz koymayın sakın. Çık eczaneye git sor bi krem verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Diş macunu, yoğurt falan derler de pek işe yarayacaklarını sanmıyorum. Uyuşturucu bir krem lazım. Eczaneye gideceksin, daha kapanmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 uzak eczane, gidene kadar çekeceğim acı da artısı, bir de elin finine laf anlatacağım vermem diyecek falan katil olacağım. koşmam lazım ya eczaneye, oda arkadaşım gitmez sağolsun. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Buzdu suydu falan koyma şişer su toplar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 et koy. acısını alır biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 çok geç suya tuttum hep, neyse kız gidiyor krem almaya, umuyorum anlatabilir of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 diş macunu acısını alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 yanık tedavilerinde soğuk su ilk önerilen şey doktorlar tarafından . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 silverdin en iyi kremdir yanık için ama elin finlileri anlamaz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 benim yüreğim yanık ben neyle alayım acısını peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bepanten sürücen utopum, tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 suda yıka hay allam anlamamış zaten, bepanthen vermiş. sürünce acıların en büyüğünü yaşadım. sudan çıkarmıyorum artık ahah. bunların coffee shop tadındaki eczanesinden hayır bekleyende kabahat. sağolun, çözüm yok nasılsa, dinancığım kilitle gitsin topiği sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 utopia said: linola fett diye bir krem var ama almanca o bakıma anlamıyorum, http://www.linola.de/fett.html şunu çeviren olursa da işe yarar bir şeydir belki. ahah bu bildigin nemlendirici krem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bengay sür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 abov nazar değmiş tü tü tü tü utopia said: uzak eczane, gidene kadar çekeceğim acı da artısı, bir de elin finine laf anlatacağım vermem diyecek falan katil olacağım. koşmam lazım ya eczaneye, oda arkadaşım gitmez sağolsun. sdf. lan eczane verirse zaten büyük mucize. gözünü seveyim bizim eczanelerimizin, iğne bile yaparlar. bunlar bakkal gibi anasını satayım, social security bilmemne uğraştırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 işte ne bileyim bulduğuma baktım=P yokmuş zaten utku ya. bengay sürersem o acıyla burdan trye koşar senin katilin olurum muhtemelen, ahahah of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bepanten sürmekten vazgeçme, emdikçe alacak acısını, şişip su toplamasını da önler. efenim bepanten 2. dünya savaşı sırasında icat edilmiş olup, kolu bombayla yanan eden askerlerin bile derdine derman olabilmiş bir ilaçtır. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 abla duramadım sürünce:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ema'ya katılıyorum canın yandı diye kremi suyla yıkadıysan çok gülünesi söyliyim silverdin yoksa bepanten iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 gülünesi ama yaptım valla. neyse tekrar süreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 utopia said: abla duramadım sürünce:/ bişe olmas. hadi bakiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar