alperozg Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Pazar günleri saat 12:30 da Star'da yayınlanıyor. Gerçekten güzel bi tartışma programı tavsiye ediyorum izleyin(15 dakika sonra başlayacak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 samanyolu ve kanal 7 ciler açın izleyin biraz da belki bişeyler öğrenirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Ruhat Mengi kötü yönetiyor bence. Çok süper konuklar geliyor aslında, dinlemek istiyorum. Ama kendisi 15 dakika konuşup konuşmacılara 1 dakika vermediği zamanlar ve zırt pırt giren reklamlar yüzünden insanın canı sıkılıyor. Tamam Ceviz Kabuğu gibi 7 saat felan olması gerekmiyor da, 5-6 tane konuk alıp sonra da her birine azar azar söz verince sanki peşinizden köpek kovalıyormuş gibi hissediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Dincileri sevmediği için ben de ruhat mengiyi sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Bone güzel demiş,bu program bence bu yüzden izlenmez ki izlemiyorum.O Ruhat Mengi'ye de nedense sinir oluyorum Onun dışında konuklar hoş,konular güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 boşverin bir kişiye takılmayın, gerçekten saygınve alanında başarılı akedemisyenler,bürokratlar, hukukçular vs. katılıyor programa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 startv yok bizde olsa da seyretmezdim :S kanalınıda kendisinide sevmiyorum. filmin arasında son dakika diye magazin haberi koyan sonra filmin devamını getirmeyen bir kanal^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 geçen haftaki programda benim e-mailimi okumuş. o sırada izleyemedim ama izleyen kişiler "herkesin ağzı açık kaldı, can ataklı gülümsedi ve sevindi" felan dedi. tekrarı felan da yok gerçi kaçırdık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 programın belirli bir suresi var mi? butun pazarı bir programla kapatıyor gibi star sanki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ne atmıştın peki mailde bone :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ooo patiler mail atıyorsa izleriz :P abi benim maili okumuş diyon içeriğide anlat meraklı milletiz sabotaj mı yapıyorsun bize meraktan çatlarız şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Bone said: geçen haftaki programda benim e-mailimi okumuş. o sırada izleyemedim ama izleyen kişiler "herkesin ağzı açık kaldı, can ataklı gülümsedi ve sevindi" felan dedi. tekrarı felan da yok gerçi kaçırdık :) BENİ BEYENDİLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 sasdafdsfsdf yazıp kaçtı yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 tartışılan konular gelen konuklar çok iyi seçiliyor bence ama kadın konukların laflarını sürekli olarak ağızlarına tıktıkça ben sinirleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 programın adı "tek açıdan" olarak değiştirilse daha iyi olucak sanki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Baslik efsane ya, "Ruhat Mengi ile her pozisyon" gibi ismi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 konuklar ve konular cidden başarılı fakat iki de bir kesmese ruhat mengi ya da tam en kitlendiğim anda reklam demese daha bi başarılı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar