Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 wagamamaaaa :mühüh: =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bu ramen cok zararlıymıs mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 sdfsadfa ne alaka be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 marketlerde yirmi tanesi bir dolar olanları diyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 gecen gene bi ramen topici vardi millet rörörö cok zararli fakir ulkelere yardim olarak bile kabul edilmiyor diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 hazır ramen öyle taze olanı da pek bir yararlı değil ama taksim hamburgerinin yanında brokoli kalır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 hardallı brokoli ezer yalnız. söylemeden geçemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ben leader ramen seviyorum migrosda satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 arkadaşlar onların içinde domuz suyu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ramen falan ne ya.kendimi cahil hissetim.nerde satılır nedir nasıl bişeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 http://www.ramenramenramen.net/wp-images/DSC02620.JPG http://archives.starbulletin.com/97/06/04/features/ramen.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 nasil hazirlanir migrosta satilani kac paradir biraz bilgi verin kafama yatarsa gidip alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 migrosta satılanlar leader ramen. kungfu da var ama ben onu sevmiyorum pek. acılı, tavuklu ve mantarlısı var. nasıl hazırlaman gerektiği üstünde yazıyo zaten. 3.50tl filan fiyatı da. bknz ama wagamamada yemeni öneririm ilk secenek olarak, hazır sonucta bunlar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Boci said: http://www.ramenramenramen.net/wp-images/DSC02620.JPG http://archives.starbulletin.com/97/06/04/features/ramen.gif bunlar uzuuuuuun süre dayanıyorlar bozulmadan. alın, atın kilere.. öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Denn said: migrosta satılanlar leader ramen. kungfu da var ama ben onu sevmiyorum pek. acılı, tavuklu ve mantarlısı var. nasıl hazırlaman gerektiği üstünde yazıyo zaten. 3.50tl filan fiyatı da. bknz ama wagamamada yemeni öneririm ilk secenek olarak, hazır sonucta bunlar=) az önce acısını yedim bunun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Red said: ramen falan ne ya.kendimi cahil hissetim.nerde satılır nedir nasıl bişeydir çorbayı almışlar höööp diye makarnayı içine boşaltmışlar. benim yapabilceğim en iyi tanım bu olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ramen + banvit'in falan mini köfteleri var.. onlardan = 5dakika da süper yemek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Hazır ramen ve ramen, işkembe ve hazır işkembe gibi benzerlik ve tad farkı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Denn said: migrosta satılanlar leader ramen. kungfu da var ama ben onu sevmiyorum pek. acılı, tavuklu ve mantarlısı var. nasıl hazırlaman gerektiği üstünde yazıyo zaten. 3.50tl filan fiyatı da. bknz ama wagamamada yemeni öneririm ilk secenek olarak, hazır sonucta bunlar=) bi ara kipada da satılıyordu bunlardan 1.50 tl idi o zamanlar. hayatımı kurtaran yiyecek. kaynar suyu dök 5dk. da hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 leader ramen zararli mi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 anelor canın amma tatlıymış be : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Anelor said: leader ramen zararli mi peki toynak çıkartıyormuş adamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ulan merak ettik alla alla tamam istemiyom lan ramen falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 zararlı falan değil diye biliyorum, zamanında bolcana tüketiyorduk bunlardan. haliyle çeşmeye dönünce satan yer bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Anelor said: leader ramen zararli mi peki zuzhaızhaohzaoh soulberry said: anelor canın amma tatlıymış be : ) ZPAZAUZIAUZIUAIZUIAZUIAZUIAUZIZIAUIHAHAHHA :D ne diyeceğimi bilemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar