Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kredi kartı borcu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
akbank kredi kartım ve onu ilintili banka hesabım var.

kredi kartı fatura kesimi 10 gün sonra.

ancak hesabımda şu anki tutara yetecek bir para var. 10 gün içinde o parayı da çekip çarçur etmeden kredi kartımın borcunu ödesem diyorum ben internet bankacılığı ile. böylece 10gün sonra tertemiz bir ekstre ile karşılaşsam. :p

olur di mi öyle bişi. fatura kesilmeden netten kapatayım diyorum fsdg.
Mesaj tarihi:
nakit çekince, alışveriş yapmış gibi olmuyor galiba. alışverişte mesela, hesap kesim tarihine kadar ödememe şansın var, öesap kesimden sonra ödemen lazım yoksa faiz giriyor. nakit çekimde hemen o gün ve saatten itibaren faiz giriyor. yanlış biliyorsam düzeltin pls.
Mesaj tarihi:
roket adam said:
nakit çekince, alışveriş yapmış gibi olmuyor galiba. alışverişte mesela, hesap kesim tarihine kadar ödememe şansın var, hesap kesimden sonra ödemen lazım yoksa faiz giriyor. nakit çekimde hemen o gün ve saatten itibaren faiz giriyor. yanlış biliyorsam düzeltin pls.

hesap kesimden değil, dönem borcu son ödeme tarihinden itibaren faiz giriyor. hesap kesim tarihi ile dönem borcu arasında da bir hafta civarı süre olur genelde.
nakit çekimde günlük biniyor faiz evet.
limit aşımında da faiz günlük biner.
Mesaj tarihi:
Overseer said:
bu kredili mevduat hesapları için faiz nasıl hesaplanıyor? nette baktım ama o formüle göre çok az bi faiz çıktı.

kredili mevduat mı vadeli mevduat mı?
genelde ikisi karıştırılı o yüzden sorayım dedim.
Mesaj tarihi:
fede said:
şimdi ben nakit çekersem son ödeme tarihini geçirmedem ödesem bile hertürlü faiz biniyo di mi?

yea. aynı gün ödesen bile aynı parayı ödemiyosun
  • Yeni Oluştur...