Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 akbank kredi kartım ve onu ilintili banka hesabım var. kredi kartı fatura kesimi 10 gün sonra. ancak hesabımda şu anki tutara yetecek bir para var. 10 gün içinde o parayı da çekip çarçur etmeden kredi kartımın borcunu ödesem diyorum ben internet bankacılığı ile. böylece 10gün sonra tertemiz bir ekstre ile karşılaşsam. :p olur di mi öyle bişi. fatura kesilmeden netten kapatayım diyorum fsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 niye td :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 olur haci ama sole bisi war ben dayanamam diyosan ode obur turlu acelen ne yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 şu an bankamatiğe taksan borcun xx kadar diyor zaten. istersen alışverişi yap mağazadan çık köşedeki bankamatikten yatır yani senin bileceğin iş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 isitoysan harcamadan ode hatta 0lar ustune par ayatirirsan para cekince komisyonda almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 kredi kartindan nakit cekmek haric ne halt yersen ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Finansbank GO kartın varsa 200 TL'den fazlasını çekme. Tanıtıcı Reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 nakit çekme evet ben de yeni öğrendim acı bi tecrübeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 hsbc'den 200 cektim ayni ay icinde 260 olarak geri odedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 nakit bir defa 100 çektim. mahvediyor adamı. daha da çekmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Nakit çekmek ölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bi kere finansbanktan 20 lira çektim, ocağım söndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 :D niyeki nakite ayi gibi faiz mi koyuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 nakit çekene direk koyuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 nakit çekince, alışveriş yapmış gibi olmuyor galiba. alışverişte mesela, hesap kesim tarihine kadar ödememe şansın var, öesap kesimden sonra ödemen lazım yoksa faiz giriyor. nakit çekimde hemen o gün ve saatten itibaren faiz giriyor. yanlış biliyorsam düzeltin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 roket adam said: nakit çekince, alışveriş yapmış gibi olmuyor galiba. alışverişte mesela, hesap kesim tarihine kadar ödememe şansın var, hesap kesimden sonra ödemen lazım yoksa faiz giriyor. nakit çekimde hemen o gün ve saatten itibaren faiz giriyor. yanlış biliyorsam düzeltin pls. hesap kesimden değil, dönem borcu son ödeme tarihinden itibaren faiz giriyor. hesap kesim tarihi ile dönem borcu arasında da bir hafta civarı süre olur genelde. nakit çekimde günlük biniyor faiz evet. limit aşımında da faiz günlük biner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bu kredili mevduat hesapları için faiz nasıl hesaplanıyor? nette baktım ama o formüle göre çok az bi faiz çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 orduevi 1ytl sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Overseer said: bu kredili mevduat hesapları için faiz nasıl hesaplanıyor? nette baktım ama o formüle göre çok az bi faiz çıktı. kredili mevduat mı vadeli mevduat mı? genelde ikisi karıştırılı o yüzden sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 şimdi ben nakit çekersem son ödeme tarihini geçirmedem ödesem bile hertürlü faiz biniyo di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 benim barnas diye bi arkadaşım vardı kendisi maldı öyle yaptı yaptı iflas etti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 fede said: şimdi ben nakit çekersem son ödeme tarihini geçirmedem ödesem bile hertürlü faiz biniyo di mi?evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 fede said: şimdi ben nakit çekersem son ödeme tarihini geçirmedem ödesem bile hertürlü faiz biniyo di mi? yea. aynı gün ödesen bile aynı parayı ödemiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 o zaman sıçtım ben sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar