Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Retri Paladin Patch 3.1.1a

tinu

Öne çıkan mesajlar

hepsini kullanıyorum :)

karşındaki adama göre duruma göre .. misal seal of blood kullanıosun healer nukeleyeceksin dier eleman senin healerına yükleniosa JoL kullan en azından yardımın dokunur kendi healerına.. yada ne bileyim mana derdi çekersen JoW.. hızlı koşan yada kaçma potansiyeli olanlara karşı JoJ falan filan
Sosyal ağlarda paylaş

bak takım arkadaşı açıklamış hemen :D

edik ... atmıosun dibine sacrifice açıosun bunu bütün party elemanlarının damage sana yönelio o yüzden daha kullanıslı hand of Sacrifice a göre o bitince veriosun hand of sacrifice GG

edik 2.. misal senin takım arkadasına çok dalarlarsa ikisinide atıosun bubble açıosun elemana heal basıosun..

edik 3.. güncelle yerine alıntı yapmışım.. bi yandan arena yapıorumda karışmış diğer postların silinmesine yetkili mercilere arz ederim..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
* When immune to the stun of following abilities, Maim, Bash, and Hammer of Justice will no longer cause player spells to be interrupted but they will still interrupt NPCs.
* The Retribution Paladin talent Vindication no longer reduces the targets stamina or intellect but does correctly lower agility, spirit, and strength as mentioned: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=17631617432

TO THE GROUD BABY!

OP diye gidip paladin kasanlara aciyorum
3.2 ve ret degisiklikleri ile dokecekleri gozyaslari cok lezzetli olcak
omnomnom
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

said:
* When immune to the stun of following abilities, Maim, Bash, and Hammer of Justice will no longer cause player spells to be interrupted but they will still interrupt NPCs.
* The Retribution Paladin talent Vindication no longer reduces the targets stamina or intellect but does correctly lower agility, spirit, and strength as mentioned: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=17631617432

TO THE GROUD BABY!

OP diye gidip paladin kasanlara aciyorum
3.2 ve ret degisiklikleri ile dokecekleri gozyaslari cok lezzetli olcak
omnomnom

beter olsunlar, sıkıldım eline titansteel hammer olan her paladinin 5k divine storm vurmasından.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada çok ta ağlanacak bi nerf değil bence bu.. tbc zamanından beri (belki daha da önce) paladinde olan bi talentti vindication..

asılında paladinler hakkında buralarda ağlayanların göz yaşları daha tatlı emin olablirsin..

edik...

arenajunkies'e baktım 2v2 ilk 10 da hiç retri yok, 3v3 te 4 tane var, 5v5 te 5 tane var..
hala ne ima ediyosunuz anlamış değilim sanki heryerde retri eziyoda.. tabi Titansteel Destroyer ile 5k divine storm yiyebilecek kadar kötü iteminiz varsa zaten önce item kasın derim.. warrior vardı bi dene tek atıolar diye ağlıodu buralarda full mavi 3 epici varmış elemanın bizde bişi sandıydık..
Sosyal ağlarda paylaş

raid bufflı değilse imkansız diyorum yada sen çıplak değilsen..
titansteel ile vuramaz o kadar bende kullandım o silahı.. skille baksan anlarsın zatende hoş pek sanmıyorum ben bunu başarabileceğinizi.. %110 weapon damage diyo.. titansteel 183dpslik silah ben furious decapitor kullanıorum 232dps ben anca kanat bilmemne ile crit 4.8-5k görüyorum.. 3 senedir retri paladin oyuyorum ilk kez ele avuca gelir işler yapıyor retri..

edik... bu arada sana 5k vuran eleman vindication olmasada 5k vurur zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

Bir tane retri seçtim, Armory linki armory Adam full pvp gear. BoM, Battle Shout falan da yok üstünde

1750-2100 MH aralığı var, ortalamasını alıyorum 1900 diyorum
Sanctified retributiondan 3% geliyor
3 stack vengeance'tan 9% geliyor

White attack 2133 etti mi ?

Art of War'dan 10% divine storm damage'i geliyor

Divine Storm hit 2350 etti mi ?

Wings açtın 20% de o verdi

2850 etti mi ?

Çarp 2'yle crit gelince 5700 oldu,

Hayvan gibi resilience'lı targeta 4500-4600 falan vuruyor işte, armor'u da 50% bypass ediyorsunuz wings açıkken.
Sosyal ağlarda paylaş

bende diyorum ki o yüzden 2v2 de heryer full retri paladin çakılı ilk 10 full retri paladin zaten demi.. çok imbayız aslanız kralız... bir tane bile warrior yok rog priest hele hiç yok hepsi full retri paladin..
bi fenerliler cimboma 6 attı bunu unutmuyo.. bide paticik tayfa TBC sonundaki paladin buffını unutmuyo..
Sosyal ağlarda paylaş

kusuruma bakmayın, bilemedim,titansteel destroyermış, vurmayın tamam.

saçma sapan şeylere takılmayın, retri paladin/arms warrior cleave setup yapıyoruz, adamda betrayer of humanity var, duelde bana 8k judgement, 6.5k divine storm vurdu 650 resilli halime, zaten vindication 25k unbuffed hpyi 21k'ya mı ne çekiyor, e 2 büyü yedim ne kaldı geriye, bi bakıyorum 7k bi kere daha vuruyor, sonra hammer of wrath, o da bir kere mi critlemez anasını satayım. facerollunla almışın furiousunu, hayırlı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...