Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hangi judgement i kullaniyorsun peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hepsini kullanıyorum :) karşındaki adama göre duruma göre .. misal seal of blood kullanıosun healer nukeleyeceksin dier eleman senin healerına yükleniosa JoL kullan en azından yardımın dokunur kendi healerına.. yada ne bileyim mana derdi çekersen JoW.. hızlı koşan yada kaçma potansiyeli olanlara karşı JoJ falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 birde nasil devine sacrifice ile cc yepemecegim devine of sacrifice ida kullanmayi pek bilmiyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 karşı takım senin takıma arkadaşına dalarken, divine sacrifice'ı atıyorsun partnerine o damage aldıkça sende alıyorsun böylelikle cclerden kurtuluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bak takım arkadaşı açıklamış hemen :D edik ... atmıosun dibine sacrifice açıosun bunu bütün party elemanlarının damage sana yönelio o yüzden daha kullanıslı hand of Sacrifice a göre o bitince veriosun hand of sacrifice GG edik 2.. misal senin takım arkadasına çok dalarlarsa ikisinide atıosun bubble açıosun elemana heal basıosun.. edik 3.. güncelle yerine alıntı yapmışım.. bi yandan arena yapıorumda karışmış diğer postların silinmesine yetkili mercilere arz ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 said: * When immune to the stun of following abilities, Maim, Bash, and Hammer of Justice will no longer cause player spells to be interrupted but they will still interrupt NPCs. * The Retribution Paladin talent Vindication no longer reduces the targets stamina or intellect but does correctly lower agility, spirit, and strength as mentioned: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=17631617432 TO THE GROUD BABY! OP diye gidip paladin kasanlara aciyorum 3.2 ve ret degisiklikleri ile dokecekleri gozyaslari cok lezzetli olcak omnomnom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paladine nerf mi geliyor .. hadi canım inanmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Viktor said: OP diye gidip paladin kasanlara aciyorum selam ben prot takılmak için kasıyorum gorusuruz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 pala mi agliyo burda? rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Viktor said: said: * When immune to the stun of following abilities, Maim, Bash, and Hammer of Justice will no longer cause player spells to be interrupted but they will still interrupt NPCs. * The Retribution Paladin talent Vindication no longer reduces the targets stamina or intellect but does correctly lower agility, spirit, and strength as mentioned: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=17631617432 TO THE GROUD BABY! OP diye gidip paladin kasanlara aciyorum 3.2 ve ret degisiklikleri ile dokecekleri gozyaslari cok lezzetli olcak omnomnom beter olsunlar, sıkıldım eline titansteel hammer olan her paladinin 5k divine storm vurmasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 TEHY DONT HEVE EMES MEYT QQ MOAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Syn said: beter olsunlar, sıkıldım eline titansteel hammer olan her paladinin 5k divine storm vurmasından. titansteel destroyer o bu arada bide benim elimde Furious Decapitor var ben vuramıorum 5k divine storm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Syn said: beter olsunlar, sıkıldım eline titansteel hammer olan her paladinin 5k divine storm vurmasından. İlk olarak titansteel destroyer onun ismi. İkincisi divine storm ile 5k vuramaz. SS or didn't happen diyorum. Divine Storm edit: Kısaca, atmayın din kardeşiyiz lafı tam oturuyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bu arada çok ta ağlanacak bi nerf değil bence bu.. tbc zamanından beri (belki daha da önce) paladinde olan bi talentti vindication.. asılında paladinler hakkında buralarda ağlayanların göz yaşları daha tatlı emin olablirsin.. edik... arenajunkies'e baktım 2v2 ilk 10 da hiç retri yok, 3v3 te 4 tane var, 5v5 te 5 tane var.. hala ne ima ediyosunuz anlamış değilim sanki heryerde retri eziyoda.. tabi Titansteel Destroyer ile 5k divine storm yiyebilecek kadar kötü iteminiz varsa zaten önce item kasın derim.. warrior vardı bi dene tek atıolar diye ağlıodu buralarda full mavi 3 epici varmış elemanın bizde bişi sandıydık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 of adamlar HAMMER DEĞİL O Bİ KERE DESTROYER 5K VURMAZ 4.8 VURUR HIH diye savunuyorlar paladini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 raid bufflı değilse imkansız diyorum yada sen çıplak değilsen.. titansteel ile vuramaz o kadar bende kullandım o silahı.. skille baksan anlarsın zatende hoş pek sanmıyorum ben bunu başarabileceğinizi.. %110 weapon damage diyo.. titansteel 183dpslik silah ben furious decapitor kullanıorum 232dps ben anca kanat bilmemne ile crit 4.8-5k görüyorum.. 3 senedir retri paladin oyuyorum ilk kez ele avuca gelir işler yapıyor retri.. edik... bu arada sana 5k vuran eleman vindication olmasada 5k vurur zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Taktınız Titansteel'e yok ismi öyle dilmiş yok bilmemneymiş. En casual adamlar bile şu anda 200 dps silahla takılıyor, çoğu insanda ya betrayer ya da 1850 rating silahı var. Geçin bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Sorun şu ki divine storm ile 5k vurmuyorlar, en azından vuramıyorlar. Atmayalım. Tamam abartın ama bu kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 E yahu demin wingsle 4.8-5k vuruyorum dedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Bir tane retri seçtim, Armory linki armory Adam full pvp gear. BoM, Battle Shout falan da yok üstünde 1750-2100 MH aralığı var, ortalamasını alıyorum 1900 diyorum Sanctified retributiondan 3% geliyor 3 stack vengeance'tan 9% geliyor White attack 2133 etti mi ? Art of War'dan 10% divine storm damage'i geliyor Divine Storm hit 2350 etti mi ? Wings açtın 20% de o verdi 2850 etti mi ? Çarp 2'yle crit gelince 5700 oldu, Hayvan gibi resilience'lı targeta 4500-4600 falan vuruyor işte, armor'u da 50% bypass ediyorsunuz wings açıkken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bende diyorum ki o yüzden 2v2 de heryer full retri paladin çakılı ilk 10 full retri paladin zaten demi.. çok imbayız aslanız kralız... bir tane bile warrior yok rog priest hele hiç yok hepsi full retri paladin.. bi fenerliler cimboma 6 attı bunu unutmuyo.. bide paticik tayfa TBC sonundaki paladin buffını unutmuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kusuruma bakmayın, bilemedim,titansteel destroyermış, vurmayın tamam. saçma sapan şeylere takılmayın, retri paladin/arms warrior cleave setup yapıyoruz, adamda betrayer of humanity var, duelde bana 8k judgement, 6.5k divine storm vurdu 650 resilli halime, zaten vindication 25k unbuffed hpyi 21k'ya mı ne çekiyor, e 2 büyü yedim ne kaldı geriye, bi bakıyorum 7k bi kere daha vuruyor, sonra hammer of wrath, o da bir kere mi critlemez anasını satayım. facerollunla almışın furiousunu, hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 benimde gear fena degıl pvp gear takılıyorum eldede titan var ama o dediginiz dps i yapamıyorum talentlerımmı yanlış glyplermı arkadasının lınkını versene problem olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Wispy hesaplamış işte furious gladiator herhangi bir silah alırsan hayvan gibi resiliencelı targeta Wings açıkken 4600-4700 critliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Syn said: adamda betrayer of humanity var, duelde bana 8k judgement, 6.5k divine storm vurdu 650 resilli halime, Az vurmuş ben 27k judgement ve 22k divine storm atıyorum 980023 armor 4343 resillianceli adama. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar