Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Dediğim gibi mekanik demekki. Ne kadar haste, o kadar gg. Overheal etmeside zor olur. Çünkü bazen bikaç ability ile birlikte aynı anda vurunca dmg katlanıyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Cuce said: su anda 100 attak yapıp 100k dmg veren bir class (bakınız rogue) thorns karsında acı cekiyor. su anda 50 attack yapıp 100k dmg eren bir class (fury warrior)thorns karşısında daha az acı cekiyor. %deli yaparsan warriorda rogueda aynı dmg'ı almış olucak, ikisinide aynı etkiliycek. ayrıca %deli oldugunda birde ustune sp ile scale olması zor olucak. yuzdeli olursa eşite dps yapan sınıfları aynı etkileyecek tabi. ama benim söylemek istediğim farklıydı. şu anda swingi yavaş olan sınıf (sadece white attack ile) 3.8 saniyede bir 300 damage yiyo thorns dan, rogue lar 1.8 saniyede bir 600 damage yerken. (miss olmadığını varsayarsak) vurduğu damage kadar damage yerlerse, 2handerlar thornsdan şimdi olduğundan da fazla damage yemek zorunda kalabilirler ve bu da druidin işine gelir, söylemek istediğim buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Torondor said: oktayca said: pardonda instant bir büyü olan o stunlama şeysini adam nasıl reflect edecek? gökten vahiymi iniyor adama paladin stun atıyor diye? doğru şeyleri tartışın bence böyle fantazilere girmeyin warrior hoj u reflect edecekmiş töbe töbe :) herkes yapıyor demiyorum zaten yapabilem yapıyor yetenek işi hocam bende de var warrior cooldown takip edersen yüksek şansla reflect yapabiliyorsun.. ben 2-3 kez başarabildim zor hakketten ama imkansız değil.. ha yapamıyorum dersen o senin sorunun.. 2.2k ratingde olan warrior arkadaslar ile ne zaman duel atsam ilk stuna trinket basıyor direk ki gayet normal yapılması gereken birşey diğer stuna genelde denk getiriyor adamlar.. canım arkadaşım güzel arkadaşım ben 3 yıl warrior oynadım; sen palasın bana stun attın ben trinket kullandım bu doğal ok, sonra hadi ben senin CD ni saydım ki bu çok saçma ki yinede saydım, ahanda bitti cd n ama sen cdn hemen biter bitmez atmadın stunu dueldeyiz uzak kaldım kendini healliyordun bilmemne, ee ben neye göre atıcam reflecti? senin demene göre CD ni takip ettim attım ama boşa gitti ki boşa gitme ihtimali zaten %90 o sana atan arkadaşın alnından öperim denk getirmişler sadece, bu benim yeteneksizliğim değil senin olayları bağdaştıramaman ben gayet mantıklı yazdığımı düşünüyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enderc Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 oktayca said: canım arkadaşım güzel arkadaşım ben 3 yıl warrior oynadım sen palasın bana stun attın ben trinket kullandım bu doğal ok, sonra hadi ben senin CD ni saydım ki bu çok saçma ki yinede saydım ahanda bitti cd n ama sen cdn hemen biter bitmez atmadın dueldeyiz uzak kaldım kendini healliyordun bilmemne ee ben neye göre atıcam reflecti? senin demene göre CD ni takip ettim attım ama boşa gitti ki boşa gitme ihtimali zaten %90 o sana atan arkadaşın alnından öperim denk getirmişler sadece bu benim yeteneksizliğim değil senin olayları bağdaştıramaman ben gayet mantıklı yazdığımı düşünüyorum hala. Benim gördüğüm işini bilen bütün warriorlar paladinlere sümük gibi yapışıyor, sizinki ne ara uzaga gitti de kendini healliyor?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 enderc said: oktayca said: canım arkadaşım güzel arkadaşım ben 3 yıl warrior oynadım sen palasın bana stun attın ben trinket kullandım bu doğal ok, sonra hadi ben senin CD ni saydım ki bu çok saçma ki yinede saydım ahanda bitti cd n ama sen cdn hemen biter bitmez atmadın dueldeyiz uzak kaldım kendini healliyordun bilmemne ee ben neye göre atıcam reflecti? senin demene göre CD ni takip ettim attım ama boşa gitti ki boşa gitme ihtimali zaten %90 o sana atan arkadaşın alnından öperim denk getirmişler sadece bu benim yeteneksizliğim değil senin olayları bağdaştıramaman ben gayet mantıklı yazdığımı düşünüyorum hala. Benim gördüğüm işini bilen bütün warriorlar paladinlere sümük gibi yapışıyor, sizinki ne ara uzaga gitti de kendini healliyor?:) şunu anlatmak istedim yapışsamda sonuçta "BİLMEDİĞİM ZAMANDA KULLANACAĞI BİR SKİLL" bu, ha macroya bağlayıp CD biter bitmez stun atan palalar için geçerli olabilir ama nerden bileyim adamın ne kullandığını istediği zaman atar stununu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Reflective Ability'ler OP. İstediğiniz söyleyin. Retri Aura 300-300 vuruyor, bir de eye for an eye'la birşeşince vurduğunuza pişman oluyorsunuz. Thorns daha beter healera karşı. Son olarak dün gece AV'de 18k HP'li titansteel'li retri paladin beni stealthsiz yakaladı. 800 resilience+Nerves of steel'den gelen stundayken 30% damage reduction var. HoJ'a girmeden 14k'ydım Hoj'dan çıktığımda 3k'ydım, sonra da hammer of wrath yedim. Clearly underpowered. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 oktayca said: şunu anlatmak istedim yapışsamda sonuçta "BİLMEDİĞİM ZAMANDA KULLANACAĞI BİR SKİLL" bu, ha macroya bağlayıp CD biter bitmez stun atan palalar için geçerli olabilir ama nerden bileyim adamın ne kullandığını istediği zaman atar stununu :) bilen biliyor valla.. bal mı dersin yetenek mi dersin rakibini iyi tanıma mı dersin.. 3sene 5sene bilmem ama demekki adamda warrior oynamış ama boş oynamamış Wispy said: Reflective Ability'ler OP. İstediğiniz söyleyin. Retri Aura 300-300 vuruyor, bir de eye for an eye'la birşeşince vurduğunuza pişman oluyorsunuz. Thorns daha beter healera karşı. Son olarak dün gece AV'de 18k HP'li titansteel'li retri paladin beni stealthsiz yakaladı. 800 resilience+Nerves of steel'den gelen stundayken 30% damage reduction var. HoJ'a girmeden 14k'ydım Hoj'dan çıktığımda 3k'ydım, sonra da hammer of wrath yedim. Clearly underpowered. o yüzden HoJ yediğin zaman direk trinket basıyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Vaay pvp'yi sökmüşsün dostum : ) 25 saniye sonra 2. stun gelmiyor di mi ama. Bubble açıp immunity'le üzerine koşup autoattackla kesmeye çalışan class ve saçma şekilde bunu başaran class bana skill'den falan bahsetmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 su anda reflectle bişi sektirmek cok zor konusu değil, arada panık anında atılan buyuler sekiyo sadece. yoksa kalkanı cekicem adam kalkanı gorucek reflect bekliycek, kalkandan 1sn gcdye giricem, sonra reflect basıcam, adam reflect'i gorücek wanda/autoattak'a devaem edicek. bu kadar basit denklem. en sonra protken partiden spellreflectle bişi sektirmişimdir herhalde. ha bide gecen gun Iron councilde sektirdim. 12k chain bole cillop gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 ya HoJ reflectlemeyi nasıl öğrenebilir bir warrior ya bu kadar saçma birşey olabilir mi? adam reflect açmışsa buna HoJ atan nööbdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Torondor said: oktayca said: şunu anlatmak istedim yapışsamda sonuçta "BİLMEDİĞİM ZAMANDA KULLANACAĞI BİR SKİLL" bu, ha macroya bağlayıp CD biter bitmez stun atan palalar için geçerli olabilir ama nerden bileyim adamın ne kullandığını istediği zaman atar stununu :) bilen biliyor valla.. bal mı dersin yetenek mi dersin rakibini iyi tanıma mı dersin.. 3sene 5sene bilmem ama demekki adamda warrior oynamış ama boş oynamamış he evet ben boş oynamışım sende bu yazdıklarınla süper oyuncusun anlayışına herkes hayran kaldı ışıklar saçıyorsun hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 buraya gelip ağlayan ben değil "OMG RET PALLY NERF QQ" diye yok stun reflectlemek imkansızmış.. başta bi mesaz vardı olay L2P diye.. çok doğru demiş takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 olamaz demedim fantazi dedim saptırma bence, yani hoj reflectleyemeyen warriorada L2p diyorsan aylık ödemelerimizi paladinlere yapalım warriorlar olarak bize wispten yazsınlar stun atasım geldi reflect aç diye, töbe töbe girdiğim saçmalığa bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 saçmalık hakketten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Denklemi kurayım bazı arkadaşların cidden mantık süzgeçlerinde sorun var. HoJ instant. Spellreflect macroyla instant kullanılabiliyor. Elimizde iki tane instant spell var. Yani spellreflect'in hammer of justice'i etkilemesi için önce spellreflectin açılmış olması lazım. Ki global cooldown'ı vardır spellreflect'in. Eğer paladin hoj'unu reflect görüyorsa dikkatsizdir, kocaman parıl parıl kalkana gidip spell basmıştır, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 bende her stun'a reflect yiyyorum demiyorum zaten ama yapan yapıyor warrior ile reflect açınca önce taunt sona stun atarak işi çözebiliosun misal bg de bayrak kaçırırken dün 4 kez yedirdim paladine stunu benim kolpacı warrior ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Longshanks said: ya HoJ reflectlemeyi nasıl öğrenebilir bir warrior ya bu kadar saçma birşey olabilir mi? adam reflect açmışsa buna HoJ atan nööbdür. ahaha asıl bu olay. reflect i olan adama hoj atıp WARRIORLAR COK PR0 L2P yazmak da bi alem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 o kadar imbayız ki bütün arena top10 retri paladin dolu aman allahım.. ne kadar cok paladin düşmanı varmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Sadece inkâr ediyo o warrior oynuyorum şu kadar senedir diyen andaval arkadaş. Bi diyoki heal atıyo uzaktayken. Senin ne işin var onun uzağında? Melee değilmisin? Stunmı attı sana? O zaman nerde reflect? sanki reflect sadece stunı reflectletiyo. Aç sen adamın hp düşünce. Judgement dahi atsa 4k~~ dmg yemessin fenamı? Aynaya bak, L2SKILL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 stun lock yapiyorum ben warriorla, ama kesmeye dps yetmiyo sonra sfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paladinler silinsin oyundan olmazmı =) buff'larını da rogue'lara versinler oh miss. Daha nasıl baflıycaklar anlamadım paladinin dipiesini her halukarda her türlüsü zararlı adamlar pvp de. Prot'unu melee kesemiosun yalan holy olanı melee yine kesemiosun ha kesiosun da çok zor yani boss fight gibi retro sunu zaten unut melee kesmeyi HoJ üstü az yoğurtlu reprentance var Babıl zaten 50hp de basılabilen bişi tekrar cd bekle HoJ sonrası ölü rakip. Amma QQ ettim hea =) Gerçi adamlar yıllardır zırlıyolardı şimdide sevinsinler birazcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 prot paladinin pvp de ne isi var lan, resilience filan yok pvp seti bile yok cok garibaniz butun gun bosslar kafamiza kafamiza vuruyor zaten :'( ama gelir ben quest yaparken dalarsa pis roguelar kalkanimla agzini burnunu kirarim acimadan, caster dalarsada bubble HS cekerim priest varsa belkide olurum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Yeni flavor of the month setup: Resto druid, prot paladin, frost death knight. Hot damn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Viktor said: prot paladinin pvp de ne isi var lan, resilience filan yok pvp seti bile yok cok garibaniz butun gun bosslar kafamiza kafamiza vuruyor zaten :'( ama gelir ben quest yaparken dalarsa pis roguelar kalkanimla agzini burnunu kirarim acimadan, caster dalarsada bubble HS cekerim priest varsa belkide olurum :( artık öle zart zurt bubble da açamıyosun hocam :) Ağlayan bi arkadaş var bubble bilmemne diye ama Shattering Throw diye bi skill var immunutyleri siliyor tabi atmak biraz dert olur adam alışık sağa sola koşmaya 1.5sn casti olan bi thrown range de durması lazım falan filan tabi ne gerek var imbayız biz bubble silinince yenisi çıkıyo bizde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 arms warrior keserken bubble acmiyorumki, zannetmiyorumda acicagimi eheueheueheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar