Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aliens Versus Predator 3

Bone

Öne çıkan mesajlar

throine said:

Dark_Soul said:

pff bilemedim şimdi steam den almaya degermi bu oyunu

degmez.

değmez! almaaaaaa. 2 gün oynadım bitti bi daha açmadım. 50tl çöpe.. ha çoook acayip seviyorum diyorsan al ama çabuk bitiyor. onun dışında fena değil oyun. multiplayer biraz adam ederlerse alınabilir ama acale etme. bioshock al bişi al daha iyi şimdik...
Sosyal ağlarda paylaş

ermynorac said:

throine said:

Dark_Soul said:

pff bilemedim şimdi steam den almaya degermi bu oyunu

degmez.

değmez! almaaaaaa. 2 gün oynadım bitti bi daha açmadım. 50tl çöpe.. ha çoook acayip seviyorum diyorsan al ama çabuk bitiyor. onun dışında fena değil oyun. multiplayer biraz adam ederlerse alınabilir ama acale etme. bioshock al bişi al daha iyi şimdik...

abi alınırsa single için alınmaz ki
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
niye oyunda predator bu kadar dandik olmuş?
gerçi oyun dandik zaten de, marine ve alien'ın yanında çok güçsüz kalıyor predator.
alien gibi regeneration yapamıyor, ayrıca sanki marine kadar bol bol stimpack sahibi değil.

"marine campaign'i oynadıktan sonra alien oynayacaksınız, sonra predator oynayacaksınız, o yüzden daha zor yapalım dedik" midir olay...

bir ara avp2'yi tekrar oynuyum demiştim laptopta, grafikleri kötüydü üstüne oyun çökmüştü oynayamamıştım. tekrar denerim belki ama avp2 iyiydi ya. marine için minigun vardı mesela. predator'ler energy tazeleyebiliyor ve bu energy ile kendini iyileştirebiliyordu, şimdi etraftan heal toplaması gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...