draedan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 dx11 ile intro dan sonra crash oluyor oyun, ati 5850 kullaniyorum. nette arastirdim, bu problemi yasayan cok varmis. 10.2 hotfix i kurdum, simdi de avpdx11 hic calismamaya basladi, razor in dagitimini ustlendigi versiyonu deniyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ben dx11 açamıyordum(nvidia9800gt var) oyunu, kitleniyordu loading de. settings den controllere girip "reduce mouse lag" gibi bir şey var onu off yaptım. şu an çalışıyor zerre kadar sorun olmadan oyunda :D denemekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 da directx 11'i desteklemiyor ki 9800GT, tahminen directx 10.1'de fln çalıştırıyordur oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 evet oyun 2 tane seçenek sunuyor zaten d9 yada dx11 diye. dx11 çalıştırınca dx10 özelliklerini kullanıyor ama sadece. dx9 açınca da dx9. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 hatta 9800gt de dx10.1 de olmaması lazım. düz dx10'du o kart diğer nvidia kardeşleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 pff bilemedim şimdi steam den almaya degermi bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 oynuyorum ama cod'den sonra kazma gibi geldi kontroller, alışamadım bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ljEC7HKbP0g&feature=player_embedded# bu ne lan ahah görmemiştim ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Dark_Soul said: pff bilemedim şimdi steam den almaya degermi bu oyunu degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 dx11 le oyunu acabildim ama flashlight i acinca oyun crash leniyor, razor versiyonu ile bu isi cozebilen varsa bana pm atabilir mi lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 draedan said: dx11 le oyunu acabildim ama flashlight i acinca oyun crash leniyor, razor versiyonu ile bu isi cozebilen varsa bana pm atabilir mi lutfen donanim haberde konusu var bi bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 throine said: Dark_Soul said: pff bilemedim şimdi steam den almaya degermi bu oyunu degmez. değmez! almaaaaaa. 2 gün oynadım bitti bi daha açmadım. 50tl çöpe.. ha çoook acayip seviyorum diyorsan al ama çabuk bitiyor. onun dışında fena değil oyun. multiplayer biraz adam ederlerse alınabilir ama acale etme. bioshock al bişi al daha iyi şimdik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ermynorac said: throine said: Dark_Soul said: pff bilemedim şimdi steam den almaya degermi bu oyunu degmez. değmez! almaaaaaa. 2 gün oynadım bitti bi daha açmadım. 50tl çöpe.. ha çoook acayip seviyorum diyorsan al ama çabuk bitiyor. onun dışında fena değil oyun. multiplayer biraz adam ederlerse alınabilir ama acale etme. bioshock al bişi al daha iyi şimdik... abi alınırsa single için alınmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 multisi onceki oyunlarda daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 dedicated serverlar gelmeden multiplayer pek iş yapmıyor. Ama gelecek diyorlar ayrı konu merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 dx11 le oynamaya basladim sorunsurz, dx9 la farkini bilmiyorum ama grafikler bir muhtesem. alien dibime girdiginde acaip urkutucu olabiliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Single bittti zaten:D Alırsam multi için alcam.Birde 5770 geliyo yolda. Grafikleri köklicem dx11 in esprisi varmı bakcam bide dedicated server gelmiş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 oyun hakkinda genel kani nedir multiplayi falan ona gore alabilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ya ben aliens. vs predator fanboi olduğum için -özellikle predator- verdiğim paraya acımıyorum ama standart bi fps kalitesine göre daha iyi olmalıydı. Kaldı ki bad company 2'yi 60 liraya almışken AvP 'yi 80 liraya almış olmam ayrı bir mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 şu anda steam'da 33$, oyunun son hali nasıl? dedicated sunucular yaygınlaştı mı? bağlantıda sorun yaşıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Yarın patch 3 çıkacak ona göre yorum yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 sanırım steam olmadan dx11 de oynayamıyoruz. Dx10 da sorunsuz oynarken dx11 de crash yiyorum. 5770 var ve en son driverı yüklü falan filan.Zaten pek sarmadı asdadasd.Patchi falan cıkınca bi şans daha vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 anında mı crash oluyor yoksa biraz oynadıktan sonra mı? bende de 5770 var. aynı problem sanırım. 5dk oynadıktan sonra donup kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bende, continue game dedikten sonra loading biter bitmez crash yiyorum. 5770 ve ati 10.3 driverları yüklü. dx 10 da ise sorunsuz oynuyorum(dum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 niye oyunda predator bu kadar dandik olmuş? gerçi oyun dandik zaten de, marine ve alien'ın yanında çok güçsüz kalıyor predator. alien gibi regeneration yapamıyor, ayrıca sanki marine kadar bol bol stimpack sahibi değil. "marine campaign'i oynadıktan sonra alien oynayacaksınız, sonra predator oynayacaksınız, o yüzden daha zor yapalım dedik" midir olay... bir ara avp2'yi tekrar oynuyum demiştim laptopta, grafikleri kötüydü üstüne oyun çökmüştü oynayamamıştım. tekrar denerim belki ama avp2 iyiydi ya. marine için minigun vardı mesela. predator'ler energy tazeleyebiliyor ve bu energy ile kendini iyileştirebiliyordu, şimdi etraftan heal toplaması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar